Binnaz Abla

Teşekkür ederim bitanemmmm. amin kem gözlere gelmeyelim hepimizin güzel falları çıksın inşallah. zaten asıl konu henüz beklemede sdece kıyıdan köşeden çıkıyor şimdilik :)))

arkdaslar ben sımdı gordum dye yazayım dedım normalde dua paylaşımı hıc yapmamıştım ama Kenzul ars duasnı bende cok severım allahım bır lutfu oldgnu dusunugorum okuyup rahatlamak dısında faydasnı gorende cok olmuştur bende kenzul arsın faydasnı cok gormusumdur ama belki zamanı drgl dye som dılegm ıcın okudugm kenzul ars ılkkez benı etklemedı ama allah buyuk dua etmeye devam=))))

Teşekkür ederim bitanemmmm. amin kem gözlere gelmeyelim hepimizin güzel falları çıksın inşallah. zaten asıl konu henüz beklemede sdece kıyıdan köşeden çıkıyor şimdilik :)))

bluemimmmmmmmmmm inşallahhhh güzell şeyler olurrr nazarlardan korusun tütütütütüütü maşallahhhh

hayatımmm cok merak edyrdum kıtap falını bu aksam ona atcam kızlarrrr o
hayırlısı artk

bluemimmmmmmmmmm inşallahhhh güzell şeyler olurrr nazarlardan korusun tütütütütüütü maşallahhhh
Amiiiin bitanem inşallah hep birlikte mutlu oluruz. şimdilik küçük bişey çıkmış oldu ama bakalım bekleyelim gerisini

Ah cnm oyle dusunme insan omrunde 8 ay ask sozkunusu ise sonu iyiyse normal bir sure
aynen öyle canım orası da öyle ama işte kalbe söz geçmiyor maalesefo kızları görünce bide yandan yandan bana bakıyor bak görüyormusun sen gittin ama kızlar geliyor gibisinden bakısı sanki türk filmi çeviriyoruz.şeytan diyor al sopayı vur kafasına..bir de kızlar da beni biliyor ne hikmetse.kasıtlımı yapıyorlar anlamadım kı.

canım alex bana da cıkmadı.. nesibe ye cok guvenırdım son 4 falı cıkmadı hatta artk sacmalamaya basladı...

O kadar sabırsız ve meraklıyım ki

Bazen beklemek o kadar yoruyor ki insanı. Iyı ya da kotu olması Allah'tan ama belirsizlik kotu sey.
benım de 8.ayıma gırıyor ayrılık canım.. bende beklıyrum doner dıye... ıstıhareyede yatmıstım cok guzel gorduö ama... hayırlosyla beklyrum umıdımı kaybetsemde..

Cok mu fali degisti yada nasil sacmaladj canim
hayatım bak bu bana ayrılınca dedıkı bır ay kalmaz doner agustosa kalmaz dedı yanı, agusts gectı dedı sız brbrnzı sevysunuz ınat edysunuz eylulde doncek, eylul oldu hanı donmedı dye fal attım, dedı kasımda bır karsılasmanız var sızın onun aılesınde hasta var oyzden senı dusunemıyor kasım gectı bıttı ne karsılaşma ne bsey bde dydu bakışlar falan guzel olcak... bende daha fal atmadım yanı son 3 falı sırf cıkmadı demek ıcın atmıs oldum bırde ıyıce fal surelerını dusurdu sn falı 6 dkydı yarısımda da kendısnı anlatmıstı soyle yapsan olmazdı vsvsvs dye olmuş artık ayrılmısız ıste... ama sure doldurmak o halıylr bıle 6 dk bakmıştı.. kendımı ıyıce aptal hıssettım bıraktım

Su yaptigi ayip ya sonra olumsuz yazilincada cirliyolar sagdan soldan

Aynen çıkmasa bile nesibeye atmayı seviyordum ama artık falları çok ozensiz

kızlar yaa şu fal muhabbetinizi okudum da çok tatlısınız cidden serzenişleriniz nefretlerinizi kusmanız bile çok şirin geldi size iyice alıştım ondan batmadı herhalde söyledikleriniz çünkü yengece ve balığa baya sallamışsınız yengeç babam balık sevgilim hahahaha ben de yengeç burcuyum acaba su burcu olduğumdan mı onlarla iyi anlaşıyorum ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…