- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Teşekkür ederim bitanemmmm. amin kem gözlere gelmeyelimDeeeeeppppp güzel şeyler olmuş anladığım kadarıylaforumcanak senin hiç sekmeden aynı giden fallarının çıkmasını bekliyoruz vallahi hayatım fazla bekletmeyin bizi Hayatım inşallah daha da güzel haberlerini alırız, nazar değmesin
arkdaslar ben sımdı gordum dye yazayım dedım normalde dua paylaşımı hıc yapmamıştım ama Kenzul ars duasnı bende cok severım allahım bır lutfu oldgnu dusunugorum okuyup rahatlamak dısında faydasnı gorende cok olmuştur bende kenzul arsın faydasnı cok gormusumdur ama belki zamanı drgl dye som dılegm ıcın okudugm kenzul ars ılkkez benı etklemedı ama allah buyuk dua etmeye devam=))))Fallarımı size tek tek atayım istiyorsanız. Burdaki çoğu kişide de böyle olduğuna eminim. Geçmiş ve şuanı zaten 'iyi' falcıların çoğu bilir ama gelecekte de tutturamazlar.
Bu arada Kenzül arş ve ismi azam dualarını da okuma listesine ekleyebilirsiniz. Benim dileğim şu an için olmadı ama garip bir şekilde yıllar sonra olacağını düşünüyorum. İşimle alakalı gördüğüm birini tekrar bulacağım. Bilmem içimden öyle geliyor =)
nayırrrr
Teşekkür ederim bitanemmmm. amin kem gözlere gelmeyelimhepimizin güzel falları çıksın inşallah. zaten asıl konu henüz beklemede sdece kıyıdan köşeden çıkıyor şimdilik :)))
hayatımmm cok merak edyrdum kıtap falını bu aksam ona atcam kızlarrrr oTeşekkür ederim bitanem. valla içinden kim geliyosa ya da enerjin kiminle uyuşuyosa ona at anistonum. bana çıkan başkasına çıkmaz başkasına çıkan bana çıkmaz.kitap falıydı serüveninki ve her satırı nokta atışıydı diğerleri kave ve katina, ecem'e de aşk bilmem bişey falıydı canım
Ah cnm oyle dusunme insan omrunde 8 ay ask sozkunusu ise sonu iyiyse normal bir sureyani ben bu ayrılık sürecinde bir güne bile zor dayanıyorum böyle yıllar gibi geliyor..
Amiiiin bitanem inşallah hep birlikte mutlu oluruz. şimdilik küçük bişey çıkmış oldu ama bakalım bekleyelim gerisinibluemimmmmmmmmmm inşallahhhh güzell şeyler olurrr nazarlardan korusun tütütütütüütü maşallahhhh
aynen öyle canım orası da öyle ama işte kalbe söz geçmiyor maalesefAh cnm oyle dusunme insan omrunde 8 ay ask sozkunusu ise sonu iyiyse normal bir sure
Bazen beklemek o kadar yoruyor ki insanı. Iyı ya da kotu olması Allah'tan ama belirsizlik kotu sey.Ah cnm oyle dusunme insan omrunde 8 ay ask sozkunusu ise sonu iyiyse normal bir sure
inşallah beğenirsin bitanem. burada genelde kitap falı beğenildi. ben de gerçekten çok beğendimhayatımmm cok merak edyrdum kıtap falını bu aksam ona atcam kızlarrrr o
hayırlısı artk
canım alex bana da cıkmadı.. nesibe ye cok guvenırdım son 4 falı cıkmadı hatta artk sacmalamaya basladı...Canim alex bana da cok olumsuz bir kahve fali atti ertesi gun de cok olumlu bi katina fali atti. Yani cok olumlu degildi aslinda olumsuzdu katinada ama soyle diyim kahvede adam sevgilisine asik sen umrunda degilsin dedi katinada da bu adam sana asik dedi. Sonra mantikli aciklamasini da yapti gerci cok da kibar bi beydi ama sen cok itibar etme ona. Nesibeyi de begenmeyen cok ben en son yillar once fal attim ama ben de begenmemistim. Benim de venusun adini duydukca tuylerim diken diken oluyor ya keske baktirmasaydim.
canım alex bana da cıkmadı.. nesibe ye cok guvenırdım son 4 falı cıkmadı hatta artk sacmalamaya basladı...
benım de 8.ayıma gırıyor ayrılık canım.. bende beklıyrum doner dıye... ıstıhareyede yatmıstım cok guzel gorduö ama... hayırlosyla beklyrum umıdımı kaybetsemde..O kadar sabırsız ve meraklıyım ki
Bazen beklemek o kadar yoruyor ki insanı. Iyı ya da kotu olması Allah'tan ama belirsizlik kotu sey.
aynen canım bende farkettm..Canim sanirim seninle veAngel of Love ile baya tutuyor bizim enerjimiz genelde begendiklerimiz ve begenmediklerimiz cok yakin bi kac istisna disinda.
Cok mu fali degisti yada nasil sacmaladj canimcanım alex bana da cıkmadı.. nesibe ye cok guvenırdım son 4 falı cıkmadı hatta artk sacmalamaya basladı...
hayatım bak bu bana ayrılınca dedıkı bır ay kalmaz doner agustosa kalmaz dedı yanı, agusts gectı dedı sız brbrnzı sevysunuz ınat edysunuz eylulde doncek, eylul oldu hanı donmedı dye fal attım, dedı kasımda bır karsılasmanız var sızın onun aılesınde hasta var oyzden senı dusunemıyor kasım gectı bıttı ne karsılaşma ne bsey bde dydu bakışlar falan guzel olcak... bende daha fal atmadım yanı son 3 falı sırf cıkmadı demek ıcın atmıs oldum bırde ıyıce fal surelerını dusurdu sn falı 6 dkydı yarısımda da kendısnı anlatmıstı soyle yapsan olmazdı vsvsvs dye olmuş artık ayrılmısız ıste... ama sure doldurmak o halıylr bıle 6 dk bakmıştı.. kendımı ıyıce aptal hıssettım bıraktımCok mu fali degisti yada nasil sacmaladj canim
Su yaptigi ayip ya sonra olumsuz yazilincada cirliyolar sagdan soldanhayatım bak bu bana ayrılınca dedıkı bır ay kalmaz doner agustosa kalmaz dedı yanı, agusts gectı dedı sız brbrnzı sevysunuz ınat edysunuz eylulde doncek, eylul oldu hanı donmedı dye fal attım, dedı kasımda bır karsılasmanız var sızın onun aılesınde hasta var oyzden senı dusunemıyor kasım gectı bıttı ne karsılaşma ne bsey bde dydu bakışlar falan guzel olcak... bende daha fal atmadım yanı son 3 falı sırf cıkmadı demek ıcın atmıs oldum bırde ıyıce fal surelerını dusurdu sn falı 6 dkydı yarısımda da kendısnı anlatmıstı soyle yapsan olmazdı vsvsvs dye olmuş artık ayrılmısız ıste... ama sure doldurmak o halıylr bıle 6 dk bakmıştı.. kendımı ıyıce aptal hıssettım bıraktım
hayatım bak bu bana ayrılınca dedıkı bır ay kalmaz doner agustosa kalmaz dedı yanı, agusts gectı dedı sız brbrnzı sevysunuz ınat edysunuz eylulde doncek, eylul oldu hanı donmedı dye fal attım, dedı kasımda bır karsılasmanız var sızın onun aılesınde hasta var oyzden senı dusunemıyor kasım gectı bıttı ne karsılaşma ne bsey bde dydu bakışlar falan guzel olcak... bende daha fal atmadım yanı son 3 falı sırf cıkmadı demek ıcın atmıs oldum bırde ıyıce fal surelerını dusurdu sn falı 6 dkydı yarısımda da kendısnı anlatmıstı soyle yapsan olmazdı vsvsvs dye olmuş artık ayrılmısız ıste... ama sure doldurmak o halıylr bıle 6 dk bakmıştı.. kendımı ıyıce aptal hıssettım bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?