Selena bazi seyleri bildi ama gelecek patladi tarihler tutmadi baya oldu geceli seruvene de kitap fali baktirdim o da genel durumu bildi gelecek beklemede bilemiyorum canim hangisi icinden geliyorsa ona at selenanin tutturdugu cok sadece olumsuz bisi demisti o zaman onu yasamistim
Ecem nerde bakıyor kızlar
tellwe de canım ecem23 ama çok dolu olduğu için kısıtlı alıyormuşEcem nerde bakıyor kızlar
bende ole olcaö sanırım bogazım tıkandı resmen.. cok kotuyum sgra cay ıcıyoum hcbrsey yemıyrum dunden beriCanım üzülme lütfen. Ve fal baktırma bence artık çünkü insanız ne kadar inanmıyoruz desek de etkileniyoruz. Ve kussan da bir şeyler ye lütfen, ben mutsuz olunca yemek yemeyi kesiyorum direkt ve sonrasında hastanelik oluyorum, zorlaya zorlaya ye bir şeyler, çorba iç en azından.
bende ole olcaö sanırım bogazım tıkandı resmen.. cok kotuyum sgra cay ıcıyoum hcbrsey yemıyrum dunden beri
Olumsuzlari cogu falci tutturuyorBen de ne zaman fal baktırsam,olumsuzlar çıkyorbir de iyi şeyler olsa hayatımızda.Kararsız kaldım hangisine atsam.biraz daha düşüneyim.
su falı atmıştımCanim selenanin hangi fali cikti sende su falimi tarotmu?
ya 8 aydır bu davayı cekiyodum ama dun cok kotu seyler yasandı ve okdr olmlu fal nasıl cıkmış dye merakmedyrım hıc bırı byle olcagnı demedı bana...yapma kuzucum, hayatın, daha bir sürü yılların olacak sağlığımızı bozuyoruz ama gerçekten hiç değmeyecek insanlara bozuyoruz. Şimdi nolur git bir çorba iç hiç bir şey yiyemiyorsan çorba iç, yutman sorun olmaz.
Canim tamam cok zor belki ama sadece kendine kotuluk yapmis oluyursunbende ole olcaö sanırım bogazım tıkandı resmen.. cok kotuyum sgra cay ıcıyoum hcbrsey yemıyrum dunden beri
Canim zaten denenler ciksaydi suan hepimiz mutlu mesut cogumuz da evlenmistikya 8 aydır bu davayı cekiyodum ama dun cok kotu seyler yasandı ve okdr olmlu fal nasıl cıkmış dye merakmedyrım hıc bırı byle olcagnı demedı bana...
ya 8 aydır bu davayı cekiyodum ama dun cok kotu seyler yasandı ve okdr olmlu fal nasıl cıkmış dye merakmedyrım hıc bırı byle olcagnı demedı bana...
kızlar selam. 3 gün önce klothoyagmura fal atmıştım hala 8. sıradayım onu iptal edip ecem23 e mi atayım ne dersiniz hangisini daha çok beğendiniz
enerji testine bağlı bence. Emineye baktırmış mıydınız ?
Şöyle söyleyeyim emineye baktırıp begenmediyeseniz klothoya atın ( çünkü bu durumda bizim sizinle enerjimiz uyuyor, klotho ben de iyiydi) Emineye fal atıp begendim dediyseniz ecem hanımı da begenebilirsiniz cünkü benim ikisiyle de enerjim tutmadı, o zaman sizin tutabilir.
Aman kafam karıştıBence klotho daha iyidir.
emineye 2 kez attım ilkinde beğendim ikincide saçmaladığını farkettim ilk falda söyledikleriyle epey çelişti falan bilemedim napsam.. klothoya daha önce atmamıştım ilk olcak bu ama çok yavaş ilerliyo sıra anca 10 güne gelcek benim fal bu gidişle
su attım canımCanim selenanin hangi fali cikti sende su falimi tarotmu?
peki nasıl iyi mi?Ecem23 tellwe sitesinde bakıyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?