- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
anistonum duvarına yaz bekleyen sorularım var diyene selena ne de serucen sorularıma cevap verdı telweden nefret edyrum cok ılgıszler selena bır hafta oldu hala cebap yazmadı mesjma
Urminacım falaleme biri gelmiş bilmediği bişey yok, bugüne kadarki tüm falcıları unut. dehşet fal bakıyo
Urminacım falaleme biri gelmiş bilmediği bişey yok, bugüne kadarki tüm falcıları unut. dehşet fal bakıyo
şaka yaptım yahu nerde öyle falcıkim oooo :))))
ahahaha deepcim yaa, bari bir kaç gün sonra yazaydın bunu bana yaaaUrminacım falaleme biri gelmiş bilmediği bişey yok, bugüne kadarki tüm falcıları unut. dehşet fal bakıyo
ahahaha deepcim yaa, bari bir kaç gün sonra yazaydın bunu bana yaaadaha yeni karar aldım
Şaka yapayım dedim bir test edeyim yahuahahaha deepcim yaa, bari bir kaç gün sonra yazaydın bunu bana yaaadaha yeni karar aldım
Şaka yapayım dedim bir test edeyim yahu
ne selena ne de serucen sorularıma cevap verdı telweden nefret edyrum cok ılgıszler selena bır hafta oldu hala cebap yazmadı mesjma
Ben de asıl ilk gelişmeyi yaşayana kadar artık durma kaqrarı aldım. Ne güzel hidayete de ermiştik pat ecem çıktı dağıldık. Bu defa kesinlikle bekliyorum ve ben de tutucam kendimi
yok yok bu sefer kesin karar aldım... fatura şoklarım yetti gari.. saraylıya baktırcam bi 2 hafta sonra, başka da kimse yok kalan
herkes banlanmış yaaa@audreyiiiiiiiimmmm banlandı mı hesabını mı pasifleştirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?