bi de 40 lira olmuş yuhhh dedimAynen çıkmasa bile nesibeye atmayı seviyordum ama artık falları çok ozensiz
Sen de mi yengeçsiiiin :))) ben deee ben deee :))kızlar yaa şu fal muhabbetinizi okudum da çok tatlısınız cidden serzenişleriniz nefretlerinizi kusmanız bile çok şirin geldi size iyice alıştım ondan batmadı herhalde söyledikleriniz çünkü yengece ve balığa baya sallamışsınız yengeç babam balık sevgilim hahahahaben de yengeç burcuyum acaba su burcu olduğumdan mı onlarla iyi anlaşıyorum ne dersiniz
hisler ve duygusallık tavanSen de mi yengeçsiiiin :))) ben deee ben deee :))
Akşam ya da gece bakıyor. ben sabahtan atmıştım akşam saat dokuz gibi gelmişti ama o süreçte sisteme girmemişti. seninki de gelir akşamkızlar seruvene kıtap falı attım beklyrum ne zaman bakar acaba
Aynennnnhisler ve duygusallık tavan
biryolunvar'dan kimleri önerirsiniz
ayy neleri çıktı sana bana şubattın ortasında biri olacak dedi deSerap Sultan ben de çıkıyor gibi bir şeyler oluyor hayatım sonuc net değil ama
Ama seninle enerjimiz uyuyor mu bakalım, ufak bir test yapalım organik emineye attın mı canım, bildi mi sende ?
Kim canım ?Kızlar hızlı bır yorum aldım. Kadın bakabılıyor bence. Hatta bazı seylerı de bılıyor. Ama buyuk beklentilere gırmemek gerekiyor dıyorum. Bakalım bana soyledıklerı eger gerceklesırse yazarım:)
serüven:)Kim canım ?
serüven:)
derın 2013 e de attım
hatta aynı falı ecem 23 e de atıcam. Sıze sonuçları soylerım:)
Kahve falı canım. Hepsıne kahve falı gonderecegım.seruven kitap mı? hepsi tutarlı mı?
Nende eder....ama pek sevmiyosun burcumu..duygusallık,kuruntu,şüphe..yoruyorrrrSen de mi yengeçsiiiin :))) ben deee ben deee :))
BendeNende eder....ama pek sevmiyosun burcumu..duygusallık,kuruntu,şüphe..yoruyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?