Binnaz Abla

Ben de ne zaman fal baktırsam,olumsuzlar çıkyor bir de iyi şeyler olsa hayatımızda.Kararsız kaldım hangisine atsam.biraz daha düşüneyim.

bende ole olcaö sanırım bogazım tıkandı resmen.. cok kotuyum sgra cay ıcıyoum hcbrsey yemıyrum dunden beri

bende ole olcaö sanırım bogazım tıkandı resmen.. cok kotuyum sgra cay ıcıyoum hcbrsey yemıyrum dunden beri

yapma kuzucum, hayat senin hayatın, daha bir sürü yılların olacak sağlığımızı bozuyoruz ama gerçekten hiç değmeyecek insanlara bozuyoruz. Şimdi nolur git bir çorba iç hiç bir şey yiyemiyorsan çorba iç, yutman sorun olmaz.

ya 8 aydır bu davayı cekiyodum ama dun cok kotu seyler yasandı ve okdr olmlu fal nasıl cıkmış dye merakmedyrım hıc bırı byle olcagnı demedı bana...

ya 8 aydır bu davayı cekiyodum ama dun cok kotu seyler yasandı ve okdr olmlu fal nasıl cıkmış dye merakmedyrım hıc bırı byle olcagnı demedı bana...

Canım hiç birimize çıkmıyor zaten, olumsuzlukları malesef söylemiyorlar, ya da hissedemiyorlar bilemiyorum. Ama sen kendine bakmalısın,yemek yemelisin ilk iş. Bu hayat senin hayatın karşındaki adam hayatına devam ederken sen sigara çay mı yapacaksın? Biraz çorba iç, sonra ağlıyor musun ağla, birkaç gün yalnız mı kalmak istiyorsun kal, yani acını yaşa ama burada bitir bu mevzuyu. Ve kendin için bir daha fal atma. Kalk ayağa hayatına bak. Kimse senden daha değerli değil. Hele ki karşı taraf hayatına devam ediyorsa inadına kalk ayağa sen de hayatına devam et, zaten yavas yavas geçtiğini göreceksin. Falları düşünme artık ama olur mu ?

kızlar selam. 3 gün önce klothoyagmura fal atmıştım hala 8. sıradayım onu iptal edip ecem23 e mi atayım ne dersiniz hangisini daha çok beğendiniz

enerji testine bağlı bence. Emineye baktırmış mıydınız ?

Şöyle söyleyeyim emineye baktırıp begenmediyeseniz klothoya atın ( çünkü bu durumda bizim sizinle enerjimiz uyuyor, klotho ben de iyiydi) Emineye fal atıp begendim dediyseniz ecem hanımı da begenebilirsiniz cünkü benim ikisiyle de enerjim tutmadı, o zaman sizin tutabilir.

Aman kafam karıştı Bence klotho daha iyidir.

emineye 2 kez attım ilkinde beğendim ikincide saçmaladığını farkettim ilk falda söyledikleriyle epey çelişti falan bilemedim napsam.. klothoya daha önce atmamıştım ilk olcak bu ama çok yavaş ilerliyo sıra anca 10 güne gelcek benim fal bu gidişle

Valla ecemin bana durum tespiti yanlıştı atacaksanız da kahve atmayın, aşk falı atın derim o falı atanlar memnundu. Klothoya da ben kahve attım ve kahve falına göre durum analizi, ayları öngörüsü başarılıydı. İkisini de beğenen var. Ben de bilemedim şimdi

Kizlar bu arada ecemin bana net bir tarih vermedigini farkettim. Bi gece yarisi demis ama hangi gece yarisi soylememis. Ben de sormadim aklima gelmedi. Belki kibrisa donunce su fali atarim benim de malum kisinin de anasinin adini soyleyerek. Hazir konusu acilmisken soyliyim malum kisi anandan nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…