Binnaz Abla

Ay hayirdir insallah
Selenaya fal aticakdin heralde yada ulasmaya calisicaksin ama ilk etapta zor olcak sanki
:)))

sabah bır ardsksımn daha destegıyle uyandım sercenin_gozyasi ciimm canım benım cok teskkr ederım ınsaşşalh atlatıcamm

Gunaydınn güzelllerrrrrr
SEVIYORUMM SİZLERİİ .. gıttık geldık bır ara verdık ama okudum yazdıklarınızıııı

bı kacınıza ozelden yazıcam uzuldum baya yazılanlaraa

kımse ıcın kendınızı bu kadar uzmeyın nolurrr bızden önemli degıl kımse ozellıkle S sunshine91 um sana dıyorum sen ıyı kalplı bır kızsın allah bır sekılde karsına cıkartmıs dıyee dusun bitanemm uzmee nolur kendını ..

bu ınsanların ıgrenclıkleri,özellikle vicdansızlıkları bizi sasırtsada hayat boyle kotu
bazı ınsanların dusunce yapıları bıle benı sok edıyor bazenn ..
burası fal formundan cok ötee dıyoruzz hep sızın o kalbınızı,iyi niyetinizi,karakterlerinizi seviyorumm bacilarımmmm

canımmm benımmm A audrey_24 bitanecık arkdsım bu saatten sonra kımsenın donusu yok bana elbet bırgn ozur dılerler ama bende bittiler cezalarnı ceksinler inş

Evet malesef anda cok iyi öngördükleri gidisat da o yönde oluyor bazilarinda ama devam mi yok olmuyor iste.Rad Mirza cok iyi bi fal bakmisti bu adam asla senden vazgecmicek ve kendini sana asla unuturmicak gibi ama senin istedigin sekildede olmicak sonra baska adam tarif etti burcu yasi felan filan tuttu da o adamda cikti karsima ama ciddi yönde ilerliceksin dedi büyük konismiyayim iki cihan bi arayada gelse asla tarif ettigi adam ile olmaz benim yönden:)
Esince bende de cok tutturmustu 2yil sonradan patladi o yuzden anda iyi olsada patlayabiliyor denendi goruldu
Esince bende de cok tutturmustu 2yil sonradan patladi o yuzden anda iyi olsada patlayabiliyor denendi goruldu

bana anlattigi adami buldum ama adam 2 yildir karisindan ayri imis yani evliymis benim icin büyük sok oldu bosa ümit verdirdi
onun disinda yakin zamanli bircok olay bildi
vefat, asilanlar vs.. ama esas konu tutmadi

Kızlarrr hepınıze bırsey sorucam. Gecen haftadan beri kendımi ibadete verdım, Allah kabul ederse.yarında cok buyuk bır iş için hbr beklıyorum persembe ve cumanın onemıyle okumalarıma başlıyım dedım, sabahdan beri ne secdeye durabılıyorum nede esma okuyabılıyorum ağlamaklı oluyorum içimden gelmıyo aklımı verrmıyorum kafam dagınık suzce bu neden olur,???

Canim bi ara ben de gunde bin tane 2000 tane esma cekiyordum ve her sabah boyle berbat uyaniyordum agliyordum derslerde bjle insanlar agir gelebilecdfini soylediler ben de hic anlam veremedim allahin ismini zikretmek neden agir gelsin ki

Gunaydim canim, belki de hep seytandi da ben goremedim :) valla su siralar sadece NEDEN diye soruyorum allahim isyan olarak algilamasin ama. Neden ben
Neden sen degil hepimizde var herkes yasiyor canim neden yok ama bu adama tekrar sans verirsen o zaman neden ben diye sorabilirsin

Stres yaptin galiba xanim az rahatla duani et tabiki ama beynini bi bosalt rahat ol
Muzik filan dinle sevdigin rahatlatir seni

Neden sen degil hepimizde var herkes yasiyor canim neden yok ama bu adama tekrar sans verirsen o zaman neden ben diye sorabilirsin

Zaten adamin sans istedigi falan da yok. Pacalarindan mantik akiyor. Gram duygusallik yok. Ben neye aciyorum canim biliyor musun. Kucucuktum daha tanidigimda. 18 yasindaydim. O kdr safti ki. Bi daha ne ben ne de sevgim eski safligimizda olamiycaz kimseye karsi. O cok yaraliyor beni. En masum zamanlarimda en masum duygularimi aldi ve daha bi cok seyi

Gunaydim canim, belki de hep seytandi da ben goremedim :) valla su siralar sadece NEDEN diye soruyorum allahim isyan olarak algilamasin ama. Neden ben
O adam sana dönse gelse sende affetsen seni asla ilk gunku ciktiginiz donem gibi mutlu edemez.. o adamda duygu olsaydi bu duruma getirmezdi olaylari.. o yuzden uzulme uzme kendini boyle bos erkekler icin..

O adam sana dönse gelse sende affetsen seni asla ilk gunku ciktiginiz donem gibi mutlu edemez.. o adamda duygu olsaydi bu duruma getirmezdi olaylari.. o yuzden uzulme uzme kendini boyle bos erkekler icin..

Canim bak ecem burda da cok dogru bisey soyledi. Bu adam ne seni cok mutlu etmis ne de uzmus hani yaptigi kucucuk guzel bisey seni dunyalar mutlusu ederken kucucuk kotu bsy de mahvetmis dedi. Cidden de oyle. Aman hayirlisi canim herkes icin herseyin hayirlisi. Ya bu arada cok tuhaf ama, burda hepimiz eminim evlenmek coluga cocuga karismak istiyoruzdur ama benim gelecek adina tek beklentim, bi sekilde bu adamin cocuklarini gorebilmek ya. Agzi burnu ya da hali tavri falan benziycek mi diye o kdr cok mrk ediyorum ki. Aptal miyim kizlar. Bi de biz ilk ayrildigimiz zamanlarda bunun yigeni dogdu. O kdr cok dua ettom ki insallah bana benzer beni hatirlatir bi sekilde diye. Kizlar cocuk benimkonin dibinden ayrilmiyormus ya :) sabah aksam uyandirip duruyormus 7 24 yanindaymis dayi dayi diye :) yani daha ne kdr benzeyebilir ki cok tsk allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…