canim eylul dedi daha onceki falinda da eylul basi demisti.bu sefer yine eylul en fazla 1 hafta icinde iletisim vs dedi..umarim olur bakalim hemen yazarim
tamm. kirazeye baktırmak istiyodum zaten. dur bakalım sana çıkarsa hemen baktırırım zaten.
Telwe deki bu yorumcuların hepsi online mı simdi yani:) bu kadar falcının arasında kiraze yok.
Uyanın nolur yaaaaa... Burası cok boss
Ay kiyamam sanaa :) geldim ben geldim :) tellwede fal baktrmak icin falcilarin online olmasina gerek yok nasilsa, falci ismini arama bolumunden aradigin zaman cikiyor, panik yapma :)
tamm. kirazeye baktırmak istiyodum zaten. dur bakalım sana çıkarsa hemen baktırırım zaten.
Ya cok sevindiiiim geldigine:))
:)) sen çağırırsın da gelmez miyim hiçç :) var mı yardımcı olabileceğim herhangi bişey? :)
"fal bozuk efendim sistemde sorun var galiba" sinir oldum şu kadına ya. bana bunu yazıp göndermiş.2 gün boyunca bekle bekle sonra fal bozukmuş. nasıl oluyor bozuk fal ya. daha öncede baktırdım tellwede hepsi sağlamdı da bi ona gönderdiğim bozuk çıktı. tövbe estağfurullah.
Kızlar binnaz abladan bir haberle geldim size.. Bana söylenilene göre Cansın Toralı siteden kendi isteği ile ayrılmış.
Alla alla nedenkii
Bana soylenilen gelen elestiriler sonucunda kendi istegi ile siteden ayrildigi..
Sozmde druyorum ve bugn hc fal bktrmdm beyzosss
:)) aferin sanaa ama merak ettiim acaba dün Kirazeye tarot baktırmış olabilir misin? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?