Binnaz Abla

Nolmuş yahu xx_9 olayından mı banlandı herkes İyi de hatunun kendisi ortam karıştırıcı laflar etmiş, sonra da bir de şikayet mi etmiş. Aha vallahi işsiz

Onun çıkmasına üzüldüm canım Peki emine sen de çıkmış mı oluyor bu durumda Bir de emin misin uzun saclı kızdan ?

Nolmuş yahu xx_9 olayından mı banlandı herkes İyi de hatunun kendisi ortam karıştırıcı laflar etmiş, sonra da bir de şikayet mi etmiş. Aha vallahi işsiz
bizim de başımıza aynı olay gelmişti, onun ortalığı karıştırması ve kışkırtması sonucunda banlanmıştık. demek ki topiğe gelen herkesi dikkate almamak lazım, görmezden gelmek lazım

En azından uyuman biraz daha iyi bitanem. Dilerim en kısa zamanda hayatın yoluna girmeye başlar bitanem
Insallah cnm benm hepimizin inanin her uyudugumda kendimle ilgili guzel seyler gecirirken kalbimden sizleride yuz yuze gormesemde kalbimden gecirdim...

olumsuzlar cikar zaten seruvenin kitap fali nasildi senle peki olumlumuydu
evet ya o olumluydu sana karşı ozlem var bilnem ne demişti.. ama dun ne özlem ne bişey okdr mesj yazdm tenezzl edp birine bile cevp vermedi.. inanamyrum

nedir bu banlanmalar yahuuu ,
Hayır konuşmalara bakıyorum abartılcak bir durum yok ki , kötü bişey söylememişler .
Kızlar konuşmaları okuyorsanız eğer , sizi bekliyoruzzz

Cikan fali ne canim tarot falimi su falimi?

Benim icin daha o an bitti birde anne ismi olmadan su falina bakilmaz diye biliyorum ya tek bisey cikmazmi hayatin stabil ne demektir ya

ya bana soyledikleri ciddi anlamda sasirticiydi bi alex macerasi daha desene. Sorsana sen de bakalim nasil bi aciklama yapacak canim cidden merak ettim

Benim icin daha o an bitti birde anne ismi olmadan su falina bakilmaz diye biliyorum ya tek bisey cikmazmi hayatin stabil ne demektir ya

ben onun su falı baktığına nedense inanmadım sonradan. onlar fal bakmaktan tecrübe edinemediler ama ben fal baktırmaktan resmen tecrübe edindim..

Kizlar bu arada selenaya kelebek atmistim 7. Siradaydim sanirim 2 3 gunde gonderiyormus fallari beklemek istemedim havuza attim medyum suleyman diye biri yorumlamis felaketti bu cocukla kaderimiz birmis sozde yav he he ya oooff. Kizlar bu arada eylul acari arattim ama pek bi sey bulamadim cok mu pembeci ya bi de yuzde yuz olunca acaba bilme ihtimali var mi diye dusundum ne dusunuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…