Binnaz Abla

Gercekten bu isi anlmiyorm bnde bu zaman kdr ne dsndysem hep tersi olur bri bni aydnltsn neden boyle blmiyorm ama o bhsettgm yazyi mtlka oku biz brnden vazgcdgmz zaman o soyut dunyada enerji almya keserms ve bize donerms gercktn denedm bnu inandm yetrr isteiyorm nalet olsun dedm yani cok iyi htrliyorm o gun msj gldi bana :)) ama smdii halmi bi gorsen telefndan gozmu 2sn ayrmiyorm (

Son düzenleme:

Benimde flmi bi kere iade etmslerdi o drmu bliyorum cok kotu kim yapti bnu

Ilk kirazeye temmzda baktrmstm ben taa o zaman eylul ayini vermstm bna imknsz dedklri diyodm ama bn dedklrni hep yasamisim smdi baknca hatta herkesede bn tvsiye etttm gene bktrdm bu ay diyooo bekliyorm asil olayi

cok heyecanlandim ben simdi ya...insallah bakalimmm

Bu "vazgeçmenin paradigması" müthiş bir şey..Herkezin okuması lazım...Önce çok isteyeceksin,sonra vazgeçeceksin ondan sonra istediğinin sana gelme vakti :)

Aslında bu biraz da şey gibi.."Evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şekli gibi."..Sen beklediğin sürece birşeyleri ,o olmuyor..taki sen pes edip başka tarafa dönene kadar.

Son düzenleme:

okudum yazıyı...benim anlattığımın farklı bir versiyonu...vazgeçmek dediği olmycağına inanmak falan değil zaten.bir şeyin olcağından emin olup o enerjiyi serbest bırakmak...7 24 zaten aynı şeyi düşünrsen bu çok büyük yanlış olur..hayatına devam ediceksin ve istedğin herneyse hayrınaysa isteyip olumlu düşünüp serbest bırakıcaksın...oradada da bunu anlatmak istemiş bence...

Gercktn oyle bsey var dmi bn ynlmiyorm yani denednmi sende

cok heyecanlandim ben simdi ya...insallah bakalimmm

Hatta dedki bna yeter artk napmk istyosn sen varmsn yokmsn bnmle diye sorucksn dedi bna imkni yok diyodum cocuga kopek gbydim ama bnu ble dedm hatta ayni cumleyi kurdum tasncksnz dedi tasnmnn t si gecmezdi smdi tasniyoruz ve o zaman eylul demsti yok cnm o zmna kdr bsrsrz dedim aha gldk eylule gordlgu gbi hala barsmdk isteeeee bekldgm bu ayyyyy kiraze cok iyi bence

Gercktn oyle bsey var dmi bn ynlmiyorm yani denednmi sende

Şimdi şöyle düşün tatlım..Bu zamana kadar eminim ki 1-3 yada 5 sevgilin olmuştur ve ayrılıklar yaşayıp hep gelsinler beklemişsindir ama o vakit gelen olmamıştır. taki sen vazgeçip,başka tarafa döndüğünde bu eskiler mutlak ki dönüş yapmışlardır..Değil mi????

Bende hep böyle oldu tamamı hemde

Olumlu dsunmkten cok korkuyorm ya hayllrm yklir diye kndmi cnku cok kaptryorm bn olmyncada halimi siz dusnun sen gercktn iyi dsntkce iyi seylrmi oluyo yani bu isten korkmamalmyim :)

Benim acil vazgecmem lazimmmmm bu oglndann

canim yaa bazi kelimlerini anlayamiyorum ben kisaltmalardan...Ama cok bilmis sanirim off benimde olsun bir an once lutfennn

Olumlu dsunmkten cok korkuyorm ya hayllrm yklir diye kndmi cnku cok kaptryorm bn olmyncada halimi siz dusnun sen gercktn iyi dsntkce iyi seylrmi oluyo yani bu isten korkmamalmyim :)

benim kokrtuğum herşey başıma geldi...korkmamak lazım evet zor olumlu düşünmek korkmamak ama beyin gibi güçlü birşeye sahipken kullanmak lazım...oluruna bırak hayatını o kişye odaklama dile ve serbest bırak hayal et serbest bırak...eğer korkarsan zaten korktukalrını birbir yaşarsın...bence insanın zehride panzehride kendisidir...tabi bunlar benim kendi tecrübelerim..hayatını kendini sen daha iyi bilirisn nasıl istyorsan öyle yap:)hayrına olur umarım herşey:)

canim yaa bazi kelimlerini anlayamiyorum ben kisaltmalardan...Ama cok bilmis sanirim off benimde olsun bir an once lutfennn

Ah su benim hizli yaziyim diye kisaltmalarim dur bastan yaziyorum simdi canim tasinmayi dsnmuyoduk tasincaksiniz dedi oglana kopek gibi temmzda yalvariyodum bu cocuga dayanamcn kesik kesik knsmalrina rest cekceksin ya bitsin yada knusalim diceksin dedi buda cikti direk bunu bile soyledim oglana daha htrlmiyorm ama gercktn adam aklli bi kiraze bildi

Son düzenleme:
Alemsin be tatlım )Gece gece güldürdün beni..Çok yaşa emi..

Duyanda cocuk bni terketti boyleyim sanicak cocuktan ayrilan benim bide sinirlendim ayrildim yetmedi kalktim gittim ah kafam ahh nasl yaptm blmiyorum resmen brnumu surtuyo herif benimmmm (

Duyanda cocuk bni terketti boyleyim sanicak cocuktan ayrilan benim bide sinirlendim ayrildim yetmedi kalktim gittim ah kafam ahh nasl yaptm blmiyorum resmen brnumu surtuyo herif benimmmm (

Canım hiç öyle düşünme..Kalktım gittim ah kafam falan..Seviyorsan tabi ki mücadeleni vericeksin..Vermeyen ah vah yapsın.

Benimde flmi bi kere iade etmslerdi o drmu bliyorum cok kotu kim yapti bnu

Kiraze cnm.Hayır en son nesibe ye baktırdım zaten sabretme üzerine çalısmalar yapıyorum:) ben o kadar karar vermisim göndermişim, bekliyorum...Cattt!!! Falınız geri gönderildi.

Canım hiç öyle düşünme..Kalktım gittim ah kafam falan..Seviyorsan tabi ki mücadeleni vericeksin..Vermeyen ah vah yapsın.

Ins bu isten kazancli cikarm artk aylardr bekliyorm bna dua et olrmu ltfn bn burdki herkesn duacsym ins butun dileklrmz gerck olur hpmisin ..

Kiraze cnm.Hayır en son nesibe ye baktırdım zaten sabretme üzerine çalısmalar yapıyorum:) ben o kadar karar vermisim göndermişim, bekliyorum...Cattt!!! Falınız geri gönderildi.

Aciklamasi fln yokmu gonderms ama alla alla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…