sahmeran duası neye yonelik canım
valla süper bir fal geldi sağol canım
arkadaşlar muhabbet için tapmayın benim tavsiyem siz daha çok etkilenebilirsinizUc gun gunde 61 kere mi ne okursan muhabbet icinmis ama buyu olduguna dair iddialar var hic cesaret edemedim ben o yuzden canim
Bu arada bu faldiyarında falcılar var, artık kişi mi değil mi bilmiyorum ama kahvede cok iyiyimdir filan yazmışlar profillerine. Baya da güzel tellwe den iyi valla boş yere para veriyoruz. Tuttum ben bu siteyi :)
ben yüzsüz gibi hepsinden attım kahveyi beğeninceBu arada bu faldiyarında falcılar var, artık kişi mi değil mi bilmiyorum ama kahvede cok iyiyimdir filan yazmışlar profillerine. Baya da güzel tellwe den iyi valla boş yere para veriyoruz. Tuttum ben bu siteyi :)
hayattki en buyuk dileğimdir o sekilde gerı gelmesi ve benim kapıyı carpmam
arkadaşlar muhabbet için tapmayın benim tavsiyem siz daha çok etkilenebilirsiniz
vallahi ole oldu birkere daha fal baktrdgm ıcın sacmaladgmı anladım iki gun once gelem fLda seruven neler demişti ertesi gnu bu olay oldu yarnı ble bilmyr. bukdr buyuk bır olay nasış gorunmez[/QUOTE]E="lale1973, post: 39251327, member: 506485"]ben her duayı allah rızası için okumaya başladıktan sonra daha huzurlu oldum yani bir dilek dilemeden öteki türlü olunca sanki şart koşmuşuz gibime geliyor zaten Allah senin sıkıntını biliyor bitanem ferahlamak için diyebilirsin çünkü şuan için senin tek ihtiyacın iç sıkıntının geçmesi gerisi zaten gelir inan bana aklına dahi gelmez ama şyda var sakın fal baktırma bizi mahveden olumlu fallar olmadımı
ben yüzsüz gibi hepsinden attım kahveyi beğenince
Ay allah korusun canim yabenim zaten simdiye kdr muhabbet icin okudugum hic bisey tutmadi sobra benimki yine beni birakmis pacoz asklarina yelken acmisken oturdum kendi olmuslerime bi de onun olmuslerine yasin okudum ama tamamen onun hayrina yani bu yasin sevdigim kisiden olmuslerine gitsin diye sonra bi oglen uykumda kapim caldi o geldi hayatimin en guzel aniydi
dua tabiki edicez ama ben muhabbet için olanlardan korkarım yasin en büyük dua keşke hergün okuyabilsek o yüzden sayılı dualara pek girmemAy allah korusun canim yabenim zaten simdiye kdr muhabbet icin okudugum hic bisey tutmadi sobra benimki yine beni birakmis pacoz asklarina yelken acmisken oturdum kendi olmuslerime bi de onun olmuslerine yasin okudum ama tamamen onun hayrina yani bu yasin sevdigim kisiden olmuslerine gitsin diye sonra bi oglen uykumda kapim caldi o geldi hayatimin en guzel aniydi
ben kahveyi çok beğendim evet yıldızname sallamasyon ama kahve süperdi şuanki durumu yazmış tutmasıan imkan yok ama durumu bilmiş valla yada attı tuttuben yıldıznameyi beğenmedim ama. sanki evliymişim gibi bakmış. bekarım ama
ben kahveyi çok beğendim evet yıldızname sallamasyon ama kahve süperdi şuanki durumu yazmış tutmasıan imkan yok ama durumu bilmiş valla yada attı tuttu
ben kahveyi çok beğendim evet yıldızname sallamasyon ama kahve süperdi şuanki durumu yazmış tutmasıan imkan yok ama durumu bilmiş valla yada attı tuttu
valla fal diyarıKizlar bu bahsettiginiz fal diyari mi ya yikarim ha orayi ne demek benimki hayatinin sonuna kdr sevgi dolu yasayacak ya sevmesinler onu ben severim ya baskasi sevmesin
evet aslında o gece bende onun erkek olduğunu düşündüm,hayret ettim kendisi bir dünya laf etti,bişey olmadı diğer arkadaşlar ne diye banlandı anlamış değilim,pekde hakaret içeren sözler yoktu.Arkadas erkek bence,buraya sizmis..bu kadar bozulduguna gore..
valla fal diyarı
Canım eski ilişkilerinden , sevdiğin birisi mi desem bilmem ama bir gönül bağın olan birisi çıkmış fincanında. Bu kişi sana yakın zamanda gelecek tekrar, konuşma geçecek aranızda. Kafanı karıştırmaya çalışacak sanki. Önce biraz acın acıyacak ama sonra çok mutlu olacaksın.
falın ilk kısmı aynısı olan varmı
evet aslında o gece bende onun erkek olduğunu düşündüm,hayret ettim kendisi bir dünya laf etti,bişey olmadı diğer arkadaşlar ne diye banlandı anlamış değilim,pekde hakaret içeren sözler yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?