Binnaz Abla

O kadar takma bence zaten az kişiye tutturuyo. sadece nesibe için de geçerli değil bu durum yani herkesin tutturduğu falcılar farklı olabiliyo ama falları çok çıkan biri değil burada benim gördüğüm kadarıyla ve zten benim falım da tamamen alakasızdı

Genelde Nesibe nin bana sadece olumsuzları çıkmış beğeneni gittikçe azaldı Nesibe nin. Fal konusunda da canım az atmak gerektiğini düşünüyorum boşuna para. Sen hayırlısını iste tatlım ya olumsuz falları da sil gitsin

Benim falımda anı ve geçmişi çok iyi bildi karşıdaki insanın dusuncelerini,duygularını,hayatındaki insanı,kızın nasıl biri olduğunu falan filan ama bana 8 ay içinde dönüş var dedi ben evlenir çoluk cocuga karısırım o sürede hayatına kimse girmeyecek falan da dedi bilemedim kafaya taktım baya

Canim inan bana bana da cok olumsuz seyler soylediler ya neler neler hatta venus bana kimsenin iliskisine meze olma dedi yani eski sevgilimin yeni sevgilisiyle bir olup benimle dalga gectigini iddia etti inanabiliyor musun. Ama ben gercekten olumsuz fallari umursamiyorum artik. Cunku olaylari yasayanlar biziz yani ne nesibe ne venus ne alex be de cok begenmeme ragmen ecem ne de bi baska biri. Yani olayi aslinda bizim kdr iyi kimse idrak edemez. Sen nesibenin hislerini bosver, ki bunu nesibe diye demiyorum baskasi olsa onu da bosver diyecekrim. Sen bi kere de kalbine sor bakalim o nasil hissediyor. Sen de uzulecegino hissediyorsan zamana birak ve bosvermeye bak ama icinde kucucuk bi umut bile varsa sakin karamsarliga kapilma sakin

Öyle yapıcam zaten canım.Valla bana olumlu tek cümlesi olmadı hepsi olumsuzdu.Daha cok canın yanacak kötü olacaksın falan filan.Fal defterini kapattım zaten.Baktırdıgım yıllardır bir falcım var 4 yıldır tüm falları cıkar bana o tam tersini sölemişti dediklerinin cogu cıktı zaten de nesibeyi çok övüyorlardı ben de paraya kıydım atayım dedim..

Ben tekrar bir şeylerin olacagını biliyorum canım geçmiş ilişkimle ilgili problemlerım vardı teşekkürler desteğin için bu arada..İyi geldi..Ama dediğim gibi dün ağladım afalladım bırden sürekli olumsuz şeyler söyleyince çünkü yasadıklarımın karsıdakının dusuncelerini falan her şeyi anlattı agzım acık kaldım..Akısına bırakacagım artık napayım..

8 ay uzun bi sure degil ki canim

Nesibe'yi ben de duydum. Tutturdukları var ama çoğu kişiye sallamış biri. Hiiç o güzel canınızı sıkıp boşuna kendinizi üzmeyin. Eğer böyle olursa Allah'ın sizin için daha iyi bir seçeneği var demektir. Zaten canınızı yakan adam varsın gitsin ne olacak? Demesi kolay biliyorum ama sabırlı olun her şey yoluna girecek.

teşekkür ediyorum.. ama şöyle durum var bu ilişkide benim de hatalarım çok vardı..kaybedince kıymet anladım..eski acılarımın sorumlusu bu ilişkimdeki kişi gibi davrandım.sonra puf diye ucunca kaldım.kendim ettim kendim buldum sımdıde burnumu sürtüyor öyle yapılmaz böyle yapılır diyor zaten...

Canim cok eglenceliymis bu jelebek fali ya sabahtan beri oyun gibi oynayip duruyorum galiba ben bu fali atamiycam aksama kdr nesne bulmaya calisicam

Selenaya mı attın cicim ? Ben de hiç bir şey anlamadan baya bir oynamıştım, hatta selenaya da ben bu faldan bir şey anlamadım demiştim Ya iyi miydi kötü müydü anlayamadım bir durumu cok iyi bilmişti. Onun dışında ben benim dengesizi de kendimi de anlamadım o yüzden yorum yapamıyorum ama bir 10 gün sonra tarot atacağım ona

Ne asiri pembe fallara ne de asiri olumsuz fallara inancim yok artik. Vur dedik mi olduruyorlar. Sakin canini sıkma. Ki bi cok falci da kk yi takip ediyor. Nesibenin takip ettigine eminim bi kac yil once faceinde burda yazilanlara baya sinirlenip uzun bi ileti yazmisti. Mesela biz burda diyoruz ya olumsuzu soyluyor olumsuz duymak istiyorsaniz gidin falan diye bazi falcilar icin. Onlar da okuyup gaza geliyor bence olumsuzun da ayarini kaciriyorlar artik sonra da olumsuz duymak istemeyen gelmeesin ben gordugumu soylerim bilmem ne diye savunmaya geciyorlar. Duan bu yazdiklarimin seninle alakasi yok biliyofum ama paylasmak istedim. Sen uzulme sakin canim insallah hersey hayirlisiyla duzelir cok mutlu olursun

Canim ben o kdr cok sayfayi yeniledim o kdr cok oynadim ki nedense bi inancim kalmadi kelebek falina her defasinda da baska baska sekiller bulunca vazgectim atmaktan. Bakayim aksam kafami toplarsam ve sadeve bi kere oynamayi becerebilirsem aticam. Hala da oyun diyorum fala ya

Konuşmayı denediniz mi? Hata sizde de varsa özür dilemelisiniz bence.

---

'' sımdı gormedıgım bırseyı soylemem mumkun degıl cunku sız her an degıstırebılırsınız yazgınızı . fallar bır noktaya kadar cevap verır o noktadan sonrasını ıse o ıs olduktan sonra yada en aızndan bır gelısme olduktan sonra cevap verır . ''

'' kartlar önümüzdeki 1 yılı göstermektedir, ilişkin sürecek ama sonrası için ne desem seni yanıltmış olurum ...''

Bunlar bana iki farklı falcının söylediği şeyler. Seçtiğiniz yolu her zaman değiştirebilirsiniz. Emin olun o 'süper' bilen insanlar da yanılır hem de öyle yanılır ki... Burda kur an a el basan falcı mı ararsın beddua göndermekle tehdit edeni mi. Eğer söyledikleri her şey tıpatıp çıkıyor olsaydı neden üç kuruş için orda burda fal baksınlar değil mi? Hisleri olan var ama ne olacağını şüphesiz sadece Allah bilir.

bence onla alakası yok canım ya, gerçekten bir falcının hissi varsa ne kartın ne fincanın önemi yok bence Selenaya atarsan haber et olur mu ha bu arada örnek istersen falı atabilirim

inşallah hepimiz mutlu oluruz canım sağolasın..aynen öyle vur dedikçe öldürüyorlar.
bazıları da pembe tablo cızdı zaten. yok playboy biriyle birliktte olacakmısım o kişinin etrafında kızlar olacakmıs
yok onun gözü ben de olacakmıs.fal aynen böyleydi gülsem mi giden parama mı acısam bilemedim.iyice enayi yerine koyuyor bazıları...

Fallarımı size tek tek atayım istiyorsanız. Burdaki çoğu kişide de böyle olduğuna eminim. Geçmiş ve şuanı zaten 'iyi' falcıların çoğu bilir ama gelecekte de tutturamazlar.

Bu arada Kenzül arş ve ismi azam dualarını da okuma listesine ekleyebilirsiniz. Benim dileğim şu an için olmadı ama garip bir şekilde yıllar sonra olacağını düşünüyorum. İşimle alakalı gördüğüm birini tekrar bulacağım. Bilmem içimden öyle geliyor =)

Aynen öyle her şeyi Allah bilir.Kader bizim elimizde..yapacagımız bir davranıs tüm her şeyi değiştirebilir.evet konusmayı denedim ama benden nefret ediyor.. her gün acı cekıyor ve kendını hırpalayacak davranıslar içerisinde mutluymus havası veriyor ben varken ben yokken ise ağladıgını bılıyorum..hayatına türlü türlü kadınlar almaya calısıyor her şey kulagıma geliyor ama hepsini geri gönderiyor..İçindeki öfkenin sadece dinmesini istiyorum ama zaman alacak gibi..her beni gördüğünde daha çok artıyor nedense...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…