- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
Hahahah koptum yaa alemsinnBugün istanbul cafede sema diye bi kadın varmıs aslıyla karsılıklı calısıolarmıs ona fal baktırcaktım baktım napıorum ben gittim kendime kirpik taktırdım suan daha mutluyum hahaha
hayr canım bilgee ye baktrmadım dye hatrlıyprum ama kafam karışık cunku bınnazda neredeyse herkese baktrmıstım. s. s belkide baktrdım ya emın olamadım suan ben uye olmadan baktrdgm ıcın fallarım kayboldu hep
Ecem hanımın 5 tl ye falı yokki? Ecem 23 mü dediğinizEcem Hanım, canım
hemen denicem efsane olurrr ozamanMailinle uye olursan gorunuyor eski falların diye hatırlıyorum
ya ilkkez mailimle giriş yaptım.... btn bakrdgm fallar duruyor..bir bucuk yıllık gözlerime ınanamyrm
ya taa gecen yıl 2 subatta bilgee mesj atmısım bde haleh cetinere ıkısının deddgıde cıkmıs... vay be şok oldum haleh suan rezzan abla da hatrladıgım kadaryla
Bilge dediğiniz tellwe bilgehatunmuuu??Bilge konuyu bilmiyorsa iyi bi falci. Konuyu biliyorsa vay halinize
Bilge dediğiniz tellwe bilgehatunmuuu??
Bilge dediğiniz tellwe bilgehatunmuuu??
Bugün istanbul cafede sema diye bi kadın varmıs aslıyla karsılıklı calısıolarmıs ona fal baktırcaktım baktım napıorum ben gittim kendime kirpik taktırdım suan daha mutluyum hahaha
Urminacım falaleme biri gelmiş bilmediği bişey yok, bugüne kadarki tüm falcıları unut. dehşet fal bakıyoüüüfffffff şu biriken fal puanlarımız bile ne kadar çok fal baktırdığımızın göstergesi.. bugünden itibaren kendime 15 günlük süre veriyorum, 15 günden önce nostradamus gelse sallamıycam
Desene bütün enerjisini yiyip bitirmişizBen Ecemi hic begenmedim, bence hissiyati yok. 1 mg cikma olasiligi olmayan seyler sallamis bana, gecmis yuvarlakti, super nokta atisi falan da yoktu. Bana mart sonu mu ne demis, cikarsa yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?