Kızlar hızlı bır yorum aldım. Kadın bakabılıyor bence. Hatta bazı seylerı de bılıyor. Ama buyuk beklentilere gırmemek gerekiyor dıyorum. Bakalım bana soyledıklerı eger gerceklesırse yazarım:)
ayy neleri çıktı sana bana şubattın ortasında biri olacak dedi de
Bende aynen canim bütün özelliklerinide taşıyorum..ama ne yaparsın mecbur,degistiremiyoruzAynen bende yengecim ve sevemiyorum burcumu kendimi yiyorum
anam bana da şubat ortası dedi ya, acaba subat ortası mı diyor herkeseAy paronayak ettiler bizi Canım aranızdaki mesafelerin şubat ortası gibi kapandığını görüyorum dedi, biz iki haftadır filan hiç olmadığımız kadar iyiyiz, görüşüyoruz filan ama ben güvenmiyorum, artık güvenmemeyi öğrendim. Erkek milleti her an çirkefe yatabilir
bence de mesajdan ılerletebılırsın ılıskınızı:)paccolina kızz benım onumdekı senmışsın seruvenın kıtap falı geldı subat ortasmda onu arayablrsn demıs.. falı bıraz kesık kesık geldı ordan oraya atlamış haziran da barısırsınız demış evet bir suru nokta atısı vardı.. ayy kalbıö nedense gum gum oldu bu kadınım dedıklerıne.. ya mesjlarda yardırcaö 25 tl ye gore bu ne ıkı cumle etmış bırakmıs
Ayyy boşuna mı sevindimyaaaaaaa dur sana falını atayım
çok yoruyo hem de :))Nende eder....ama pek sevmiyosun burcumu..duygusallık,kuruntu,şüphe..yoruyorrrr
anam bana da şubat ortası dedi ya, acaba subat ortası mı diyor herkeseAy paronayak ettiler bizi Canım aranızdaki mesafelerin şubat ortası gibi kapandığını görüyorum dedi, biz iki haftadır filan hiç olmadığımız kadar iyiyiz, görüşüyoruz filan ama ben güvenmiyorum, artık güvenmemeyi öğrendim. Erkek milleti her an çirkefe yatabilir
Allah tan bana subatla ılgılı bırsey demedı:)Ayyy boşuna mı sevindimyaaaaaaa dur sana falını atayım
Aynen canım başetmeye çalışıyorum,kuruntularınla,ahhhh biraz vurdumduymaz olabilseydim..falcılar bile bu kadar kendine eziyet etme teka is ol diyorlar..çok yoruyo hem de :))
şubat,mart,nisan yani şu ilkbahar aylarında birşeyler var. aramalar iletişimler çoğalıyor.. bu söylenenler çıkabilir. Güneş başlarına geçiyor bunların, bu aylara dikkat bence.
Kızlar yalnız dediğim gibi belli olmaz erkek milleti çirkefe yatıp aaaa biz arkadastık da diyebilir, o yüzden güvenmiyorum. Ama dedikleri gibi subat nisan arası ben de bir şey olursa ben buradan marseille den deli dehset özür dilerim. Bu kadın taaa ekim de bana subat- nisan arası hissediyorum demiş ve mutlaka olacak demiş ama kişileri karıştırmış bence. İki kişi gibi görmüş ama anlattıklarının hepsi buna uyuyor
Bilgeye baktirdin mi binnazdaki yorumu varmi konu ile ilgilihayatım bak bu bana ayrılınca dedıkı bır ay kalmaz doner agustosa kalmaz dedı yanı, agusts gectı dedı sız brbrnzı sevysunuz ınat edysunuz eylulde doncek, eylul oldu hanı donmedı dye fal attım, dedı kasımda bır karsılasmanız var sızın onun aılesınde hasta var oyzden senı dusunemıyor kasım gectı bıttı ne karsılaşma ne bsey bde dydu bakışlar falan guzel olcak... bende daha fal atmadım yanı son 3 falı sırf cıkmadı demek ıcın atmıs oldum bırde ıyıce fal surelerını dusurdu sn falı 6 dkydı yarısımda da kendısnı anlatmıstı soyle yapsan olmazdı vsvsvs dye olmuş artık ayrılmısız ıste... ama sure doldurmak o halıylr bıle 6 dk bakmıştı.. kendımı ıyıce aptal hıssettım bıraktım
Medyum deniz fena deilKimseyi
hicbir falciya güvenme canim
Bugün istanbul cafede sema diye bi kadın varmıs aslıyla karsılıklı calısıolarmıs ona fal baktırcaktım baktım napıorum ben gittim kendime kirpik taktırdım suan daha mutluyum hahaha
Ecem Hanım, canımkım kz 5 tl
hayr canım bilgee ye baktrmadım dye hatrlıyprum ama kafam karışık cunku bınnazda neredeyse herkese baktrmıstım. s. s belkide baktrdım ya emın olamadım suan ben uye olmadan baktrdgm ıcın fallarım kayboldu hepBilgeye baktirdin mi binnazdaki yorumu varmi konu ile ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?