- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Ay evet lalecim noluyo anlayamadım herkes patır patır banlanıyoherkes banlanmış yaaa
anlamadım banada thalix yazdı banlanmışım diye bir baktım herkes pasifAy evet lalecim noluyo anlayamadım herkes patır patır banlanıyo
thalix de mi? acaba sistemde mi bi sorun var?anlamadım banada thalix yazdı banlanmışım diye bir baktım herkes pasif
ay şimdi anladım biri şikayet ediyosa xx_9 mevzusu olabilirKizlar biri rapor ediyor muhtemelen yoksa niye durduk yere banlasinlar
evet evet bence o konuay şimdi anladım biri şikayet ediyosa xx_9 mevzusu olabilir
ay şimdi anladım biri şikayet ediyosa xx_9 mevzusu olabilir
yaaa söylenecek çok şey var aslında da neyseevet evet bence o konu
hep aynı şey oluyo canım. ortalığı karıştırıp huzur kaçırmaktan başka bi işe yaramıyoOf surda agiz tadiyla sohbet ediyoruz azicik birbirimize destek olalim diyoruz su olana bak ya
hep aynı şey oluyo canım. ortalığı karıştırıp huzur kaçırmaktan başka bi işe yaramıyo
Bir kişi yüzünden kaç kişi gittiKeske biz önce davransaydik ya tabi o kdr derdin tasanin arasinda niye elalemi banlatmaya calismakla ugrasalim dimi
aynen ya kimse kalmadı topicte nerdeysehep aynı şey oluyo canım. ortalığı karıştırıp huzur kaçırmaktan başka bi işe yaramıyo
aynı kişiden kaynaklanıyor maalesefaynen ya kimse kalmadı topicte nerdeyse
Bizde laf etmiştik ama bizi banlamamışlar deepp.. Gitti kızlar Ya çok kızdım şimdiBir kişi yüzünden kaç kişi gitti
Aynen ben de çok sinirlendim. Aynı kişi ortalığı karıştırıyo kişkirtiyo olan başkalarına oluyoBizde laf etmiştik ama bizi banlamamışlar deepp.. Gitti kızlar Ya çok kızdım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?