Binnaz Abla

Hmm tamam o zamann :) ikisi de olur tabii hatta çok bunalırsan seçenekler arasına Açelyayla Kirazeyi de ekleyebilirsin :)

Acelya bna en son htrlrsan kasim aralik dedi istemiyorum onu beyzos kiraze guzel bi secim olur evet canimmmmm benimmm

Az once Kiraze'nin yorumunu dinledim. Kahve falıydı. Bazı seyler yakaladığını dusunuyorum evet ama genele baktığımda bir daha baktırır mıyım bilmiyorum. Belki biz Nesibe ve Rezzan abladan dolayı beklentiyi yükselttik, onu da bilemiyorum. Özetle bir suru şeyle kafam karıştı... ki su an en son istediğim sey kafa karışıklığı.

Son düzenleme:

Benim enerjmm cok uydu kirazeyle tuhh (

neden karisti canim kafan

Benim enerjmm cok uydu kirazeyle tuhh (

Yani kotu demem kesinlikle sonucta cok iyi yorumları da oldu. Bilmiyorum Cansu kafam karışık zaten bir taraftan napıyorum ben diyorum kendime gorusse gorusur, arasa arar,ozlese sesimi duyardı diyorum diger taraftan da fal baktırıyorum.
Ne bileyim kafam karısık iste.

Son düzenleme:
neden karisti canim kafan

Kişilik analizi yaptı guzel de yaptı aslında Kiraze. Ama daha farklı konustu Nesibe ve Rezzan ablaya gore. Yani benim bildigim tanıdıgım adamdan hafif uzaklaştı. Buna da birsey diyemem gerçi...ben cok iyi tanıyor olsaydım burda durup falcılardan yorum beklemez, kendi sorularımı kendim cevaplardım:)

Son düzenleme:

Valla ne yalan soylym falclrn laflrndn bnde skldm guya bni dsnuyo ozluyoms fln ama dedgn gbi gorsmk istyn ozleyen su zamana kdr arar sorardi bulusmyi ertlyip drmazdi yani ne olrsa olsun bnmde kafam cok karsk fal bktrmya korkar oldum yemnle bktim artik

kızlar kırazeye yolladım falı bakalım neler dıcek beklıyorum cevabı cok uzun suruyomu sure verılmedıgı ıcın cok beklermıyız :S

ben tarot falına yada kahve falına tıkladığımda hiçbir falcının ismi çıkmıyor ama :S bende mi sorun var anlamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…