Binnaz Abla

canim eylul dedi daha onceki falinda da eylul basi demisti.bu sefer yine eylul en fazla 1 hafta icinde iletisim vs dedi..umarim olur bakalim hemen yazarim

tamm. kirazeye baktırmak istiyodum zaten. dur bakalım sana çıkarsa hemen baktırırım zaten.

Ay kiyamam sanaa :) geldim ben geldim :) tellwede fal baktrmak icin falcilarin online olmasina gerek yok nasilsa, falci ismini arama bolumunden aradigin zaman cikiyor, panik yapma :)

Ya cok sevindiiiim geldigine:))

Son düzenleme:
"fal bozuk efendim sistemde sorun var galiba" sinir oldum şu kadına ya. bana bunu yazıp göndermiş.2 gün boyunca bekle bekle sonra fal bozukmuş. nasıl oluyor bozuk fal ya. daha öncede baktırdım tellwede hepsi sağlamdı da bi ona gönderdiğim bozuk çıktı. tövbe estağfurullah.

kiraze mi onu yapan?

arkidişler tellwede fal bakanların profiline baktığımda bütün falcılarda mithattt varrrr allammm benden beter durumda olanlarda varmışşş :) ayy verdiği parayı ben bile hesaplayamadm :)

kahve baktırmayın, resmen futürsuzca sallamış. Söylediği her şeyin ertesi gün aslında tam tersi olduğu ortaya çıktı.

Kızlar binnaz abladan bir haberle geldim size.. Bana söylenilene göre Cansın Toralı siteden kendi isteği ile ayrılmış.

Binnazabladaki Ilayda Güler'e baktiran var mı? Onu merak ettim doğrusu, ama yakalamak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…