Binnaz Abla

bence onla alakası yok canım ya, gerçekten bir falcının hissi varsa ne kartın ne fincanın önemi yok bence Selenaya atarsan haber et olur mu ha bu arada örnek istersen falı atabilirim

Canim dur merak ettim atayim bari ya:) sen fali gonderebilirsen cok iyi okur o sekilleri nasil yorumlamis cok merak ettim

ayyy masLlah masallah en gusel haber kzlar ben o uc ısmede baktrmadm hangısnı tavsye edersn hangısı daha hos kıtap falndan cok bahsrttler ama ben atmamıstm??????

Anlıyorum. Keşke böyle olmasaydı o zaman biraz zamana bırakmakta fayda var gibime geliyor çünkü üstüne düştüğünüzde ters tepebilir. Dua edin bol bol burda esmalar paylaştı arkadaşlar önceki sayfalarda inanın bana fallardan daha çok yararını göreceksiniz.

hisler kuvvetlidir olacak diyorsanız olur:) ben de hislerime güvenirim ama kendime hayrım yok gibi kime ne dersem hemen oluyor benim oho zaman geçtikten sonra maşallahı var :) aa evet özel olmazsa falları okumak isterim birkacını..ismi azamı biliyorum ama diğerini bilmiyorum listeme ekleyim o zaman..gece istiareye yattım acıkcasını söylemek gerekirse..Allah'tan eğer kaderımde o kısı varsa bana sadece renk göster dedim.her gün rüyamda görüyordum ama yüzünü görmeyeyim dedim.sadece renk oılsun dedım o gun hiç rüya görmedim sadece bir dede bana yemyeşil bir elma verdi birde kesik elma vardı içi bembeyazdı..o biraz da olsa huzura kavusturdu beni...

Canısı nesibe bana da olumsuz konuştu , üzülürsün bu adamla falan diye ,
Umarm çıkmaz falı , bide alex in ki çıkmasın banaaaaaa
İkiside bana olumsuzdu isimlerini duydukça tüylerim diken diken oluyor,
Ama hep diyorum sanırım onların dedikleri çıkıcak gidişat o yönde , diğerlerinin hepsi mart sonunda patlayacak sanırım bende
Ama Allahtan umut kesilmez bir umut işte , yarın ne olacağın kestiremiyor insan , aynen zamana bırak takılma çok

canım ben de baktırdıgım tüm fallar patladı..ama nesibe patlamazsa ben patlarım :) demekki tek bana olumsuz konusmamıslar..nesibe sana ne söyledi tam özel değilse öğrenebilir miyim? aynı cümleler mi acaba..

ayyy masLlah masallah en gusel haber kzlar ben o uc ısmede baktrmadm hangısnı tavsye edersn hangısı daha hos kıtap falndan cok bahsrttler ama ben atmamıstm??????
Teşekkür ederim bitanem. valla içinden kim geliyosa ya da enerjin kiminle uyuşuyosa ona at anistonum. bana çıkan başkasına çıkmaz başkasına çıkan bana çıkmaz.kitap falıydı serüveninki ve her satırı nokta atışıydı diğerleri kave ve katina, ecem'e de aşk bilmem bişey falıydı canım

Canim alex bana da cok olumsuz bir kahve fali atti ertesi gun de cok olumlu bi katina fali atti. Yani cok olumlu degildi aslinda olumsuzdu katinada ama soyle diyim kahvede adam sevgilisine asik sen umrunda degilsin dedi katinada da bu adam sana asik dedi. Sonra mantikli aciklamasini da yapti gerci cok da kibar bi beydi ama sen cok itibar etme ona. Nesibeyi de begenmeyen cok ben en son yillar once fal attim ama ben de begenmemistim. Benim de venusun adini duydukca tuylerim diken diken oluyor ya keske baktirmasaydim.

O kadar entry okuduktan sonra derın 2013 e yolladım. Saglamcı mıyım bılemedım ama. O kadar cok ısımden bahsedıyorsunuz kı hepsine yollamam ıcın bıldıgın "karıyer" yapmam lazım bu konuda:) Ne çıkacak cok merak edıyorum?

bana falların zamanı var daha :)
Nesibe , iyi biri olduğunu ama ikili ilşkilerde öyle değil , özgürlüğne çok düşkün , ama oluyrsa üzülürsün seçim senin dedi.
Oda seni üzmekten kırmaktan korkuyor , bir adam atmıyor bu yüzden , sana manevi olarak borçlu hissediyor falan filan diye söyledi :)
Başka biri gircekmiş hayatıma mayısa kadar , tarif ettiği kişi aşağı yukarı benimkine benziyor :)

Ahaa haklısın canım bizde isim çok ama tecrybe hepsi

Hepimiz zaten deneye deneye bize en iyi kim tutturuyo o şekilde buluyoruz ama burada beğenip beğenmediğimizi paylaşıyoruz. herkesin ortak bir falcısı yok maalesef deneme yanılma yöntemiyle buluyoruz hepimiz

Deeeeeppppp güzel şeyler olmuş anladığım kadarıyla forumcanak senin hiç sekmeden aynı giden fallarının çıkmasını bekliyoruz vallahi hayatım fazla bekletmeyin bizi Hayatım inşallah daha da güzel haberlerini alırız, nazar değmesin

Bana da Nesibe , 'iyi biri olduğunu ama ikili ilşkilerde öyle değil , özgürlüğne çok düşkün , ama oluyrsa üzülürsün seçim senin dedi.' su ksıma kadar aynı adım atmama nedeni korkması dedi evet kendi söylemişti ve nefreti hakim bu nefreti nesibe söylemedi bana da kendi dile getirio arkadaşlarına sagolsun sürekli..bana da geri dönecek dedi ama özgürlüğüne çok düşkün dedi ben onu kısıtlıyormusum ki yalan ben onu hiç kısıtlamadım hatta o bana dıodu ben seni kısıtlayamıyorum dıye ama geri kalanlar iyiydi:)

Valla tatlışım kaç kişiye baktırmıştım sayısını unuttum resmen , sadece nesibe ve alex olumsuzdu bana ,
Hatta alex adamı gömdü resmen :))
Zaten bıraktım uzun zamandır fal işlerinide artık tarihleri beklemeye başladım. Maddi manevi çökerttiler beni.

Ben hep nesibe nin karşımdakini çok iyi tarif ediyor diye düşünürdüm sonra farkettim ki burcunu falan yazıyorum adamın o alttaki bolume oradan alıp yürüyor ;D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…