Ben de malum kisi adina yildizname attim bakalim bekliyorum
Ben de konuşmuştum onunla özelden.. Aslında iyi niyetli. Ama atarlı konuşmaları var.. Sivri dilliBiz ozelden biraz sohbet edip faceten eklesmistik onunla, aslinda fotograflarda falan cidden cok guzel bi kizdi ya. Benim de baya derdimi dinlemisti sagolsun ama bu olanlar da uzucu gercekten
benim kahve gelmiş. walla telwedekilerden daha iyi. uzun uzun yazılmış. artık sallamasyonmudur değilmidir bilmiyorum, ama tutanlarda var yani
Benim bi gecis durumum var mesela o olursa bi ev acmak gibi bi dusuncemiz var bana istisnasiz her falinda bi yolun sonunda avucuna bi anahtar birakilacak ama bu anahtari almak senin elinde diyip duruyor ciddi anlamda sasirtici ya
hayatım cok dua edıcem. bgn hz yunusun duasına başladom 1000 kere okudum suana kadar. bitirince 100 kerede hasbıyallahu la ilahe ıllahu tevekkeltü ve huve rabbul arşul azim. bu duayı buldm bırde bnu okuyorum. başka tavsıyesı olan vars eger paylaşrsanz dostlarInsallah eninde sonunda biz bu kiza naptik derler canim insallah rabbim yanlarina birakmaz. Ama boyle de haksizlik olamaz ya. Dua et canim. Ya sahmeran duasi diye bi dua varmis ama buyuye giriyor mu o konuda aklim cok karisik olmasa gozum kapali tabsiye ederdim sana
sahmeran duası neye yonelik canımInsallah eninde sonunda biz bu kiza naptik derler canim insallah rabbim yanlarina birakmaz. Ama boyle de haksizlik olamaz ya. Dua et canim. Ya sahmeran duasi diye bi dua varmis ama buyuye giriyor mu o konuda aklim cok karisik olmasa gozum kapali tabsiye ederdim sana
valla süper bir fal geldi sağol canımKizlar bu arada biliyor musunuz bilmiyorum ama faldiyari diye bi site var gunluk 2 tane fal atma hakkiniz var gercek kajve fincaninizin 3 tane fotografini gonderiyorsunuz fena degil bence muhtemelen yapay zeka ama falci baci kadar da yapay degil insan acaba biri mi yaziyor diye dusunuyor ara sira belki bizi biraz firenler bi deneyin isterseniz
kenzül arş duası kısa olanı çok huzur veriyor yüregindeki üzüntüyü alıp gidiyor tavsiye ederimhayatım cok dua edıcem. bgn hz yunusun duasına başladom 1000 kere okudum suana kadar. bitirince 100 kerede hasbıyallahu la ilahe ıllahu tevekkeltü ve huve rabbul arşul azim. bu duayı buldm bırde bnu okuyorum. başka tavsıyesı olan vars eger paylaşrsanz dostlar
a kısa olanı da mı varmiş ben uzun olanını okurdum gercektn cok rahatlatıyorkenzül arş duası kısa olanı çok huzur veriyor yüregindeki üzüntüyü alıp gidiyor tavsiye ederim
fein tevellev fekul hasbıyallahu la ilahe ıllahu aleyhi tevekkeltü ve huve rabbul arşul azim bunu sabah 7 akşam 7 okuyabilşrsin hiç aksatmadan bu dua için inancınız olsun olmasın dualarınız kabul edilşr diye yazmışlar çok buyuk bir duahayatım cok dua edıcem. bgn hz yunusun duasına başladom 1000 kere okudum suana kadar. bitirince 100 kerede hasbıyallahu la ilahe ıllahu tevekkeltü ve huve rabbul arşul azim. bu duayı buldm bırde bnu okuyorum. başka tavsıyesı olan vars eger paylaşrsanz d ostlar
uzun olanı hergün okunamıyor o yüzden ben kısayı okuyoruma kısa olanı da mı varmiş ben uzun olanını okurdum gercektn cok rahatlatıyor
yazdım not defterıme canım okucam inşallajfein tevellev fekul hasbıyallahu la ilahe ıllahu aleyhi tevekkeltü ve huve rabbul arşul azim bunu sabah 7 akşam 7 okuyabilşrsin hiç aksatmadan bu dua için inancınız olsun olmasın dualarınız kabul edilşr diye yazmışlar çok buyuk bir dua
hiçbirsey okuyamazan bile bunu oku canım inan çok faydasını görürsünyazdım not defterıme canım okucam inşallaj
yemın ederım oyle.. bnmle oldgnu blyo benı sevdgnı herseyı hersyı blydu ayrıldk bır baktm ıkısıde birbrini bulmuş. allajın buyuklgunn hakkı ıcın yanlarına kalmaz bu
sen faydasını gördnmü cNım. gerci kul rabbini imtihan edemez okudum olmadı olmaz. ztn huzurlu olmak ıcn okuyorum ama öerak ettm canımhiçbirsey okuyamazan bile bunu oku canım inan çok faydasını görürsün
ya hıkayenı maşallaah dıyerek okudum ve okdr mutlu oldumkı o adamn donmesıne ve senın onu terk etmene.. bende bu adama hayatımın aşkı dıyordum.. ama yalanmış hersey ve hayatımdakı yakın olarak gordugumherles bana ıhanet ettı cok agır bır ımtıhamdan gecıyorumcn
Canımm 3 sene önce aynı seyleri yasadım.. üstelik beraberken ayrılmamışken bnm dogumgunumde tanıştıgı arkadaşımla beraber olmaya başladı eski sevgilim.. bi süre inkar ettiler , sonra ayan beyan sevgili oldular.. üstelik sevgilim çocukluk arkadasımdi.. bir takın düğün dernek vesair de mecbur kaldım görmeye, aynı masada olmaya.. çok kötü zaman gecirmedim desem ölüp ölüp dirilmedim desem yalan.. o dönem çok fal baktırdım.. tam bunun öncesinde ve sonrasında.. bakan falcıların nerdeyse tümü bu adamdan bi hayır gelmeyecegini aldatacagını zaten asla olunmayacak bir adam olmadıgını söylüyorlardı.. nitekim de ayne oldu ve bunlar yasandı.. sonrasında bir falcı bana adamın geri döneceğini ve bnm onu istemeyecegimi, baska bir falcı ise ilişkilerinin skandal bir şekilde ve çok enteresan bir detayla bitecegini söylediğinde inanmadım ççünkü bnm aklımca onlar evlenecek ve ben de aile bağlantılarımızdan dolayı buna şahit olmak zorunda kalacaktım... 1 yıl sonra, aynen falcının söylediği skandal sekilde kızdan ayrıldı ve öteki falcının dediği sekilde bana geri döndü.. basta gururum oksanmıstı .. aylarca cektirdim ona.. intikam olsun die diiil ma üzülsün istedim biraz ve biraz da seviyordum , tekrar görüşme istegini 8 ay sona kabul ettim ancakk bundan 2 3 ay sonra hayatımın aşkı diyecegim insanı tanıdım, hoş onunla da durumum fallıkk ama dedikleri gibi oldu işte beni aramaya devam ederken , görüşmek isterken, hatta ilişkiyi ciddileştirmekten bahsederken tak die bırakıverdim ugruna aylarca göz yası döktügüm adamı..
kısacası... hersey gecio ve inanamıyosun bazen nasıl olduguna... o yuzden acını yasa ama bil ki gececek ve bil ki bunu yapandan bi cacık olmaz ...
ben her duayı allah rızası için okumaya başladıktan sonra daha huzurlu oldum yani bir dilek dilemeden öteki türlü olunca sanki şart koşmuşuz gibime geliyor zaten Allah senin sıkıntını biliyor bitanem ferahlamak için diyebilirsin çünkü şuan için senin tek ihtiyacın iç sıkıntının geçmesi gerisi zaten gelir inan bana aklına dahi gelmez ama şyda var sakın fal baktırma bizi mahveden olumlu fallar olmadımısen faydasını gördnmü cNım. gerci kul rabbini imtihan edemez okudum olmadı olmaz. ztn huzurlu olmak ıcn okuyorum ama öerak ettm canım
hayattki en buyuk dileğimdir o sekilde gerı gelmesi ve benim kapıyı carpmamAziz Nesin'in bir lafı geldi aklıma..
Terkeden kişinin gittiği yerde aradığını bulamayınca dönüp 'özledim' demesi , özlediğinden değil, eşşek gibi pişman olduğundandır.
sadece allaha havale et inan bi şekilde yerine ulaşıyor hele benim gibi birde agzından duyarsan kötü olduğunu beddua ettiğimi düşündüğünü yemede yanında yat oluyorhayattki en buyuk dileğimdir o sekilde gerı gelmesi ve benim kapıyı carpmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?