Hayır birde banlanacak bir laf etmediler ki ben okumuştum bütün yorumları.. AnlayamadımAynen ben de çok sinirlendim. Aynı kişi ortalığı karıştırıyo kişkirtiyo olan başkalarına oluyo
Resmen huzuru bozduHayır birde banlanacak bir laf etmediler ki ben okumuştum bütün yorumları.. Anlayamadım
Resmen huzuru bozduneyse bir bakıma iyi oldu o da artık herkes iyice görmüş oldu.... olan bizim kızlara oldu sadece
Kaldık valla başbaşa ama onlarsız da olmazki yaw.Bu nedir ya, Urminayla 2 lafin belini kiracaktim, bir de bakayim banlanmis. Arkadas, topigin yarisini banlamislar, bu ne bicim bir is ?
Neyse kizlar, banlananlar gitti, kalan saglar bizimdirKusura bakmayin banlananlar, sizin icin uzgunum ama Allah Cherry ye zeval vermesin yeter
Alemsin kuzum sen ya nazar degdi topigeFalların patlamasını beklerken topik patladı iyi mi
Ama öyle lalem yaaa. Falların patlamasını beklerken topik patladı resmen. Vallahi nazara geldikAlemsin kuzum sen ya nazar degdi topige
incesazıııım patlayan falın olursa havai fişek fırlat gökyüzüne anlarım ben buradan doğru
Kaldık valla başbaşa ama onlarsız da olmazki yaw.
O zaman çığlığını duyarım zaten :)))Hahah tutan fal olursa napsin
Kıyamam kanadı kırık Cherry, bizimle idare edecen mecbuuuuurOlmaz tabi, yoldas & faldas Urminasiz ben nerelere gidem
kızlar cok uzulerek soyluyorum selenanın falı cıktı bende.. hıcde ınaanmamıştım ama ole oldu. senı artk umursamıyor umrunda degılsın demişti gercektnde ole oldu...sacları uzun saclı kız demıştı o da ole oldu..ama olumlu benle ilgili birşey yok.
Bizler iyiyiz bitanem asıl sen nasılsın ?Kizlar nasilsiniz biraz kendimi toplamaya calisiyorum ondan dolayi pek giremiyorum sizleri merak ettim
Hep olumsuzlar cikar zaten seruvenin kitap fali nasildi senle peki olumlumuydukızlar cok uzulerek soyluyorum selenanın falı cıktı bende.. hıcde ınaanmamıştım ama ole oldu. senı artk umursamıyor umrunda degılsın demişti gercektnde ole oldu...sacları uzun saclı kız demıştı o da ole oldu..ama olumlu benle ilgili birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?