Binnaz Abla

dün berbat bi gün yaşadım gün boyu aksilikler peşimi bırakmadı .. gezegenlerle ilgili bir durum mu var kızlar nedir bu olanlar

Dinçer guner diye biri var gezegen falan biliyor bu işleri twitter da bakıyorum bazen canım merak ediyorsan sen de bakabilirsin

Yalnız bir süre sonra bu fal işi gibi bağımlılık yapıyor aman dikkat

Peki o falda esas konu ne durumda canim cikacak gibi mi
esas konu aslında benimle ilgilenen başka birine dair attığım bi faldı..eski esas oğlanı artık unutmak konusunda kararlıyım.. venus yine eskisinden de bahsetmiş..bu diğeri ile ilgili olarak da kafandaki soru işaretlerini o kendisi sezecek ve sırf bu konuda rahatlatmak için seninle konuşmalar yapacak demişti.. bu da aslında, toplamda 2 farklı seferde "senin aklına takıldı o o dediğim" diyip bazı açıklamalar yaptı..

eski ex-le ilgili olarak dediklerinin çıkacağını sanmıyorum LoveMeKyreniacım, çünkü Venuse göre bana gelip bana karşı hep hislerinin olduğunu söyleyecekmiş falan filan.. 3 yıldır söylemeyen adam neden birden akıllansın üstelik artık hayatında da sevdiği kız var.. o direkt patlamalık bir tahmindi..

Zaten hep esas konular patlar kiyidan koseden soylenen her sey cikar of venüsün fali bana acaip olumsuzdu ya. Hic kanim isinamadi. Daha olumsuz konusan bi suru insan oldu hepsine hak verdim mantikli geldi ama ne bileyim venusunkine inanamadim nedense. Mesela olumsuz bi fal dinleyince gozlerim dolar falcinin soyledikleri sozlerden etkilendiklerim olur ya ne guzel demissiniz diye tesekkur bile ederim ama venusunkini yav he he modunda dinlemistim niyeyse. Icime sinmedi ya benimde butun fallar patlar gider venusunki tutar kesin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…