Binnaz Abla

Canim ya aslinda falcilari bi rahat biraksak bize cok olumlu seyler de soyleyecekler ama biz olumsuz tek bi konuya takiyoruz surekli o konuyu irdeleyip duruyoruz baska seyler duymuyoruz duysak bile umursamiyoruz bence sen gideceksen de bu adami bi birak sirf kendin icin hayatin icin git bak o zaman sana ne kdr guzel seyler soyliycek

ah sorma ya. ailemle tanışmıştı daha yeni kendi ısrarıyla. ve ardından birden bi gece msj sevmiyorum seni bana bi daha msj atma arama seni şöyle yaparım böyle yaparım küfürler tehditler neye uğradığımı şaşırdım ve 1 hafta sonra instagramda gördüm ki sarmaş dolaş fotolar tatile gitmişler yat turları altında aşkımlar sevdiğimler herşeyimler yorumlar o an ölmediysem hiç ölmem gibi geliyo bana deli gibi ağlamıştımtım o gün annem falan korkmuştu ne oldu diye kendime bişi yapıcam diye sabaha kadar yatağımın başında bekledi kadın anlatamadım da yaptığı şerefsizliği. hala birlikte ve mutlu olduklarını görmek elbette yıkıyo beni ama sabrediyorum bekliyorum elbet bi gün o da yaşıycak tek umudum dayanmamı sağlayan şey bu inan onun acı çektiğini görmek. artık bıraktım bana dönmesini falan umrumda değil ama bana yaptığı haksızlığı anlasın istiyorum

Ayy evet ole yapcam tek kendım ıcın okulum ıcın falan

Bitanem benım..blmyrum adam olmayacak sanırım..sanrm dyrum cunku cok aglayıp yalvardıgım bır gecede ıstıhare duasnı okumustum ozaman temız grmuştum.ama bukdr olaydan snra ınsan sadece ruyama yazık oldu dyr

Ben de cok ihtihare okumustum cnm ama ben hic temiz gormedim mesela. Hep dusmanlar dedikodu yapan insanlar hatta ve hatta bi tane ruyamda cocuk korosu gordum kipkirmizi uniformalari vardi sarki soyluyorlardi. Berbat bi ruyardi ya zaten istiharelerde kirmizi olumsuzu isaret eder bi de bir suru masum cocuk kipkirmizi kiyafetlerle berbatti cidden. Istiharene inan ama 7 geve tekrarla bi daha dene mutlaka

Ya sen var ya ne kdr guclu bır kadınsın suan ıcın bunuyasamadım ama gelecegı kım bılır allahım gelmeyen ve gelen belalardan sana sıgınıyoruz

peki o işin sonucu nasıl baglandı canımsuan yatamıyorum ama bıter btmaz yatıcam yenıden 7 gece bakalım ınsaşşalh

Ah canim ya. Hakaretler kufurler dedin ya cidden icim acidi. Ben de cok yasadim cunku. Ya ben de boyle herkesin olayina aa ben de yasadim diye atlamis gibi oldum ama cidden oyle. Adamin agzindan benm icin hayirli tek kelime cikmazdi. Sen bebek gibi gor onu, dunyanin en masum sevgisiyle sev. O sana kufurleri hakaretleri layik gorsun. Canim ya simdi burda kufretmekte istemiyorum ama bu dunyada bisey ruhlu olursan kazaniyorsun bizim gibilere hep dert aci ya. Ailenle tanismis bide. Ailene de mahcup olmus oldun. Allah bildigi gibi yapsin onu ne diyim.

ben en çok üzen anneme mahçup olmam oldu zaten değmeyen biri için onu üzdüm çok benim o halimi görünce benimle ağladı kadın ne olduğunu bilmeden onu öyle görünce bi daha ne ağladım ne de üzgün göründüm ama zor valla bilmiyorum ne olcak halimiz Allahım yanlarına bırakmasın inşallah

peki o işin sonucu nasıl baglandı canımsuan yatamıyorum ama bıter btmaz yatıcam yenıden 7 gece bakalım ınsaşşalh

En son gorustugumuz sahne aynen suydu : arabada yan koltukta aglayan bir ben ve sofor koltugunda of uykum var yorgunum ya bitti iste sevmiyorum iste anlamiyo musun cocuk gbisin her istedgn olsn istiyorsn simariksn soylesn boylesn biktim senden vs vs vs diye bagiran surekli telefonuna yeni sevgilisinden hadi nerde kaldin vs tarzi msjlar gelen bi melek vardi :) . Bak hala melek diyorum, seviyorup napiyim. Benim kalbimde 2.5 yilda buyuttugum sevgiyi, 2 aylik kiz mi verecek ona. Hala seviyorum iste. Ay kisacasi olumsuz oldu canim tuttu istiharelerim

Ah ya, biz bir uzuluyorsak annelerimiz bin uzuluyo zaten. Allah sirf annenin gozyasi hurmetine bile hesap sorar o adamdan sen kalbini ferah tut bebegim.

mutlaka anlayacaktır cnm.. bizzzat yasadımm.. temiz kalbinin kırıklıgı tamir olacak sekilde çıkıyor.. ben de böle çok agladım ama sonra öle bişi oldu ki ceza demek isteemem ama ceza da cekti bnm eski ve sevgilisi.. agır oldu onlar için.. ama dedimiz gibi ahhla yuva kurulmuyor...

Çok şükür ki Allah var ve ınanalara yetiyor.

Ya ben sana kıyamam 7 gece yapsam benmkı nasıl olur acaba yne ıcten dua ederek yapıcam umarım goreblrm.ıstıhare yapmak varken ben nye fal atarım acaba!!!

7 gece yap canim bence. Ilkinde gusul abdesti al mutlaka. Ben bi gece yapmistim sana 7 geve yap diye israr etmemin sebebi hem cok rahatlatiyor hem de aklinda soru isareti kalmasin usulune gore yapmis ol

yalnız bu noktada ne var biliomuusn .. genelde bunu aşıosun ve zaman görüosun sonucu ve o zaman eeehh diosun pek de umurumda diilsiniz.. çok kafaya takıkken olmuo o dönüşler ve haberler..

Bak bu konuda cok haklisin canim. Ben bu kisiyle daha once 2 defa kesin donus yasadim. Birini heo anlattim zaten ogle uykusunda kimin aklina gelir ki. Biri de kos sana ihtiyacim var okuldayim gel cabk fln diye aglayan bi arkadasima yetsmeye calisirken oldu saka gibi :) cidden en guzel seyler onlari hic beklemedigimiz zamanlarda cikiyor karsimiza

7 gece yap canim bence. Ilkinde gusul abdesti al mutlaka. Ben bi gece yapmistim sana 7 geve yap diye israr etmemin sebebi hem cok rahatlatiyor hem de aklinda soru isareti kalmasin usulune gore yapmis ol

Cnm bu arada 7 gece ard arda yap ben bi gece yapmisim dedim ama aslinda bi cok kez yattm ama mesela 2 haftada bir yada ayda bir boyle aralikli aralikli. Yani bi gece istihareye yattiysam 2.ye yatmadim oyle diyim S sunshine91

Ya sen var ya ne kdr guclu bır kadınsın suan ıcın bunuyasamadım ama gelecegı kım bılır allahım gelmeyen ve gelen belalardan sana sıgınıyoruz
yaa beterin beteri varmış,allah sizi bu insanlardan kurtarsın canlarım yaa,siz bundan sonra sürekli şükür duası edin bencee
nedir bu başınıza gelenler,yokya olmaz böle şey,bırakın allah aşkına bunların olduğu tarafa dahi bakmayın,uzak kalsınlar daha iyi

kızlar yazdıklarınızı gözyaşlarıyla okudum.. o yollardan geçtik zaten o nedenle burdayız ya.. ama geçiyor, geçmeli.. o sızı kalıyor, o sızı hiç geçmeyecektir ama zamandan başka çözüm yok.. benim gibi uzaklaşacaksın Anistoncum. ben sevdiği kızla yeniden başlamasını sağladım üstelik.. yapacak bişey yok, herkesin kendi hayatı, kendi seçimi.. ben elmayı sevmiştim ama elma beni sevmedi olayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…