Binnaz Abla

Kızlar hızlı bır yorum aldım. Kadın bakabılıyor bence. Hatta bazı seylerı de bılıyor. Ama buyuk beklentilere gırmemek gerekiyor dıyorum. Bakalım bana soyledıklerı eger gerceklesırse yazarım:)
paccolina kızz benım onumdekı senmışsın seruvenın kıtap falı geldı subat ortasmda onu arayablrsn demıs.. falı bıraz kesık kesık geldı ordan oraya atlamış haziran da barısırsınız demış evet bir suru nokta atısı vardı.. ayy kalbıö nedense gum gum oldu bu kadınım dedıklerıne.. ya mesjlarda yardırcaö 25 tl ye gore bu ne ıkı cumle etmış bırakmıs

ayy neleri çıktı sana bana şubattın ortasında biri olacak dedi de

anam bana da şubat ortası dedi ya, acaba subat ortası mı diyor herkese Ay paronayak ettiler bizi Canım aranızdaki mesafelerin şubat ortası gibi kapandığını görüyorum dedi, biz iki haftadır filan hiç olmadığımız kadar iyiyiz, görüşüyoruz filan ama ben güvenmiyorum, artık güvenmemeyi öğrendim. Erkek milleti her an çirkefe yatabilir

Ayyy boşuna mı sevindim yaaaaaaa dur sana falını atayım

bence de mesajdan ılerletebılırsın ılıskınızı:)

şubat,mart,nisan yani şu ilkbahar aylarında birşeyler var. aramalar iletişimler çoğalıyor.. bu söylenenler çıkabilir. Güneş başlarına geçiyor bunların, bu aylara dikkat bence.

şubat,mart,nisan yani şu ilkbahar aylarında birşeyler var. aramalar iletişimler çoğalıyor.. bu söylenenler çıkabilir. Güneş başlarına geçiyor bunların, bu aylara dikkat bence.

ay olumlu şeyler olacaksa güneş başlarına geçsin hayatım, çarpsın bunları güneş

Kızlar yalnız dediğim gibi belli olmaz erkek milleti çirkefe yatıp aaaa biz arkadastık da diyebilir, o yüzden güvenmiyorum. Ama dedikleri gibi subat nisan arası ben de bir şey olursa ben buradan marseille den deli dehset özür dilerim. Bu kadın taaa ekim de bana subat- nisan arası hissediyorum demiş ve mutlaka olacak demiş ama kişileri karıştırmış bence. İki kişi gibi görmüş ama anlattıklarının hepsi buna uyuyor

hicbir falciya güvenme canim

Bilgeye baktirdin mi binnazdaki yorumu varmi konu ile ilgili

Bilgeye baktirdin mi binnazdaki yorumu varmi konu ile ilgili
hayr canım bilgee ye baktrmadım dye hatrlıyprum ama kafam karışık cunku bınnazda neredeyse herkese baktrmıstım. s. s belkide baktrdım ya emın olamadım suan ben uye olmadan baktrdgm ıcın fallarım kayboldu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…