Yok valla baktrmdm kontr varda cok bunsldgmda baktrym dedm fahriye ablya yada nesibe diyirm beyzos
Hmm tamam o zamann :) ikisi de olur tabii hatta çok bunalırsan seçenekler arasına Açelyayla Kirazeyi de ekleyebilirsin :)
Acelya bna en son htrlrsan kasim aralik dedi istemiyorum onu beyzoskiraze guzel bi secim olur evet canimmmmm benimmm
Az once Kiraze'nin yorumunu dinledim. Kahve falıydı. Bazı seyler yakaladığını dusunuyorum evet ama genele baktığında bir daha baktırır mıyım bilmiyorum. Belki biz Nesibe ve Rezzan abladan dolayı beklentiyi yükselttik, onu da bilemiyorum. Özetle bir suru şeyle kafam karıştı ki su an en son istediğim sey kafa karışıklığı.
Az once Kiraze'nin yorumunu dinledim. Kahve falıydı. Bazı seyler yakaladığını dusunuyorum evet ama genele baktığında bir daha baktırır mıyım bilmiyorum. Belki biz Nesibe ve Rezzan abladan dolayı beklentiyi yükselttik, onu da bilemiyorum. Özetle bir suru şeyle kafam karıştı ki su an en son istediğim sey kafa karışıklığı.
Benim enerjmm cok uydu kirazeyle tuhh(
neden karisti canim kafan
Yani kotu demem kesinlikle sonucta cok iyi yorumları da oldu. Bilmiyorum Cansu kafam karışık zaten bir taraftan napıyorum ben diyorum kendime gorusse gorusur, arasa arar,ozlese sesimi duyardı diyorum diger taraftan da fal baktırıyorum.
Ne bileyim kafam karısık iste.
kızlar kırazeye yolladım falı bakalım neler dıcek beklıyorum cevabı cok uzun suruyomu sure verılmedıgı ıcın cok beklermıyız :S
cnm bana 1 saate gelmisti umarim senin daha cabul gelir.Merakla bekliorum
Ben niye göremiyorum pekii ?
ben tarot falına yada kahve falına tıkladığımda hiçbir falcının ismi çıkmıyor ama :S bende mi sorun var anlamadım.
Başka sorun yaşayan var mı benim gibi arkadaşlar ya kafayı yedim
bende de aynı ya cıldırcaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?