canım beni bde arkdşmla aldtmış oldu.. ıkısnde allaha vala edyrum
Arkadas erkek bence,buraya sizmis..bu kadar bozulduguna gore..Burda "kadın gibi çenesi düşük " yorumu yapıldığı içn tepki göstermen çok normal haklısın.. Bende burda Selena80 arkadaşımızın uslubunu beğenmiyorum.. Bende ufak bir münakaşa yaşamıştım hatta.. Ama sen biraz atarlı cevap veriyorsun.. Size bu herifler müstehak dersen olmaz.. Birde kendinle çelişkedesin.. Kadın gibi çenesi düşük denildiği için kızıyorsun ama kullanıcı adın XX.. Ne alaka anlayamadım
Sen nerelerdesin yahu :))) topiktekileri patır patır banladılar valla. Bir kişi yüzünden kaç kişi gittiArkadas erkek bence,buraya sizmis..bu kadar bozulduguna gore..
Evet canım o yüzden. aynı kişi yüzünden ben ve yettigari de banlanmıştık zira kendisi ortalığı karıştırıp kışkırtmaya bayılır artık bundan emin oldumAy sorma ya sastim kaldim valla,bu kadar basit birseyden neler olmus boyle..arkadaslari bu yuzdenmi banlediler,ortalik savas alanina donmus
bilmyrıö hayatım belki daha zamnları gelmemiştr bende yanlarına kalcagna ınanöyruö belki gozumle gormem ama ayakları taşa takılsa benden bilsinler cook agladım cok yalvardmmAh canim ya sana kocaman amin diyorum buralardan. Ama kaliyo ya. Cidden ya ben cok kotu niyetli bağladım ahlayo, ya kiyamiyorum gonulden ah edemiyorum ya da ki en muhtemel olani ilahi adalet bu dunyada islemiyor kizlarbeni uzen herkes cok mutlu suan
inşallah bitanem bemım agzından kalbimden gecen dilek damladı.. ınşallah rabbım o gunlerı hepimize yaşatır.. ınşallah allahım...S sunshine91 bitanem bak bu aslında hem onun hem etrafındakilerin gerçek yüzünü görmek için büyük bir fırsat olmuş. Biliyorum şimdi anlamsız gelecek ama ilerisi için inan çok güzel olucak senin için. Allah sana tüm bu yaşatılanları unutturacak ve gerçekten çok mutlu olucaksın ama o zaman da onlar bin beter olmuş olucak bitanem ve o günleri gerçekten çok uzakta değil en ummadığın anda göreceksin
bilmyrıö hayatım belki daha zamnları gelmemiştr bende yanlarına kalcagna ınanöyruö belki gozumle gormem ama ayakları taşa takılsa benden bilsinler cook agladım cok yalvardmm
Kizlar bu arada biliyor musunuz bilmiyorum ama faldiyari diye bi site var gunluk 2 tane fal atma hakkiniz var gercek kajve fincaninizin 3 tane fotografini gonderiyorsunuz fena degil bence muhtemelen yapay zeka ama falci baci kadar da yapay degil insan acaba biri mi yaziyor diye dusunuyor ara sira belki bizi biraz firenler bi deneyin isterseniz
Maksat ortalığı karıştırmak, kışkırtmak. Bir daha bu oyunlara kimse gelmez böyleceYahu biz her gün kadınların dövüldüğü, haklarının alındığı, hiçe sayıldığı haberlerini okuyoruz. Bunların hiç birine tepki göstermeyip sadece '' kız gibi'' tabirine neden bu kadar takıldık ki? Tamam belli bir kesmi rencide etmiş olabilir ama hani bunca şey içinde rencide olacak sadece bu tabir olmamalıydı. Ben kimseyi suçlamıyorum umarım diğerleri geri döner ve bu konu kapanır.
Yok ya kadın o :) balık erkeklerini falan seviyorum yazmıştı.. Ya da başka bişey..Arkadas erkek bence,buraya sizmis..bu kadar bozulduguna gore..
Yok ya kadın o :) balık erkeklerini falan seviyorum yazmıştı.. Ya da başka bişey..
Hahahhahbir de 30 yengeç erkeği mi tanımştı 50 mi tanımıştı. Bu da var yani. Bilemedim benim de kafam karıştı şimdi
Merak etme ban kalkınca yine bi fırsat yaratır ortalığa dalmak için ama işte kimse yemez o da ayrı tabi :))))Hahahhah
Değişik biriydi zaten ya. Çözememiştm.. Ortalığı karıştırdı. Kaçtı
Yok ya kadın o :) balık erkeklerini falan seviyorum yazmıştı.. Ya da başka bişey..
hemen gönderdim bi tane, ama gerçek mail adreslerinizle hesap açmayın. şifreleriniz kırılıp size ait özel bilgilere ulaşmamaları için ne olur ne olmaz,,fake mail adresiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?