Kızlar saka bu cidden saka ya heralde!!! Telwe falımı geri yollamış. Hayır bekliyor deyip bekletmeseler anlayacağım. Hayır sebep ne yani? Sebep belirtilse de anlayacağım. Bu cok rahatsız edici bir tutum yalnız!!!
Ilk kirazeye temmzda baktrmstm ben taa o zaman eylul ayini vermstm bna imknsz dedklri diyodm ama bn dedklrni hep yasamisim smdi baknca hatta herkesede bn tvsiye etttmgene bktrdm bu ay diyooo bekliyorm asil olayi
Gercekteb boyle diyosunzda ben korkuyorm hersey guzel oluck barscz diye dsnrken ya butun hayllrm yklirsa diye sirf bu yuzden guzl dsnmk istemiyorm kendmzi herseyn hallolcgna inandrpta dibe batmak var ya o zaman ... ? Su iyi dsnme fkrni bi trlu cozemedm vazgecmnin paradgmasi diye bi yazi var okmnzi onerrm
Gercekten bu isi anlmiyorm bnde bu zaman kdr ne dsndysem hep tersi olur bri bni aydnltsn neden boyle blmiyormama o bhsettgm yazyi mtlka oku biz brnden bazgcmdgmz zaman o soyut dunyada enerji almya keserms ve bize donerms gercktn denedm bnu inandm yetrr ustrmiyorm nalet olsun dedm yani cok iyi htrliyorm o gun msj gldi bana :)) ama smdii halmi bi gorsen telefndan gozmu 2sn ayrmiyorm (
Bu "vazgeçmenin paradigması" müthiş bir şey..Herkezin okuması lazım...Önce çok isteyeceksin,sonra vazgeçeceksin ondan sonra istediğinin sana gelme vakti :)
Aslında bu biraz da şey gibi.."Evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şekli gibi."..Sen beklediğin sürece birşeyleri ,o olmuyor..taki sen pes edip başka tarafa dönene kadar.
cok heyecanlandim ben simdi ya...insallah bakalimmm
Gercktn oyle bsey var dmi bn ynlmiyorm yanidenednmi sende
okudum yazıyı...benim anlattığımın farklı bir versiyonu...vazgeçmek dediği olmycağına inanmak falan değil zaten.bir şeyin olcağından emin olup o enerjiyi serbest bırakmak...7 24 zaten aynı şeyi düşünrsen bu çok büyük yanlış olur..hayatına devam ediceksin ve istedğin herneyse hayrınaysa isteyip olumlu düşünüp serbest bırakıcaksın...oradada da bunu anlatmak istemiş bence...
Şimdi şöyle düşün tatlım..Bu zamana kadar eminim ki 1-3 yada 5 sevgilin olmuştur ve ayrılıklar yaşayıp hep gelsinler beklemişsindir ama o vakit gelen olmamıştır. taki sen vazgeçip,başka tarafa döndüğünde bu eskiler mutlak ki dönüş yapmışlardır..Değil mi????
Bende hep böyle oldutamamı hemde
canim yaa bazi kelimlerini anlayamiyorum ben kisaltmalardan...Ama cok bilmis sanirim off benimde olsun bir anHatta dedki bna yeter artk napmk istyosn sen varmsn yokmsn bnmle diye sorucksn dedi bna imkni yok diyodum cocuga kopek gbydim ama bnu ble dedm hatta ayni cumleyi kurdum tasncksnz dedi tasnmnn t si gecmezdi smdi tasniyoruz ve o zaman eylul demsti yok cnm o zmna kdr bsrsrz dedim aha gldk eylule gordlgu gbi hala barsmdk isteeeee bekldgm bu ayyyyykiraze cok iyi bence
Benim acil vazgecmem lazimmmmm bu oglndann
Olumlu dsunmkten cok korkuyorm ya hayllrm yklir diye kndmi cnku cok kaptryorm bn olmyncada halimi siz dusnun sen gercktn iyi dsntkce iyi seylrmi oluyo yani bu isten korkmamalmyim :)
canim yaa bazi kelimlerini anlayamiyorum ben kisaltmalardan...Ama cok bilmis sanirim off benimde olsun bir anonce lutfennn
Alemsin be tatlım)Gece gece güldürdün beni..Çok yaşa emi..
Duyanda cocuk bni terketti boyleyim sanicak cocuktan ayrilan benim bide sinirlendim ayrildim yetmedi kalktim gittim ah kafam ahh nasl yaptm blmiyorum resmen brnumu surtuyo herif benimmmm(
Benimde flmi bi kere iade etmslerdi o drmu bliyorum cok kotukim yapti bnu
Canım hiç öyle düşünme..Kalktım gittim ah kafam falan..Seviyorsan tabi ki mücadeleni vericeksin..Vermeyen ah vah yapsın.
Kiraze cnm.Hayır en son nesibe ye baktırdım zaten sabretme üzerine çalısmalar yapıyorum:) ben o kadar karar vermisim göndermişim, bekliyorum...Cattt!!! Falınız geri gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?