- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
kızlar cok uzulerek soyluyorum selenanın falı cıktı bende.. hıcde ınaanmamıştım ama ole oldu. senı artk umursamıyor umrunda degılsın demişti gercektnde ole oldu...sacları uzun saclı kız demıştı o da ole oldu..ama olumlu benle ilgili birşey yok.
bizim de başımıza aynı olay gelmişti, onun ortalığı karıştırması ve kışkırtması sonucunda banlanmıştık. demek ki topiğe gelen herkesi dikkate almamak lazım, görmezden gelmek lazımNolmuş yahu xx_9 olayından mı banlandı herkesİyi de hatunun kendisi ortam karıştırıcı laflar etmiş, sonra da bir de şikayet mi etmiş. Aha vallahi işsiz
Amin cnm daha iyiyim iyi olmak zorundayimgeçmiş olsun hepimize bu banlanma olayını kınıyorum , kızlar sizi de dört gözle bekliyorum
Basakz cim asıl sen nasılsın umarım her geçen gün daha iyi olursun allah sabır versin canım
En azından uyuman biraz daha iyi bitanem. Dilerim en kısa zamanda hayatın yoluna girmeye başlar bitanemIyi olmaya calisiyorum canim alismaya kabullenmeye calisiyorum:-( biraz fazla uyuyorum tek sikintim o uykuya siginiyorum sadece
Insallah cnm benm hepimizin inanin her uyudugumda kendimle ilgili guzel seyler gecirirken kalbimden sizleride yuz yuze gormesemde kalbimden gecirdim...En azından uyuman biraz daha iyi bitanem. Dilerim en kısa zamanda hayatın yoluna girmeye başlar bitanem
evet ya o olumluydu sana karşı ozlem var bilnem ne demişti.. ama dun ne özlem ne bişey okdr mesj yazdm tenezzl edp birine bile cevp vermedi.. inanamyrumolumsuzlar cikar zaten seruvenin kitap fali nasildi senle peki olumlumuydu
Insallah cnm benm hepimizin inanin her uyudugumda kendimle ilgili guzel seyler gecirirken kalbimden sizleride yuz yuze gormesemde kalbimden gecirdim...[/QUOT
Canımsın bitanem. Dilerim o güzel yüreğindeki acı en kısa zamanda hafifler, dualarımdasın
Bence birsure fali birak canim ve oluruna birak cunku olumlu fallarla umutlaniyorsun aklina geliyorevet ya o olumluydu sana karşı ozlem var bilnem ne demişti.. ama dun ne özlem ne bişey okdr mesj yazdm tenezzl edp birine bile cevp vermedi.. inanamyrum
ben bu eceme iki kez baktırdım..ilkinde olumsuz ikincisinde nasıl bu kadar olumlu oldu..her iki fal birbiri ile alakasız bambaşka şeylerdi..fal konusunda yetenekli biri olmadığına kanaat getirdim..Benim için ecem macerası çabuk bitmiştir.
başka hesaplardan mı baktırdın?
Cikan fali ne canim tarot falimi su falimi?kızlar cok uzulerek soyluyorum selenanın falı cıktı bende.. hıcde ınaanmamıştım ama ole oldu. senı artk umursamıyor umrunda degılsın demişti gercektnde ole oldu...sacları uzun saclı kız demıştı o da ole oldu..ama olumlu benle ilgili birşey yok.
Benim icin daha o an bitti birde anne ismi olmadan su falina bakilmaz diye biliyorum ya tek bisey cikmazmi hayatin stabil ne demektir yaben bu eceme iki kez baktırdım..ilkinde olumsuz ikincisinde nasıl bu kadar olumlu oldu..her iki fal birbiri ile alakasız bambaşka şeylerdi..fal konusunda yetenekli biri olmadığına kanaat getirdim..Benim için ecem macerası çabuk bitmiştir.
ben bu eceme iki kez baktırdım..ilkinde olumsuz ikincisinde nasıl bu kadar olumlu oldu..her iki fal birbiri ile alakasız bambaşka şeylerdi..fal konusunda yetenekli biri olmadığına kanaat getirdim..Benim için ecem macerası çabuk bitmiştir.
Benim icin daha o an bitti birde anne ismi olmadan su falina bakilmaz diye biliyorum ya tek bisey cikmazmi hayatin stabil ne demektir ya
ben onun su falı baktığına nedense inanmadım sonradan. onlar fal bakmaktan tecrübe edinemediler ama ben fal baktırmaktan resmen tecrübe edindim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?