Canim yanlis anlasilmak asla istemem, burda zaten asiri pembe buldugum fallara defalarca inanmadigimi soyledim. Ecemin de fali bana hicte pembe degildi. Zaten gelecek adina da tek bi sey soyledi o da alt tarafi basit bi telefon gorusmesi. Benim bu kdr ecemin arkasinda durmamin sebebi sadece ciddi anlamda benim iliskimi bana anlatmis olmasiydi. Mesela ben soruda hic unutamam gibi geliyordu ama unuttum dedim ama o falda hayr unutmadnz dedi ya da ben soruda beni mahvetti cok uzdu dedim o da bana ama szn de hataniz var dedi bana bi hanede tek olacaksnz dedi zatn hep bi hanede tekim yani ecemin fali tutunca rahata erecegim bir durum yok lutfen yanls anlamayin beni
hayır ben seni yanlış anlamıyorum. benim a dan z ye herşeyimi bilen falcılarda çıktı. Kimi sonucunu birazını bildi belki, ya da hiç bilemedi. Benim vurgu yapmak istediğim, çok kaptırmamak en iyisi daha sonradan hayal kırıklığı yaşamamak adına diyorum.
Yok canım bende okumam olesını ben sadece tovbe cekıcem başıma gelen musıbetler benım hatalarımdan..dua edıcem İnşallah allah sesimi duyar
Eylul acar bana bu adM senn kaderın dedı de noldu....Cok cok haklisin canim. Hayal kirikligi demisken, burdan bu adam senin kaderin yok bilmemne falan diyen rainayi eylul acari ve maya demiri kocaman opuyorum kendilerini beyefendinin yeni sevgilisiyle kanka olmaya davet ediyorum
Of Allah'ım hahaha '' Eskilerden seni unutamamış birisi var. Bu kişi sana gelecek. Önüne diz çökecek. Ama unutma eskiye rağbet olsa, bit pazarına nur yağardı. Sana hayırlı olacak birisi değil bu. ''
Bana süüüreekkliii dedikleri şeyi bu sitede de bilmişlerhhahaah artık buraya atarım ben ya baya tuttum burayı
Ona hakaret etmek ıcın mesjnattgmda bıle suandan huzurluydum ona yazmayı ole ozlemişimki....ahh ben tam bır salagımAmin canim insallah inan dualarimiz seninle hepimizin. Of birimiz de bi mutlu olalim bi gece de sevinelim yahu surda
Eylul acar bana bu adM senn kaderın dedı de noldu....
Ona hakaret etmek ıcın mesjnattgmda bıle suandan huzurluydum ona yazmayı ole ozlemişimki....ahh ben tam bır salagım
evet bende yazilanlarda banlenicek bir durum goremedim,esas adammi neyse artık o bi dunya hakaret etmis,sadece onun banlenmesini beklerdimevet aslında o gece bende onun erkek olduğunu düşündüm,hayret ettim kendisi bir dünya laf etti,bişey olmadı diğer arkadaşlar ne diye banlandı anlamış değilim,pekde hakaret içeren sözler yoktu.
Bende de bayağı bilmiş Ecem.. BeğenmiştimBenim falım da son derece tutarlı ve doğruydu yani sallamasyon bişey yoktu
Keşke neni tınlasaydı ustune bırde engelledı bır zamanlar agzımın ıcıne bakardı..hey buyuk Allahım sen nelere kadırsın evırıp cevrrsın..ama okdr cok ozlemişimki benden hıc gıtmemış o adam..dgrusu da şu ki:sadece iyi insanlar bzim gibi aşık olur.Canim kendimi gordum ya sende valla gece cinlerim tepeme cikiyordu aliyordum telefonu sabaha kdr demedigimi birakmiyordum beyefendiden de oglebe dogru gayet sakin yine ne var yine ne oldu yine ne yaptim git bi kahve ic tarzi beni hiicte iplemeyem msjlar geliyordu ama o bile yetiyordu. Hani bi sarkida da diyor ya ölüm mü dersin gülüm mü dersin yetsr ki ses gelsin diye. :) ama sen sakin kendine haksizlik etme canim. Sen sirf hakaret dolu bi mesaj attin diye degil sevildigin icin mutlu edildigin icin rahatlanayi hakeden birisin unutma bjnu
Kızlar bana kızacaksınız blyrum aa yaptım moralım cok bozuktu selenaya ateş falı attım o nedır bılmem ama kızgınım ya gıttım ateş falı attım.benımkıne yardırmıştı selena bıde kadına kızdım az bıle demış megersem
canım sakin ol( senin yaşadığınla yakın şeyler yaşadım 7 ay önce üstelik çok da kötü bi durumdayken yaşadım bunu ve hala o kızla birlikte. inan o ilk günler öfkeden mutsuzluktan deliriyosun hiç geçmiycek gibi oluyo ama geçiyo acısı . bi türlü sindiremiyosun ne kadar zaman geçse de yaşattıklarını yaşasın o da istiyosun benim gibi fallara sarıyosun yine ama acıtmıyo sakin ol sadece iletişime geçmeye çalışma hiç bi şekilde ya da onun görebilceği ortamlarda twitter facebook gibi belli etme yıkıldığını. umursamıyo gözükebilir sana cevap vermiyo olabilir ama emin ol seni hala takip ediyo her yerden ne yaptığını izliyo. geçtim oralardan ben de
Her katil mutlaka cinayet mahaline uğrar olayı.... çok doğruevettt aynen dooruuu .. takip edio olacak hep ..
İzliyordu hayatım dun gece benı heryerden engelledı....ve aynen dedıgın gbı canım...7aydır ztn cok kotydum dun gece bırde odaarkdşımn kamkasıyla dusup kalkması cıktı..yani hem oda arkdsm hem o kız kı onlada cok otrmuşlgm var hemde benım adam bana ıhanet ettı.bırdı derdım 7ay gecem gunduzum oyle gecmıştı sımdı 3olducanım sakin ol( senin yaşadığınla yakın şeyler yaşadım 7 ay önce üstelik çok da kötü bi durumdayken yaşadım bunu ve hala o kızla birlikte. inan o ilk günler öfkeden mutsuzluktan deliriyosun hiç geçmiycek gibi oluyo ama geçiyo acısı . bi türlü sindiremiyosun ne kadar zaman geçse de yaşattıklarını yaşasın o da istiyosun benim gibi fallara sarıyosun yine ama acıtmıyo sakin ol sadece iletişime geçmeye çalışma hiç bi şekilde ya da onun görebilceği ortamlarda twitter facebook gibi belli etme yıkıldığını. umursamıyo gözükebilir sana cevap vermiyo olabilir ama emin ol seni hala takip ediyo her yerden ne yaptığını izliyo. geçtim oralardan ben de
Sizler olmasaydınız ben kendımle napardım ya... Allah işinizi gucunuzu rast getırsın herbrnz en buyuk dılegınıze kavusun ınsşallah benım yasadıgımı yaşayanlar benımle beraber feraha cıksın yaşamayanlarda hıc yaşamasınamin!
Amin anistonum benimmm aminn. İnan keşke senin için elimden bir şeyler gelse ama gelmiyorSizler olmasaydınız ben kendımle napardım ya... Allah işinizi gucunuzu rast getırsın herbrnz en buyuk dılegınıze kavusun ınsşallah benım yasadıgımı yaşayanlar benımle beraber feraha cıksın yaşamayanlarda hıc yaşamasınamin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?