Binnaz Abla

hayır ben seni yanlış anlamıyorum. benim a dan z ye herşeyimi bilen falcılarda çıktı. Kimi sonucunu birazını bildi belki, ya da hiç bilemedi. Benim vurgu yapmak istediğim, çok kaptırmamak en iyisi daha sonradan hayal kırıklığı yaşamamak adına diyorum.

Cok cok haklisin canim. Hayal kirikligi demisken, burdan bu adam senin kaderin yok bilmemne falan diyen rainayi eylul acari ve maya demiri kocaman opuyorum kendilerini beyefendinin yeni sevgilisiyle kanka olmaya davet ediyorum

Yok canım bende okumam olesını ben sadece tovbe cekıcem başıma gelen musıbetler benım hatalarımdan..dua edıcem İnşallah allah sesimi duyar

Amin canim insallah inan dualarimiz seninle hepimizin. Of birimiz de bi mutlu olalim bi gece de sevinelim yahu surda

Cok cok haklisin canim. Hayal kirikligi demisken, burdan bu adam senin kaderin yok bilmemne falan diyen rainayi eylul acari ve maya demiri kocaman opuyorum kendilerini beyefendinin yeni sevgilisiyle kanka olmaya davet ediyorum
Eylul acar bana bu adM senn kaderın dedı de noldu....

Hahahaha eskiye bi ragbet olsun ama bi kere de olsun ya su nur bi kere de bit pazarina yagsin yani ne var allah allah

Amin canim insallah inan dualarimiz seninle hepimizin. Of birimiz de bi mutlu olalim bi gece de sevinelim yahu surda
Ona hakaret etmek ıcın mesjnattgmda bıle suandan huzurluydum ona yazmayı ole ozlemişimki....ahh ben tam bır salagım

Eylul acar bana bu adM senn kaderın dedı de noldu....

Ay cildirtirlar adami yahu. Insanin yuzu kizarir yani yalan soylerken. En cok da merak ettigim ne biliyor musun canim acaba gercekleri goruyorlar da aman o kdr umutla fal atmis hem yksek puan versin umut vereyim mi diyorlar yoksa cidden his adina hersey sifir mi bunlarda

Ona hakaret etmek ıcın mesjnattgmda bıle suandan huzurluydum ona yazmayı ole ozlemişimki....ahh ben tam bır salagım

Canim kendimi gordum ya sende valla gece cinlerim tepeme cikiyordu aliyordum telefonu sabaha kdr demedigimi birakmiyordum beyefendiden de oglebe dogru gayet sakin yine ne var yine ne oldu yine ne yaptim git bi kahve ic tarzi beni hiicte iplemeyem msjlar geliyordu ama o bile yetiyordu. Hani bi sarkida da diyor ya ölüm mü dersin gülüm mü dersin yetsr ki ses gelsin diye. :) ama sen sakin kendine haksizlik etme canim. Sen sirf hakaret dolu bi mesaj attin diye degil sevildigin icin mutlu edildigin icin rahatlanayi hakeden birisin unutma bjnu

evet aslında o gece bende onun erkek olduğunu düşündüm,hayret ettim kendisi bir dünya laf etti,bişey olmadı diğer arkadaşlar ne diye banlandı anlamış değilim,pekde hakaret içeren sözler yoktu.
evet bende yazilanlarda banlenicek bir durum goremedim,esas adammi neyse artık o bi dunya hakaret etmis,sadece onun banlenmesini beklerdim

Keşke neni tınlasaydı ustune bırde engelledı bır zamanlar agzımın ıcıne bakardı..hey buyuk Allahım sen nelere kadırsın evırıp cevrrsın..ama okdr cok ozlemişimki benden hıc gıtmemış o adam..dgrusu da şu ki:sadece iyi insanlar bzim gibi aşık olur.

canım sakin ol ( senin yaşadığınla yakın şeyler yaşadım 7 ay önce üstelik çok da kötü bi durumdayken yaşadım bunu ve hala o kızla birlikte. inan o ilk günler öfkeden mutsuzluktan deliriyosun hiç geçmiycek gibi oluyo ama geçiyo acısı . bi türlü sindiremiyosun ne kadar zaman geçse de yaşattıklarını yaşasın o da istiyosun benim gibi fallara sarıyosun yine ama acıtmıyo sakin ol sadece iletişime geçmeye çalışma hiç bi şekilde ya da onun görebilceği ortamlarda twitter facebook gibi belli etme yıkıldığını. umursamıyo gözükebilir sana cevap vermiyo olabilir ama emin ol seni hala takip ediyo her yerden ne yaptığını izliyo. geçtim oralardan ben de

evettt aynen dooruuu .. takip edio olacak hep ..

İzliyordu hayatım dun gece benı heryerden engelledı....ve aynen dedıgın gbı canım...7aydır ztn cok kotydum dun gece bırde odaarkdşımn kamkasıyla dusup kalkması cıktı..yani hem oda arkdsm hem o kız kı onlada cok otrmuşlgm var hemde benım adam bana ıhanet ettı.bırdı derdım 7ay gecem gunduzum oyle gecmıştı sımdı 3oldu

Sizler olmasaydınız ben kendımle napardım ya... Allah işinizi gucunuzu rast getırsın herbrnz en buyuk dılegınıze kavusun ınsşallah benım yasadıgımı yaşayanlar benımle beraber feraha cıksın yaşamayanlarda hıc yaşamasın amin!

Amin anistonum benimmm aminn. İnan keşke senin için elimden bir şeyler gelse ama gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…