demekki copy paste değil bunu anlamış oldukHahah yok canim benimki boyle degil
valla fal diyarı
Canım eski ilişkilerinden , sevdiğin birisi mi desem bilmem ama bir gönül bağın olan birisi çıkmış fincanında. Bu kişi sana yakın zamanda gelecek tekrar, konuşma geçecek aranızda. Kafanı karıştırmaya çalışacak sanki. Önce biraz acın acıyacak ama sonra çok mutlu olacaksın.
falın ilk kısmı aynısı olan varmı
bu x, x bir falcı olabilirmiMaksat ortalığı karıştırmak, kışkırtmak. Bir daha bu oyunlara kimse gelmez böylece
analız doğrumu peki bebemCanım duygusal olarak çok duyarlısın bu aralar. Kimse seni anlamıyormuş gibi geliyor. Bu sevdiğinle aranızda sıkıntılara sebep olmuş. Eninde sonunda hislerini anlayacak ama. Merak etme.
benimkide bu
bu x, x bir falcı olabilirmi
merak ettim birde bu ya fettah durumunu omu bize açmış greycim heHahahhah
Değişik biriydi zaten ya. Çözememiştm.. Ortalığı karıştırdı. Kaçtı
analız doğrumu peki bebem
kim olduğunu bilemem ama bu medyum falcılardan olabilir,yada fal sonrası dua açan falcılardanda olabilir,bu tam kadın değilde olabilir.tam bir karmaşaAaa bak bizm aklimiza hic gelmedi. Sence kim olablr canim. Ya kizlar biz faceten de konusmstk yani bi falci tutup fake facete mi acar ki bilemedim. Ama ben bi cok falcinin burayi takip ettigine adim gibi eminim zaten. En basidi ismini google a yazsa bile ilk siralarda bu topic cikiyor
Tellwe maceram:)ESINCe anda müthisti gelecek yok verdigi zaman yaz aylari icindi.KaHINVANGA anda iyiydi gelecekte patladi.RUHANI üc fal atmisim cok uzun okurken ruhum daraldi ikisi olumlu derken sonuncusunda senin kararin baskasi olacak ona yöneleceksin dedi yönelmedim:)SERÜVEN kahvesi kitabi yildizmanesi hepsini denedim Oda rezzan abla gibi ne evet ne hayir arada bi azda olsa ucundan kiyisindan tuttugu oluyor.UGGA anda o kadar bildiki sok olmustum uzun seneli yol cizmisti mantikliydi ama 2 aylik sürec de vermisti olmadi 3-4 ay gecti o sürenin üzerinden.Asla tavsiye etmiyecegim isim MEDYUM HIPER ne bildi ne tuturdu.SELENA su fali iyi biliyor ama onun verdigi zamanda coktan gecti dedigi sey olmadi yildiznamedede seneleri bulan zaman vermis cikar cikmaz allah bilir onuda.VENÜS tellwedeyken süper bilip gidisati az bucuk tuturmus ama yüzde yüz degil mesela cok olumlu dedigi sey olmadi ama hakkini yemim en cok o bilmis.SARAYLIDA iyi bilmis.VENÜSÜN KIZI yaz aylarinda büyük ask beni bekliyordu:))REAL FALCi hic bilememis.ASICICEK simdi okudum simdiki gidisati oda iyi bilmis .ZAFIRA tutmamis baska biri demis.KOCAALEM iyi hersey iyi olacak tabiki olmadi.BETHABA kisilik analizi mükemmeldi sadece net bisey söylemeyip havada birakmis.BILGE HATUN cok cok iyi bildi hatta sordum eger baska falci adi altinda bakmadiysaniz bana daha evvel cok iyi bi yorumdu onun vaddesi dolmadi daha .SEDDE cok iyi bi yorum yapmisti 2 ayi var cikip cikmamasina.ASK 3 ve PORTEKAL 3 anda iyidiler:) olacak dedikleri coktan zaman asimina ugradi.MERCURY anda iyi gibiydi iki falim var biri zamansiz digerindede direk ay ve gün vermisti tabiki cikmadi.HERRA da anda iyidi yildiznamede cizdigi proje cikmadi tabii onunda coktan zamani gecti.METALIST hersey iyi olucak diyip araya adamin ismini yazmis okudum gectim kendi beni uyardi dikkat ederseniz ismini yazdim ve yüzde bin daha evvel baska falci adi altinda bakmistir kesin.AGUR kadar negatif bi falci ile karsilasmadim neden bilmem iki gün kendime gelemedim.Falalem ,Biryolun var,Falsepeti onlarda sayisini unuttugum bi sürü fal baktirmisim yetmedi yüzyüze baktirdigim bi sürü fallar.Daha onlarcasi var inanin yüz sayisini geciyor tellwediki fal sayim merak ettikleriniz varsa seve seve söylerim inanin yazarkende okurkende o kötü günleri yasadim suan.Etrafima bakiyorum iliski yasayip bitirenler hemen toparlanip coktan yol almislar ve ben hala ayni yerdeYim sayenizde yanliz olmadigimi biliyorum .Su akar yolunu bulur bunu duymak kabul etmek zor olsada zaman en iyi ilac insan alisiyormus eskisi gibi acimiyormus ici.
valla ecemin falında bile boyle bir nokta atısı yoktu yarına allah kerimevet canım, doğru aynısı zaten. alla alla şaşkınım ya, atıyolarsa güzel tutuyo yani
Evet nefessiz kaldigim zamanlari bilirim ben ayriligi istedim direttim ask sevgi hep vardi halada var aramizda ama mantik olarak hic uyusmuyoruz hep böylede cok aci cektim ama direniyorum:)Zaten acinin siddeti degil surekliligi bitiriyor canim insani. Eskisi kadar acimiyor ama hala aciyor isteay bu kahinvanga bana iki yaz once fal bakmis derslerime odaklanmk istiyorum kimseyi istemiyorum fln demistim sorumda hayatina kimse girmeyecek derslerin on numara olacak demisti bi sebgilim oldu ve bute kaldim yani resmen tam tersi cikti falin
benim iki falımdada farklı isim vardı kahvedekine ercan yazıyordu bep fake benzetemedimFal diyarına bende attım yarım saat olacak hala beklemede.sizce fake mi gercek kişilermi yorumlıyor??
hayatım zaten muhabbet demek onu kendine bağlamak için yapman demek,bu tamamen by giriyorUc gun gunde 61 kere mi ne okursan muhabbet icinmis ama buyu olduguna dair iddialar var hic cesaret edemedim ben o yuzden canim
hayatım zaten muhabbet demek onu kendine bağlamak için yapman demek,bu tamamen by giriyor
valla ecemin falında bile boyle bir nokta atısı yoktu yarına allah kerim
ücretsizmi yoksa yaaben yüzsüz gibi hepsinden attım kahveyi beğenince
Yıldıznameyi sevdiğim adına attım.çok sallamasyon doğum tarihine bakıp bişeyler atmışlar.benim iki falımdada farklı isim vardı kahvedekine ercan yazıyordu bep fake benzetemedim
Yıldıznameyi sevdiğim adına attım.çok sallamasyon doğum tarihine bakıp bişeyler atmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?