Binnaz Abla

Kız sen döndün mü Hoş geldiiiin

ya sziler nasıl harika ınsanlardınız bu gece benım en kotu gecemdı ama sayenızde yalnızlıgımı hıssetmedım sızlerı cok sevyrumm Allah eksıklegnzı gostermesın

Cnm bu arada 7 gece ard arda yap ben bi gece yapmisim dedim ama aslinda bi cok kez yattm ama mesela 2 haftada bir yada ayda bir boyle aralikli aralikli. Yani bi gece istihareye yattiysam 2.ye yatmadim oyle diyim S sunshine91
ben ruya grene ksr 7 gece yapayım karmasık da grsem cevnımı alrm aartk daha yaapmam dualara devaö ederım. Allah bı cıkıs yolu acar bana

bluerazor

Nevin abla kusura bakma ama falımı mundar ettin. Artık emekli olmaya ne dersin? Çok fal baktırdım da bu kadar sağlam sallayanı da ilk gördüm. Hayatıma sokmadığın kız kalmadı 10 dakikada. Falına bakınca erkeğin kaşarı gibi bir şey hissettim kendimi. Beni düşünen bayanlarda ne çokmuş!!! :/

Günaydin kizlar
Yazdiklarinizi okudum destekleriniz icin herkese ayri ayri cok tesekkür ederim
Ban sebebimiz sadece polemige karismak , oysaki cevap verme hakkimizin oldugunu düsünüyorum neyse bu konuyu es gecelim önemsiz

Topigimize nazar degdi diyip kur$un dökenler mi yoksa noluyor buraya diyip sasiranlar mi hepinizi gülümseyerek okudum cok tatlisiniz

En son konu ise deginmeden gecemiycem Anistoncum S sunshine91 canim hayatta hepimiz iyi -kötü birseyler yasiyoruz hepinmizin bambaska karsisina cikan bir sinav var galiba senin sinavinda arkadas/sevgiliden gecmis selenanin su fali cikmasi ayri konu ama sakin artik kendini üzüp yipratma bir erkek veya degersiz bir arkadas icin .Sana tek deger verecek olan onlar degildi ailen en degerli hazinendir ilerde kendi ailenide kurdugunda anliycaksiki cok bos seylere üzülüp kendimi yormusum diyeceksin.Saglik ve ölüm konularinda geri vites olmaz.Sagligini koru..kendine deger ver.. geri kalan her seyi bosver senden daha degerli bisiy yok cünkü..bunuda unutma..

Bende sebebi anlamadim aslinda sana katiliyorum

Böyle bencil adamlar sevilmez ya biraz da nefret edin arkadasim ya bu derece nasi seviyosunuz
Ben cok önyargiliyimdir erkeklere karsi o yuzden belki net bir iliskim olmaadi ama ben cocuklugumdan beri ögrendigim ilk sey seni sevmeyeni sende sevme gerekirse nefret et ama sevme...

bende böyleyim beni sevmeyeni bende sevemiyorum, gururuma yediremem. Hele canımı acıtanın hiç şansı yok

Esince bende de cok tutturmustu 2yil sonradan patladi o yuzden anda iyi olsada patlayabiliyor denendi goruldu

sercenin_gozyasi ruyamda seni gordum. Selena bir tezgahta fal bakiyordu, ben de gecerken senin icin tek kart secip bu ne diyorum. Bana kiziyor soylemiyor filan ben de kendim icin secmemistim thalix e secmistim diyorum. Ondan sinra bir cafeye geciyorum selena orada birine fal bakiyor. Ben de hemen siteye yetistiriyorum sizin online fallariniz dursun selena hanim baskalarina bakiyor diye, duvarina filan da yaziyorum. Sonra da oturup ay simdi bir daha bana fal bakmaz diye uzuluyorum.

Evet ruya yorumlayan varsa alalim kizlar sanirim ben kafayi iyice yedim

bende çok tuhaf rüyalar görüyorum. iki gün önce rüyamda telepati songül ablayı gördüm. bana fal bakıyordu. çok fal baktırınca rüyalarda sapıtıyor. telepati songül abla ne alaka ya , tanımam etmem

Ben beni sevmeyeni sevebilirim bu degisik bir olgu her sevgi karsilikli olmayabiliyor ve sevdiysem nefret etmem cok zor oluyor ama bir kez nefret edersem de her ayrintisi siliniyor gozumden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…