Binnaz Abla

bende ole olcaö sanırım bogazım tıkandı resmen.. cok kotuyum sgra cay ıcıyoum hcbrsey yemıyrum dunden beri
Hayatta hıcbır sey senden kıymetlı degıl. Lütfen once kendıne ıyı davran. Belkı senın ıcın en hayırlısı degıldı ve bıttı. Hayatında yasayacagın hıcbır problem sağlığınla ugrasmak kadar sıkıntılı olamaz ınan. Kendıne inan ve yaşanılanları arkanda bırak.

kızlar bir sey danışacağım ben derın2013 e attım ama bır günden fazla oldu halaaa bakacak. Sızce beklemeye değer mı degıstıreyım mı?

bizim de başımıza aynı olay gelmişti, onun ortalığı karıştırması ve kışkırtması sonucunda banlanmıştık. demek ki topiğe gelen herkesi dikkate almamak lazım, görmezden gelmek lazım
Audrey,marple ,incesaz başka kim banlanmış,ben kendimi de bekliyordum ,ah sizde de olmuştu bu fitne fesat cibiliyetsiz kişiliksizler! Ah bidaha koz vermemek gerek bu kendini bilmezlere!kızlar okuyorsanız seviliyorsunuz çok

canım bitmşti ben unutmuştum benim en yakın arkdşm dedgm ınsanın kankasına teklf ettı. ve gozumun ıcıne baka baka bnu yaptı. ve kardeşim dedgm ınsanda ne var olablr dyr.. benm aylarca nasıl agladıgımı blyr artl ınsanlardan okdr korkuyorum kı zerre Allah korkusu kalmamış. doner bıgunde benım başıma bela gelır demıyor. bense allahtan okkdr cok korkuyumkı kımsenn eşıne suyuna buyuna bakmyrum hatta hep fua edyrum. ben bukıza ne ıyılıkler yapmıştım nasıl bana bunu yaptı ya eski sevglm... allahım bu nasıl dunya..

Sen iyisin diye herkesin iyi olması mümkün mü? Karakter kişilik yoksunu insan o kadar çok ki. Seni haketmeyen,sana kıymet vermeyen,ardakaşlıktan gram anlamayan insanlarla ne işin var? Bu hayatı bir kez yaşayacaksın ve hiçbir anın tekrarı yok. Seni mutlu eden ne varsa onu yap ve mutsuz edenleri hayatından çıkar. Sadece nezaket için arkadaş kalmak için coook kısa bu hayat. Sen birini sevmıssın,bir başkasını-daha ıyısını- bır zaman sonra tekrar seveceksın. Aynısı olmaz ama onun da kendıne gore guzellıklerı olacak. Arkana bakma onune odaklan.

Yaparlar canim. Herkes herseyi yapar. Kimseden tek bi iyilik beklemiyceksin. Ben 2.5 yil öldüm öldüm dirildim de benim en yakinlarim adamin yeni sevgilisiyle kahvaltilara bile gittiler ya. Sonra da ne var ki bunda senlik bi durum yok dediler. Ne demek senlik bi durum yok ya. Ben her gece ölüp ölüp diriliyorm ama benlik bi durum yokmus. Cikardim hepsini hayatimdan. Simdi muhtemelen benimkinin yeni sevglisiyle sevgililer gnu plani yapiyordur en yakn arkadaslarm artk nereye giderler naparlar bilmem. Oyle iste.

Audrey,marple ,incesaz başka kim banlanmış,ben kendimi de bekliyordum ,ah sizde de olmuştu bu fitne fesat cibiliyetsiz kişiliksizler! Ah bidaha koz vermemek gerek bu kendini bilmezlere!kızlar okuyorsanız seviliyorsunuz çok
Thalix ve urmina da var atartım

Bitanem dualara sığın inan ileride her saniyesi için iyi ki olmamış diyeceksin

Ben benim babama annemin yanında sarkıntılık edip edepsizleşen kişileri tanıdım. O kadar haklısınız ki korkmakla artık erkekleri geçtim kadınlarda da ahlak namus kalmamış.

Canım benim tam anımsıyamıyorum ama hani olsun diye dua ettiğin bişeye gün gelir iyi ki de olmamış die şükredesin..şuan bunları demek duymak kolay biliyorum ama İnan geçmeyen hiçbir şey yok..bunları yapanı ALLAH seni korumuştur ondan öyle düşün ..biri zaten sizi sürekli üzüyorsa mutlu etmek istediği kişi siz değilsinizdir çok net. Bırakalım ham meyvaları dallarında..

Xx kromozomlu genotipi fenotipi belli olmayan xy lerle hem kafayı bozmuş hem aşağılayan bir garip vaka ..error404 not found durumu yannı..asıl olnın rapora ihtiyacı vardı
Aynen yaa uyuz oluyorum ne bir üzüntüyü paylaşıp, ne de bir mutluluğa ortak olurlar ama iş ortalığı karıştırıp kışkırtmak olunca başroldeler bilmiş bilmiş yazmak mesele değil, asıl mesele gerçekten bilgi sahibi olarak bişey yazabilmek. Olan valla bizim kızlara oldu. Aynı benim yaşadığımı yaşadılar. Neyse artık kiminle muhatap olunup olunmayacağını böylece herkes anlayabiliyor

inşallah ahım komsede kalmaz ınşallah onume bakabılırım..

Hisana .!.:
Ben benim babama annemin yanında sarkıntılık edip edepsizleşen kişileri tanıdım. O kadar haklısınız ki korkmakla artık erkekleri geçtim kadınlarda da ahlak namus kalmamış.
yemın ederım oyle.. bnmle oldgnu blyo benı sevdgnı herseyı hersyı blydu ayrıldk bır baktm ıkısıde birbrini bulmuş. allajın buyuklgunn hakkı ıcın yanlarına kalmaz bu

canım beni bde arkdşmla aldtmış oldu.. ıkısnde allaha vala edyrum

yemın ederım oyle.. bnmle oldgnu blyo benı sevdgnı herseyı hersyı blydu ayrıldk bır baktm ıkısıde birbrini bulmuş. allajın buyuklgunn hakkı ıcın yanlarına kalmaz bu

Kalmaz canım. Bırak iki adi birlikte olsunlar bakalım hangisi daha 'iyi' biri için diğerinin sırtından vuracak. O kız biliyordu senin ne çektiğini ve senin yanında olacağına onu seçti. Başkası için de aynısını ne zaman yapacak göreceğiz. Neyse ki adamla evli felan değilsiniz. Sabırlı olun. Olan yine bize oluyor güvenimizle oynuyor bu adiler.

inşallah ahım komsede kalmaz ınşallah onume bakabılırım..

Ah canim ya sana kocaman amin diyorum buralardan. Ama kaliyo ya. Cidden ya ben cok kotu niyetli biriyim ahlarim tutmuyo, ya kiyamiyorum gonulden ah edemiyorum ya da ki en muhtemel olani ilahi adalet bu dunyada islemiyor kizlar beni uzen herkes cok mutlu suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…