Yıldıznameyi sevdiğim adına attım.çok sallamasyon doğum tarihine bakıp bişeyler atmışlar.
e heralde ücretsiz , ücretli ve pembe fallara paydos ettik ya canımücretsizmi yoksa yaa
iki falda tutarsız. alakasızdı. ilkinde şöyle biri böyle biri yerden yere vurmuş. ikincisi mükemmel biri sakın kaçırma demiş. karar ver be yawtutarsız falcı hiç beğenmem..walla ecem erken patladı bende.
Evet canım ta kendisimerak ettim birde bu ya fettah durumunu omu bize açmış greycim he
derya ablayı da öneriyorum. ücretsiz ve beni feci bildiBot felan ama inanılmaz tuttu
Canım kahve kendi içtiğinimi attın yoksa onlarmı seçtiyıldızname tutmuyor gibi. sen kahve at bide. ooo benim kahve fotosu 1 hafta önceki fotolar. gece gece kahve içemem uykum kaçar
doğum tarihini niye sallamasyon yaptınki canım,doğru yazsaydın,ismin yıldıznamede önemi var,daha doğrusu doğruluğunun önemi var,beleş oluncamı yoksa hııOleeey yani benimki sevgi dolu bi hayat yasamiycak surunsun kopek ya
doğum tarihini niye sallamasyon yaptınki canım,doğru yazsaydın,ismin yıldıznamede önemi var,daha doğrusu doğruluğunun önemi var,beleş oluncamı yoksa hıı
e heralde ücretsiz , ücretli ve pembe fallara paydos ettik ya canım[/QUOT
aaa iyi yaa bende deneyeceğim
kahvesi güzel yıldızname ve tarotu geçinizOleeey yani benimki sevgi dolu bi hayat yasamiycak surunsun kopek ya
pardon canım yanlışlık oldu yanlış anladım ben:))Yıldıznameyi sevdiğim adına attım.çok sallamasyon doğum tarihine bakıp bişeyler atmışlar.
tamam canım ben yanlış anladım:)))Sallamadim ki canim dogru tarihi yazdim
kahvesi güzel yıldızname ve tarotu geçiniz
Ben cok inandim eceme ya canim alexte oyle olmustu bende ustwlik adimi falan da degistrmedim direk ayni isimle attim ve sorumda da kusura baknayin sizi sikbogaz ediyorum dun de fal atmistim bile dedim ama farkli seyler soyledi. Sonra faceten yazdim kafami karistirdiniz diye. Bana karsinizdaki kisi cok yalanci cok dengesiz cunku o yuzden boyle oldu dedi. Ama cidden de oyle yani aksam ne yedin diye sor onu bile yalan soyler yalan atmasi icin bi sebebe gerek yok. Yani bence sen de eceme sorsan mantikli bi aciklama yapar sana
tabi canım,bu konuda hakkını yememk lazım,allah hepimizin dualarını kabul etsin,allah bizi birbirimizi anlayan kullardan etsin,oda bu konuda sevab aldı ama yapılmayacak bir şeyde yaptı,neyse kimseyi yargılamak bize düşmez,Evet canım ta kendisihakkını da yemeyelim bu esmaları o söylemişti bize.. Saolsunn
Benim falım da son derece tutarlı ve doğruydu yani sallamasyon bişey yoktucanım ecemi çok takma kafaya, yani aslında hiç bir falcıyı takmaman gerekir. Ben fal baktırırım ama her falcının dediğine inanmam, her falcının dediğinide yapmam. Hayatımı onların yazdıklarına göre şekillendirmiyoruz ki..Aman sende boşver ya. İnşallah ecem sana tutarda sende rahata erersin.
canım ecemi çok takma kafaya, yani aslında hiç bir falcıyı takmaman gerekir. Ben fal baktırırım ama her falcının dediğine inanmam, her falcının dediğinide yapmam. Hayatımı onların yazdıklarına göre şekillendirmiyoruz ki..Aman sende boşver ya. İnşallah ecem sana tutarda sende rahata erersin.
Yok canım bende okumam olesını ben sadece tovbe cekıcem başıma gelen musıbetler benım hatalarımdan..dua edıcem İnşallah allah sesimi duyarUc gun gunde 61 kere mi ne okursan muhabbet icinmis ama buyu olduguna dair iddialar var hic cesaret edemedim ben o yuzden canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?