Binnaz Abla

bilgehatun dün sistemdeydi. fal atıcaktım vazgeçtim sonradan
CANIM BEN DÜN KAÇ kere baktım hiç yoktu en sonda durumunda 2 gün önce girdi yazıyordu.tellwe deki dimi bu .ve ilk sırada görünüyorum girip bakmadıysa gercektn pes..

CANIM BEN DÜN KAÇ kere baktım hiç yoktu en sonda durumunda 2 gün önce girdi yazıyordu.tellwe deki dimi bu .ve ilk sırada görünüyorum girip bakmadıysa gercektn pes..

online falcıya tıklıyorsun. sayfasında online gözümüyor olabiliyor..yok 5saat önce girdi, yok 1gün önce girdi yazıyor, ama alakasız online gözüküyor.. telwenin zaman göstermesinde problem mi var anlayamadım. Bu arada işi falanda olmuş olabilir. Duvarı kapalı olduğu için soramıyorsunda.

Canim bence tellwe genel olarak problemli bi site ya cok eksikleri var cok duzensiz ayrica sanirim tellwede musteri her zaman haksizdir

Canim bence tellwe genel olarak problemli bi site ya cok eksikleri var cok duzensiz ayrica sanirim tellwede musteri her zaman haksizdir

telwenin en büyük sorunu bir falcının birsürü fal sayfası var. önce bunun önüne geçmesi lazım. hergün yeni falcı türüyor telwede, oysa dönme dolap gibi aynı falcılar. Bunlar iyi falcı olsa, ikide bir yeni nicklerle fal sayfası açıp açıp insanları kandırmazlar..hele bazıları duvarı kapalı, atarsın falı bekle dur artık.. neden duvarını kapatıyorsun açsana ! korkusu ne bunların anlamıyorum.....Çok nadirde olsa istikrarlı birşekilde sayfası olan, dürüst falcılarda var, yok değil. Ama çoğu fasa fiso.

Seni cok iyi anliyorum insan cani yana yana acimasiz olmayi ogreniyor erkeklere karsi ve eskiden on birim guvenle baslarken simdi eksi bir guvenle basliyorum bu bence daha iyi erkeklerin iyi niyetli olduguna inanmadan baslamak ve iyice anlayana kadar bu sekilde devam etmek gerek biraz ipleri gevsetince baska alternatiflere kaymalari an meselesi artik gunumuzde en iyi niyetlisi bile simarik umursamaz ve gaddar oluyor

aynen öyle ne hakkında kısmında birşey var ne de soru sorabileceğin bir yer

Allah iyileriyle karsilastirsin bu saatten sonra canim hepimizi insallah. O kadar haklisin ki diycek hic bisey bulamadim. Ben de artik guvenemiyorum erkek kadin farketmez genel olarak insanlara guvenemiyorum ve bu durum beni uzuyo boyle sanki art niyetli biriymisim gibi hissettiriyor ama dogru olan bu. Hayirlisi

Art niyetli hissetme canim sen kendi temiz duygularini korumaya calis Allah buyuk sana sabretmeyi ogretir ama sana bunu yapan sanma ki huzurla uyusun

Canim bi ara ben de gunde bin tane 2000 tane esma cekiyordum ve her sabah boyle berbat uyaniyordum agliyordum derslerde bjle insanlar agir gelebilecdfini soylediler ben de hic anlam veremedim allahin ismini zikretmek neden agir gelsin ki

Canım her esmanın enerjisi farklı ve ağır gelebilir kişiden kişiye değişir dikkat etmek lazım

Stres yaptin galiba xanim az rahatla duani et tabiki ama beynini bi bosalt rahat ol
Muzik filan dinle sevdigin rahatlatir seni
canım gunahların dokuluyodur belki birde esmaları cok ve sayısızca cektgnde allah korusun ıyı olmaz dyrlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…