Binnaz Abla

Ben cok inandim eceme ya canim alexte oyle olmustu bende ustwlik adimi falan da degistrmedim direk ayni isimle attim ve sorumda da kusura baknayin sizi sikbogaz ediyorum dun de fal atmistim bile dedim ama farkli seyler soyledi. Sonra faceten yazdim kafami karistirdiniz diye. Bana karsinizdaki kisi cok yalanci cok dengesiz cunku o yuzden boyle oldu dedi. Ama cidden de oyle yani aksam ne yedin diye sor onu bile yalan soyler yalan atmasi icin bi sebebe gerek yok. Yani bence sen de eceme sorsan mantikli bi aciklama yapar sana

canım ecemi çok takma kafaya, yani aslında hiç bir falcıyı takmaman gerekir. Ben fal baktırırım ama her falcının dediğine inanmam, her falcının dediğinide yapmam. Hayatımı onların yazdıklarına göre şekillendirmiyoruz ki..Aman sende boşver ya. İnşallah ecem sana tutarda sende rahata erersin.

Evet canım ta kendisi hakkını da yemeyelim bu esmaları o söylemişti bize.. Saolsunn
tabi canım,bu konuda hakkını yememk lazım,allah hepimizin dualarını kabul etsin,allah bizi birbirimizi anlayan kullardan etsin,oda bu konuda sevab aldı ama yapılmayacak bir şeyde yaptı,neyse kimseyi yargılamak bize düşmez,

Benim falım da son derece tutarlı ve doğruydu yani sallamasyon bişey yoktu

Canim yanlis anlasilmak asla istemem, burda zaten asiri pembe buldugum fallara defalarca inanmadigimi soyledim. Ecemin de fali bana hicte pembe degildi. Zaten gelecek adina da tek bi sey soyledi o da alt tarafi basit bi telefon gorusmesi. Benim bu kdr ecemin arkasinda durmamin sebebi sadece ciddi anlamda benim iliskimi bana anlatmis olmasiydi. Mesela ben soruda hic unutamam gibi geliyordu ama unuttum dedim ama o falda hayr unutmadnz dedi ya da ben soruda beni mahvetti cok uzdu dedim o da bana ama szn de hataniz var dedi bana bi hanede tek olacaksnz dedi zatn hep bi hanede tekim yani ecemin fali tutunca rahata erecegim bir durum yok lutfen yanls anlamayin beni

Of Allah'ım hahaha '' Eskilerden seni unutamamış birisi var. Bu kişi sana gelecek. Önüne diz çökecek. Ama unutma eskiye rağbet olsa, bit pazarına nur yağardı. Sana hayırlı olacak birisi değil bu. ''
Bana süüüreekkliii dedikleri şeyi bu sitede de bilmişler hhahaah artık buraya atarım ben ya baya tuttum burayı

Uc gun gunde 61 kere mi ne okursan muhabbet icinmis ama buyu olduguna dair iddialar var hic cesaret edemedim ben o yuzden canim
Yok canım bende okumam olesını ben sadece tovbe cekıcem başıma gelen musıbetler benım hatalarımdan..dua edıcem İnşallah allah sesimi duyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…