- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Kız sen döndün mükızlar yazdıklarınızı gözyaşlarıyla okudum.. o yollardan geçtik zaten o nedenle burdayız ya.. ama geçiyor, geçmeli.. o sızı kalıyor, o sızı hiç geçmeyecektir ama zamandan başka çözüm yok.. benim gibi uzaklaşacaksın Anistoncum. ben sevdiği kızla yeniden başlamasını sağladım üstelik.. yapacak bişey yok, herkesin kendi hayatı, kendi seçimi.. ben elmayı sevmiştim ama elma beni sevmedi olayı..
hoşbulduk canım benimmKız sen döndün müHoş geldiiiin
Canım benim sizler olmadan olmaz. Burada acimizi da mutluluğumuzu da paylaşıyoruz ve iyi ki varız diyelimhoşbulduk canım benimm..yazdıklarınızı okudum hep, iyi ki varsınız banlandık ama yılmadık
İyi geceler canımhepinize iyi geler diliyorum,inşallah sabah güneşi yüreğinize doğar,
yeni sabahla birlikte inşallah bütün kederleriniz acılarınız,
geride kalan gecede kaybolur.
ya sziler nasıl harika ınsanlardınız bu gece benım en kotu gecemdı ama sayenızde yalnızlıgımı hıssetmedım sızlerı cok sevyrumm Allah eksıklegnzı gostermesınkızlar yazdıklarınızı gözyaşlarıyla okudum.. o yollardan geçtik zaten o nedenle burdayız ya.. ama geçiyor, geçmeli.. o sızı kalıyor, o sızı hiç geçmeyecektir ama zamandan başka çözüm yok.. benim gibi uzaklaşacaksın Anistoncum. ben sevdiği kızla yeniden başlamasını sağladım üstelik.. yapacak bişey yok, herkesin kendi hayatı, kendi seçimi.. ben elmayı sevmiştim ama elma beni sevmedi olayı..
ben ruya grene ksr 7 gece yapayım karmasık da grsem cevnımı alrm aartk daha yaapmam dualara devaö ederım. Allah bı cıkıs yolu acar banaCnm bu arada 7 gece ard arda yap ben bi gece yapmisim dedim ama aslinda bi cok kez yattm ama mesela 2 haftada bir yada ayda bir boyle aralikli aralikli. Yani bi gece istihareye yattiysam 2.ye yatmadim oyle diyim S sunshine91
Kim ooUrminacım falaleme biri gelmiş bilmediği bişey yok, bugüne kadarki tüm falcıları unut. dehşet fal bakıyo
Bende sebebi anlamadim aslinda sana katiliyorumGünaydin kizlar
Yazdiklarinizi okudum destekleriniz icin herkese ayri ayri cok tesekkür ederim
Ban sebebimiz sadece polemige karismak , oysaki cevap verme hakkimizin oldugunu düsünüyorum neyse bu konuyu es gecelim önemsiz
Topigimize nazar degdi diyip kur$un dökenler mi yoksa noluyor buraya diyip sasiranlar mi hepinizi gülümseyerek okudum cok tatlisiniz
En son konu ise deginmeden gecemiycem Anistoncum S sunshine91 canim hayatta hepimiz iyi -kötü birseyler yasiyoruz hepinmizin bambaska karsisina cikan bir sinav var galiba senin sinavinda arkadas/sevgiliden gecmis selenanin su fali cikmasi ayri konu ama sakin artik kendini üzüp yipratma bir erkek veya degersiz bir arkadas icin .Sana tek deger verecek olan onlar degildi ailen en degerli hazinendir ilerde kendi ailenide kurdugunda anliycaksiki cok bos seylere üzülüp kendimi yormusum diyeceksin.Saglik ve ölüm konularinda geri vites olmaz.Sagligini koru..kendine deger ver.. geri kalan her seyi bosver senden daha degerli bisiy yok cünkü..bunuda unutma..
Böyle bencil adamlar sevilmez ya biraz da nefret edin arkadasim ya bu derece nasi seviyosunuzEn son gorustugumuz sahne aynen suydu : arabada yan koltukta aglayan bir ben ve sofor koltugunda of uykum var yorgunum ya bitti iste sevmiyorum iste anlamiyo musun cocuk gbisin her istedgn olsn istiyorsn simariksn soylesn boylesn biktim senden vs vs vs diye bagiran surekli telefonuna yeni sevgilisinden hadi nerde kaldin vs tarzi msjlar gelen bi melek vardi :) . Bak hala melek diyorum, seviyorup napiyim. Benim kalbimde 2.5 yilda buyuttugum sevgiyi, 2 aylik kiz mi verecek ona. Hala seviyorum iste. Ay kisacasi olumsuz oldu canim tuttu istiharelerim
Böyle bencil adamlar sevilmez ya biraz da nefret edin arkadasim ya bu derece nasi seviyosunuz
Ben cok önyargiliyimdir erkeklere karsi o yuzden belki net bir iliskim olmaadi ama ben cocuklugumdan beri ögrendigim ilk sey seni sevmeyeni sende sevme gerekirse nefret et ama sevme...
Esince bende de cok tutturmustu 2yil sonradan patladi o yuzden anda iyi olsada patlayabiliyor denendi gorulduTellwe maceram:)ESINCe anda müthisti gelecek yok verdigi zaman yaz aylari icindi.KaHINVANGA anda iyiydi gelecekte patladi.RUHANI üc fal atmisim cok uzun okurken ruhum daraldi ikisi olumlu derken sonuncusunda senin kararin baskasi olacak ona yöneleceksin dedi yönelmedim:)SERÜVEN kahvesi kitabi yildizmanesi hepsini denedim Oda rezzan abla gibi ne evet ne hayir arada bi azda olsa ucundan kiyisindan tuttugu oluyor.UGGA anda o kadar bildiki sok olmustum uzun seneli yol cizmisti mantikliydi ama 2 aylik sürec de vermisti olmadi 3-4 ay gecti o sürenin üzerinden.Asla tavsiye etmiyecegim isim MEDYUM HIPER ne bildi ne tuturdu.SELENA su fali iyi biliyor ama onun verdigi zamanda coktan gecti dedigi sey olmadi yildiznamedede seneleri bulan zaman vermis cikar cikmaz allah bilir onuda.VENÜS tellwedeyken süper bilip gidisati az bucuk tuturmus ama yüzde yüz degil mesela cok olumlu dedigi sey olmadi ama hakkini yemim en cok o bilmis.SARAYLIDA iyi bilmis.VENÜSÜN KIZI yaz aylarinda büyük ask beni bekliyordu:))REAL FALCi hic bilememis.ASICICEK simdi okudum simdiki gidisati oda iyi bilmis .ZAFIRA tutmamis baska biri demis.KOCAALEM iyi hersey iyi olacak tabiki olmadi.BETHABA kisilik analizi mükemmeldi sadece net bisey söylemeyip havada birakmis.BILGE HATUN cok cok iyi bildi hatta sordum eger baska falci adi altinda bakmadiysaniz bana daha evvel cok iyi bi yorumdu onun vaddesi dolmadi daha .SEDDE cok iyi bi yorum yapmisti 2 ayi var cikip cikmamasina.ASK 3 ve PORTEKAL 3 anda iyidiler:) olacak dedikleri coktan zaman asimina ugradi.MERCURY anda iyi gibiydi iki falim var biri zamansiz digerindede direk ay ve gün vermisti tabiki cikmadi.HERRA da anda iyidi yildiznamede cizdigi proje cikmadi tabii onunda coktan zamani gecti.METALIST hersey iyi olucak diyip araya adamin ismini yazmis okudum gectim kendi beni uyardi dikkat ederseniz ismini yazdim ve yüzde bin daha evvel baska falci adi altinda bakmistir kesin.AGUR kadar negatif bi falci ile karsilasmadim neden bilmem iki gün kendime gelemedim.Falalem ,Biryolun var,Falsepeti onlarda sayisini unuttugum bi sürü fal baktirmisim yetmedi yüzyüze baktirdigim bi sürü fallar.Daha onlarcasi var inanin yüz sayisini geciyor tellwediki fal sayim merak ettikleriniz varsa seve seve söylerim inanin yazarkende okurkende o kötü günleri yasadim suan.Etrafima bakiyorum iliski yasayip bitirenler hemen toparlanip coktan yol almislar ve ben hala ayni yerdeYim sayenizde yanliz olmadigimi biliyorum .Su akar yolunu bulur bunu duymak kabul etmek zor olsada zaman en iyi ilac insan alisiyormus eskisi gibi acimiyormus ici.
sercenin_gozyasi ruyamda seni gordum. Selena bir tezgahta fal bakiyordu, ben de gecerken senin icin tek kart secip bu ne diyorum. Bana kiziyor soylemiyor filan ben de kendim icin secmemistim thalix e secmistim diyorum. Ondan sinra bir cafeye geciyorum selena orada birine fal bakiyor. Ben de hemen siteye yetistiriyorum sizin online fallariniz dursun selena hanim baskalarina bakiyor diye, duvarina filan da yaziyorum. Sonra da oturup ay simdi bir daha bana fal bakmaz diye uzuluyorum.
Evet ruya yorumlayan varsa alalim kizlarsanirim ben kafayi iyice yedim
Ben beni sevmeyeni sevebilirim bu degisik bir olgu her sevgi karsilikli olmayabiliyor ve sevdiysem nefret etmem cok zor oluyor ama bir kez nefret edersem de her ayrintisi siliniyor gozumdenBöyle bencil adamlar sevilmez ya biraz da nefret edin arkadasim ya bu derece nasi seviyosunuz
Ben cok önyargiliyimdir erkeklere karsi o yuzden belki net bir iliskim olmaadi ama ben cocuklugumdan beri ögrendigim ilk sey seni sevmeyeni sende sevme gerekirse nefret et ama sevme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?