Binnaz Abla

ya bana soyledikleri ciddi anlamda sasirticiydi bi alex macerasi daha desene. Sorsana sen de bakalim nasil bi aciklama yapacak canim cidden merak ettim

ben kendi adıma konuştum. benimle uyuşmadı diye herkesle uyuşmayacak diye bir şey yok. inşallah seninle uyuşur devam edersiniz. soruma cevap bile veremedi. amaaan hiç uğraşamam, baktırmam bidaha da.

ben kendi adıma konuştum. benimle uyuşmadı diye herkesle uyuşmayacak diye bir şey yok. inşallah seninle uyuşur devam edersiniz. soruma cevap bile veremedi. amaaan hiç uğraşamam, baktırmam bidaha da.

Uyusmuyorsa tabi ki de baktirma canim. Ben nedense sasirtici bi sekilde o kdr falcinin arasinda en cok ecemi begendim. Ama su herkesle de uyusmuyor muhabbeti sacma ya falci iyiyse herkese bakar gibi geliyor ne bileyim. Ama anne adini sormamasi beni de dusundurdu bak simdi. Gerci ask fali atmistim su fali degil. Ay neyse canim, sen eylul acara hic baktirdin mi ya da muge aydina

eylül acara baktırmıştım. dedikleri hiç biri çıkmamıştı. mügeye de baktırmadım bilmiyorum.

Yani ona 5 puanlari yapistiranlari bi elime gecirsem bi kasik suda bogucam ya

bende anlayamıyorum acaba fal siteleri kendilerimi yapıyor,bilemiyorum.... harikaaa, 5 yıldızzz, elimde olsa tüm yıldızları size veriirdim,,, ilkinde dediklerini hepsini yaşadım bu ikinci baktırışım.... En komiğide dediklerinizi yaşadım, yaşıyorum, yaşayacağım

allam bi dolaplar dönüyo ama..

kesinlikle su falında anne ismi istenir ,diğer fallarını bilemem ama eylül acar bende yalan olmuştu bilemem birine uyan diğerine uymuyor

S sunshine91 ume coktan patlamis bile muge aydinin fali ya oooff kizlar ben anlamiyorum bu falcilara yuksek yuksek puanlari kim veriyor elalem ne kdr merakli ya kandirilmaya
benm olumlu knuşab herkesin falı patladı gayet olumsuz konuşan emine, selena nin olumsuzlukları cıktı. onun dısında olumlu tek bir olayım haberım yok. mügede patladı eylulde patladı o da patladı bu da patladı ne ldr ısım varsa patladı.fal sepeti komple patladı ztm moralım sıfır kızlar. dun gecedem beri ne uyku uyudum ne yemek yedım. seruvenın falı gecesınde patladı ya olumlu olumlu knusmustu dun gece ole bsey yasadımkı selena az bıle demıs saydırmakta..

Canım üzülme lütfen. Ve fal baktırma bence artık çünkü insanız ne kadar inanmıyoruz desek de etkileniyoruz. Ve kussan da bir şeyler ye lütfen, ben mutsuz olunca yemek yemeyi kesiyorum direkt ve sonrasında hastanelik oluyorum, zorlaya zorlaya ye bir şeyler, çorba iç en azından.

serüven şaşırtır ama söyledikleri nadiren tutar. sen dün gece ne yaşadınki. bu selena çoğunlukla herkes çıkıyor gibi mi ne

Of ya hep olumsuzlar cikiyor zaten. Ah canim ya, yani bu sozler artik beni teselli etmeye yetmiyor ama yine de sana soyliycem. Sabret canim sabret her iste bi hayir vardir sen sabret allah kalbine gore versin canim benim.

Canim selenanin hangi fali cikti sende su falimi tarotmu?

Kızlar merhaba, selenaya su falı baktırmak istiyorum. Genel aşk hayatı için baktırabiliyormuyuz,yoksa aklımızda bir kişi varsa o kişi için mi bakım oluyor.

Çok teşekkür ederim canım..Hadi ya patladı mı ben de kararsız kaldım selanaya su mu yoksa serüvene kitap falı mı yollasam diye.
Selena bazi seyleri bildi ama gelecek patladi tarihler tutmadi baya oldu geceli seruvene de kitap fali baktirdim o da genel durumu bildi gelecek beklemede bilemiyorum canim hangisi icinden geliyorsa ona at selenanin tutturdugu cok sadece olumsuz bisi demisti o zaman onu yasamistim

Çok teşekkür ederim canım..Hadi ya patladı mı ben de kararsız kaldım selanaya su mu yoksa serüvene kitap falı mı yollasam diye.
Selena bazi seyleri bildi ama gelecek patladi tarihler tutmadi baya oldu geceli seruvene de kitap fali baktirdim o da genel durumu bildi gelecek beklemede bilemiyorum canim hangisi icinden geliyorsa ona at selenanin tutturdugu cok sadece olumsuz bisi demisti o zaman onu yasamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…