sercenin_gozyasi ruyamda seni gordum. Selena bir tezgahta fal bakiyordu, ben de gecerken senin icin tek kart secip bu ne diyorum. Bana kiziyor soylemiyor filan ben de kendim icin secmemistim thalix e secmistim diyorum. Ondan sinra bir cafeye geciyorum selena orada birine fal bakiyor. Ben de hemen siteye yetistiriyorum sizin online fallariniz dursun selena hanim baskalarina bakiyor diye, duvarina filan da yaziyorum. Sonra da oturup ay simdi bir daha bana fal bakmaz diye uzuluyorum.
Evet ruya yorumlayan varsa alalim kizlarsanirim ben kafayi iyice yedim
sabah bır ardsksımn daha destegıyle uyandımGünaydin kizlar
Yazdiklarinizi okudum destekleriniz icin herkese ayri ayri cok tesekkür ederim
Ban sebebimiz sadece polemige karismak , oysaki cevap verme hakkimizin oldugunu düsünüyorum neyse bu konuyu es gecelim önemsiz
Topigimize nazar degdi diyip kur$un dökenler mi yoksa noluyor buraya diyip sasiranlar mi hepinizi gülümseyerek okudum cok tatlisiniz
En son konu ise deginmeden gecemiycem Anistoncum S sunshine91 canim hayatta hepimiz iyi -kötü birseyler yasiyoruz hepinmizin bambaska karsisina cikan bir sinav var galiba senin sinavinda arkadas/sevgiliden gecmis selenanin su fali cikmasi ayri konu ama sakin artik kendini üzüp yipratma bir erkek veya degersiz bir arkadas icin .Sana tek deger verecek olan onlar degildi ailen en degerli hazinendir ilerde kendi ailenide kurdugunda anliycaksiki cok bos seylere üzülüp kendimi yormusum diyeceksin.Saglik ve ölüm konularinda geri vites olmaz.Sagligini koru..kendine deger ver.. geri kalan her seyi bosver senden daha degerli bisiy yok cünkü..bunuda unutma..
canımmm benımmm A audrey_24 bitanecık arkdsım bu saatten sonra kımsenın donusu yok bana elbet bırgn ozur dılerler ama bende bittiler cezalarnı ceksinler inşGunaydınn güzelllerrrrrr
SEVIYORUMM SİZLERİİ .. gıttık geldık bır ara verdıkama okudum yazdıklarınızıııı
bı kacınıza ozelden yazıcam uzuldum baya yazılanlaraa
kımse ıcın kendınızı bu kadar uzmeyın nolurrrbızden önemli degıl kımse ozellıkle S sunshine91 um sana dıyorum sen ıyı kalplı bır kızsın allah bır sekılde karsına cıkartmıs dıyee dusun bitanemm uzmee nolur kendını ..
bu ınsanların ıgrenclıkleri,özellikle vicdansızlıkları bizi sasırtsada hayat boyle kotu
bazı ınsanların dusunce yapıları bıle benı sok edıyor bazenn ..
burası fal formundan cok ötee dıyoruzz hep sızın o kalbınızı,iyi niyetinizi,karakterlerinizi seviyorumm bacilarımmmm
Esince bende de cok tutturmustu 2yil sonradan patladi o yuzden anda iyi olsada patlayabiliyor denendi goruldu
Esince bende de cok tutturmustu 2yil sonradan patladi o yuzden anda iyi olsada patlayabiliyor denendi goruldu
LoveMeKyrenia canim uzgunum ama artik o adam zamanini doldurmus melek degil seytan olmus... Aglama ...
Evet malesef anda cok iyi öngördükleri gidisat da o yönde oluyor bazilarinda ama devam mi yok olmuyor iste.Rad Mirza cok iyi bi fal bakmisti bu adam asla senden vazgecmicek ve kendini sana asla unuturmicak gibi ama senin istedigin sekildede olmicak sonra baska adam tarif etti burcu yasi felan filan tuttu da o adamda cikti karsima ama ciddi yönde ilerliceksin dedi büyük konismiyayim iki cihan bi arayada gelse asla tarif ettigi adam ile olmaz benim yönden:)
ben niyetlenince bu Bilgehatun öldü heralde yaa bu ne insan 3 gün sisteme girmezmi..
Kızlarrr hepınıze bırsey sorucam. Gecen haftadan beri kendımi ibadete verdım, Allah kabul ederse.yarında cok buyuk bır iş için hbr beklıyorum persembe ve cumanın onemıyle okumalarıma başlıyım dedım, sabahdan beri ne secdeye durabılıyorum nede esma okuyabılıyorum ağlamaklı oluyorum içimden gelmıyo aklımı verrmıyorum kafam dagınık suzce bu neden olur,???
Neden sen degil hepimizde var herkes yasiyor canim neden yok ama bu adama tekrar sans verirsen o zaman neden ben diye sorabilirsinGunaydim canim, belki de hep seytandi da ben goremedim :) valla su siralar sadece NEDEN diye soruyorum allahim isyan olarak algilamasin ama. Neden ben
Stres yaptin galiba xanim az rahatla duani et tabiki ama beynini bi bosalt rahat olKızlarrr hepınıze bırsey sorucam. Gecen haftadan beri kendımi ibadete verdım, Allah kabul ederse.yarında cok buyuk bır iş için hbr beklıyorum persembe ve cumanın onemıyle okumalarıma başlıyım dedım, sabahdan beri ne secdeye durabılıyorum nede esma okuyabılıyorum ağlamaklı oluyorum içimden gelmıyo aklımı verrmıyorum kafam dagınık suzce bu neden olur,???
Neden sen degil hepimizde var herkes yasiyor canim neden yok ama bu adama tekrar sans verirsen o zaman neden ben diye sorabilirsin
O adam sana dönse gelse sende affetsen seni asla ilk gunku ciktiginiz donem gibi mutlu edemez.. o adamda duygu olsaydi bu duruma getirmezdi olaylari.. o yuzden uzulme uzme kendini boyle bos erkekler icin..Gunaydim canim, belki de hep seytandi da ben goremedim :) valla su siralar sadece NEDEN diye soruyorum allahim isyan olarak algilamasin ama. Neden ben
O adam sana dönse gelse sende affetsen seni asla ilk gunku ciktiginiz donem gibi mutlu edemez.. o adamda duygu olsaydi bu duruma getirmezdi olaylari.. o yuzden uzulme uzme kendini boyle bos erkekler icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?