- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
CANIM BEN DÜN KAÇ kere baktım hiç yoktu en sonda durumunda 2 gün önce girdi yazıyordu.tellwe deki dimi bu .ve ilk sırada görünüyorum girip bakmadıysa gercektn pes..bilgehatun dün sistemdeydi. fal atıcaktım vazgeçtim sonradan
CANIM BEN DÜN KAÇ kere baktım hiç yoktu en sonda durumunda 2 gün önce girdi yazıyordu.tellwe deki dimi bu .ve ilk sırada görünüyorum girip bakmadıysa gercektn pes..
online falcıya tıklıyorsun. sayfasında online gözümüyor olabiliyor..yok 5saat önce girdi, yok 1gün önce girdi yazıyor, ama alakasız online gözüküyor.. telwenin zaman göstermesinde problem mi var anlayamadım. Bu arada işi falanda olmuş olabilir. Duvarı kapalı olduğu için soramıyorsunda.
Sevdıgım kız arkıyla resım paylaşıyor canımStres yaptin galiba xanim az rahatla duani et tabiki ama beynini bi bosalt rahat ol
Muzik filan dinle sevdigin rahatlatir seni
Sevdıgım kız arkıyla resım paylaşıyor canım((
Canim bence tellwe genel olarak problemli bi site ya cok eksikleri var cok duzensiz ayrica sanirim tellwede musteri her zaman haksizdir
Seni cok iyi anliyorum insan cani yana yana acimasiz olmayi ogreniyor erkeklere karsi ve eskiden on birim guvenle baslarken simdi eksi bir guvenle basliyorum bu bence daha iyi erkeklerin iyi niyetli olduguna inanmadan baslamak ve iyice anlayana kadar bu sekilde devam etmek gerek biraz ipleri gevsetince baska alternatiflere kaymalari an meselesi artik gunumuzde en iyi niyetlisi bile simarik umursamaz ve gaddar oluyorZaten adamin sans istedigi falan da yok. Pacalarindan mantik akiyor. Gram duygusallik yok. Ben neye aciyorum canim biliyor musun. Kucucuktum daha tanidigimda. 18 yasindaydim. O kdr safti ki. Bi daha ne ben ne de sevgim eski safligimizda olamiycaz kimseye karsi. O cok yaraliyor beni. En masum zamanlarimda en masum duygularimi aldi ve daha bi cok seyi
aynen öyle ne hakkında kısmında birşey var ne de soru sorabileceğin bir yeronline falcıya tıklıyorsun. sayfasında online gözümüyor olabiliyor..yok 5saat önce girdi, yok 1gün önce girdi yazıyor, ama alakasız online gözüküyor.. telwenin zaman göstermesinde problem mi var anlayamadım. Bu arada işi falanda olmuş olabilir. Duvarı kapalı olduğu için soramıyorsunda.
Seni cok iyi anliyorum insan cani yana yana acimasiz olmayi ogreniyor erkeklere karsi ve eskiden on birim guvenle baslarken simdi eksi bir guvenle basliyorum bu bence daha iyi erkeklerin iyi niyetli olduguna inanmadan baslamak ve iyice anlayana kadar bu sekilde devam etmek gerek biraz ipleri gevsetince baska alternatiflere kaymalari an meselesi artik gunumuzde en iyi niyetlisi bile simarik umursamaz ve gaddar oluyor
Noldu yaz bana cnm bende bu ara oleyimdün berbat bi gün yaşadım gün boyu aksilikler peşimi bırakmadı.. gezegenlerle ilgili bir durum mu var kızlar nedir bu olanlar
Art niyetli hissetme canim sen kendi temiz duygularini korumaya calis Allah buyuk sana sabretmeyi ogretir ama sana bunu yapan sanma ki huzurla uyusunAllah iyileriyle karsilastirsin bu saatten sonra canim hepimizi insallah. O kadar haklisin ki diycek hic bisey bulamadim. Ben de artik guvenemiyorum erkek kadin farketmez genel olarak insanlara guvenemiyorum ve bu durum beni uzuyo boyle sanki art niyetli biriymisim gibi hissettiriyor ama dogru olan bu. Hayirlisi
Canim bi ara ben de gunde bin tane 2000 tane esma cekiyordum ve her sabah boyle berbat uyaniyordum agliyordum derslerde bjle insanlar agir gelebilecdfini soylediler ben de hic anlam veremedim allahin ismini zikretmek neden agir gelsin ki
Mumkun oldugunca abdestli olunsa ve basta ayetel kursi okunsa daha iyi olabilirCanım her esmanın enerjisi farklı ve ağır gelebilir kişiden kişiye değişir dikkat etmek lazım
canım gunahların dokuluyodur belki birde esmaları cok ve sayısızca cektgnde allah korusun ıyı olmaz dyrlar..Stres yaptin galiba xanim az rahatla duani et tabiki ama beynini bi bosalt rahat ol
Muzik filan dinle sevdigin rahatlatir seni
çekilmiyor mu ?ya kızlar selenanın falını cekmek ıstıyorum ates falı ozel falmış cekılmıyor napayım
site okdr kotu kı hayatım.. falı ıptal et desem kredime nolurçekilmiyor mu ?duvarına msj yazabilirsin, kendisi iptal edebilir sanırım
site okdr kotu kı hayatım.. falı ıptal et desem kredime nolur
dün berbat bi gün yaşadım gün boyu aksilikler peşimi bırakmadı.. gezegenlerle ilgili bir durum mu var kızlar nedir bu olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?