Sizler olmasaydınız ben kendımle napardım ya... Allah işinizi gucunuzu rast getırsın herbrnz en buyuk dılegınıze kavusun ınsşallah benım yasadıgımı yaşayanlar benımle beraber feraha cıksın yaşamayanlarda hıc yaşamasınamin!
İçinden geleni duayı etmen benım ıcın yeter bıtanem duaların gucune cok ınanırım cunkuAmin anistonum benimmm aminn. İnan keşke senin için elimden bir şeyler gelse ama gelmiyor
İnşşallah ole olur ınşşah ozaman duracak gucum oluramin canım hiç düşünme üzülme er ya da geç etiiğini bulur o da yeni sevgilisinden kazığı yer oturur sonra o düşünür ben napıcam kendimle diye kendini o zamana hazırla güçlü kal
ben de yaşadım kız bile bile hem de ama pişmanlığı görüyorsun eninde sonunda takip edildiğini senin gibi olamadığını ve o gönül hırsızlarının asla senin kadar seçilemeyeceğini biliyorsun..karşılıklı birbirini aldatmaca bunlar -Mış gibi yapma ,mutlu olmazlar Eminim .tecrübeyle sabit .uzun vadede kısa vadeli mutluluklarının acısını felaketle öderler..ah üstüne inşa mı olurmuşcanım sakin ol( senin yaşadığınla yakın şeyler yaşadım 7 ay önce üstelik çok da kötü bi durumdayken yaşadım bunu ve hala o kızla birlikte. inan o ilk günler öfkeden mutsuzluktan deliriyosun hiç geçmiycek gibi oluyo ama geçiyo acısı . bi türlü sindiremiyosun ne kadar zaman geçse de yaşattıklarını yaşasın o da istiyosun benim gibi fallara sarıyosun yine ama acıtmıyo sakin ol sadece iletişime geçmeye çalışma hiç bi şekilde ya da onun görebilceği ortamlarda twitter facebook gibi belli etme yıkıldığını. umursamıyo gözükebilir sana cevap vermiyo olabilir ama emin ol seni hala takip ediyo her yerden ne yaptığını izliyo. geçtim oralardan ben de
Keşke neni tınlasaydı ustune bırde engelledı bır zamanlar agzımın ıcıne bakardı..hey buyuk Allahım sen nelere kadırsın evırıp cevrrsın..ama okdr cok ozlemişimki benden hıc gıtmemış o adam..dgrusu da şu ki:sadece iyi insanlar bzim gibi aşık olur.
Ondan şüphen olmasın bitanem elbette edicemİçinden geleni duayı etmen benım ıcın yeter bıtanem duaların gucune cok ınanırım cunku
Bence hssdyrdu.ama bıtanem ben her neden blmyrum gun gelıp devran donecek o yne benım olacak dyrum belkı yıllar boyu ortalarda gezecek kımseyle olamayacak ama bırgun benı anacakSimdi cok alakasiz olacak ama canim, dunya cikar dunyasi. Yani insanlarin askinin sevgisinin bile altinda cikar var. Mesela bi insan sevgine karsilik vermedi diye unutmak belki dogru olan saglikli olan ama, o bile bi cikar beklemek degil mi. Varsin sevmesin. Ben onu sevmeyi seviyorum bu sozde baya klasik oldu ama. Insanlar sevginin askin ne kdr guzel biseu oldugunun farkinda degiller daha ama canim sana bsy diyim mi, eger gercek bi sevgin varsa ki var eminim buna, ne yapar ne eder allah o kisiye bunu hissettirir buna emin ol.
Canım benım:))))))))))))Ondan şüphen olmasın bitanem elbette edicem
Bence hssdyrdu.ama bıtanem ben her neden blmyrum gun gelıp devran donecek o yne benım olacak dyrum belkı yıllar boyu ortalarda gezecek kımseyle olamayacak ama bırgun benı anacak(
Hele benımkınn ustune hıc olmaz herkes bana onu bekledıgım ıcın aptal gozyle bakıyodu bukdr guzelsın nye kmseye gulmuysun dyolardı ama ben hala ona aıdım sanıyordum sankı bırıne uzun sure baksam onu aldatıcam gıbı...oyle aptal bır kxım ben bucagn kızı deglm bence kızlar bence bu cagın kızları deglz bız olsaydık suan burda bırbırmıze destek olmak yerıne fenalık pesnde olurduk.birde ben 7 aydır onu beklerken dun gece bu kaızıgı attgnı gordum..nefesım kesıldınya bugun agxıma lokma gırmedı butun gun 5 bardk çay ıctım brde bır paket sgraBen
ben de yaşadım kız bile bile hem de ama pişmanlığı görüyorsun eninde sonunda takip edildiğini senin gibi olamadığını ve o gönül hırsızlarının asla senin kadar seçilemeyeceğini biliyorsun..karşılıklı birbirini aldatmaca bunlar -Mış gibi yapma ,mutlu olmazlar Eminim .tecrübeyle sabit .uzun vadede kısa vadeli mutluluklarının acısını felaketle öderler..ah üstüne inşa mı olurmuş
canım sakin ol( senin yaşadığınla yakın şeyler yaşadım 7 ay önce üstelik çok da kötü bi durumdayken yaşadım bunu ve hala o kızla birlikte. inan o ilk günler öfkeden mutsuzluktan deliriyosun hiç geçmiycek gibi oluyo ama geçiyo acısı . bi türlü sindiremiyosun ne kadar zaman geçse de yaşattıklarını yaşasın o da istiyosun benim gibi fallara sarıyosun yine ama acıtmıyo sakin ol sadece iletişime geçmeye çalışma hiç bi şekilde ya da onun görebilceği ortamlarda twitter facebook gibi belli etme yıkıldığını. umursamıyo gözükebilir sana cevap vermiyo olabilir ama emin ol seni hala takip ediyo her yerden ne yaptığını izliyo. geçtim oralardan ben de
Bitanem benimBu sozlerinin altina imzami atarim canim inan. Ne demis sezen aksu dunyanin o son gunu sen beni arayacaksin :) . Ama seninki dunyanin son gunune kalmayacak emin ol. Sen sevginin safligiyla cikarsizligiyla gurur duy bence
Her katil mutlaka cinayet mahaline uğrar olayı.... çok doğru
Aman aman allahımm sana boyle bır derdı asla asla vermesın..ben zaten alıştımNe demek 7 aydir o kizla birlikte ya elim ayagim titredi sinirden. Kendimi koydum senin yerine de cinnet gecirirdim beni akil hastanelerinden toplarlardi herhalde. Buyukte konusmamak lazim allahim sen hic birimizin basina verme yaseni oyle bi takdir ettim ki anlatamam sana helal olsun gercekten. Insallah bir an once hak yerini bulur senin icin bebegim.
Bu sozunu hemen tweet attim deep cok dogru ya hic oyle dusunmemistim :)
Aman aman allahımm sana boyle bır derdı asla asla vermesın..ben zaten alıştımsadece sonumuzu cok merK edyrum cunku ıbretlık olacak ben bukadr aglarken sonucta o gulmeyecek Allahım duyar elbet
Eyvah yine bir durum var anlaşılanBiri beni mi kınadı ?
Bitanem benım..blmyrum adam olmayacak sanırım..sanrm dyrum cunku cok aglayıp yalvardıgım bır gecede ıstıhare duasnı okumustum ozaman temız grmuştum.ama bukdr olaydan snra ınsan sadece ruyama yazık oldu dyrEger hala seviyorsan ki seviyorsun, allah sonunda ikinizi beraber guldursun canim. Ama eger bu adam heo boyle sacmalayacaksa senin icin hayirli olmayacaksa birak simdilik o gulsun, son guler iyi guler bebegim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?