birşey olmaz kredin sana geri gelir. Ateş ne yaaa, ateş yakıp falmı bakıyorlar
bende blmyrum canıö sızler ıcın denemek ıstedım ama 5.sıradayım hala..birşey olmaz kredin sana geri gelir. Ateş ne yaaa, ateş yakıp falmı bakıyorlar
dolunay ugursuz mu canım ben dolunayda hep dua ederım ama. sdün dolunaydı canım..
dolunay ugursuz mu canım ben dolunayda hep dua ederım ama. s
dün berbat bi gün yaşadım gün boyu aksilikler peşimi bırakmadı.. gezegenlerle ilgili bir durum mu var kızlar nedir bu olanlar
Su ikonu gorunce canim orgu ormek istediDinçer guner diye biri var gezegen falan biliyor bu işleri twitter da bakıyorum bazen canım merak ediyorsan sen de bakabilirsin
Yalnız bir süre sonra bu fal işi gibi bağımlılık yapıyor aman dikkat
Su ikonu gorunce canim orgu ormek istedi
Oyy bebegim yanlis kisiye alinti yaptin :))canım gunahların dokuluyodur belki birde esmaları cok ve sayısızca cektgnde allah korusun ıyı olmaz dyrlar..
neden kendine işkence ediyorsun kı bakarak?Sevdıgım kız arkıyla resım paylaşıyor canım((
ayyy affet hayatım dalgnmOyy bebegim yanlis kisiye alinti yaptin :))
cok sevndm canımkızlaar çıkan fal haberim var... burda da yazmıştım da aslında, Venus'un bir dediği çıktı.. 2 vakit ama geç olmaz 2 hafta demişti, birinin ilgisi-çıkma teklifi olacak demşti.. o bugün oldu..
aman anistonum ben hiç sevinmedim, yani hoşlandığım biri değildi zaten de fal çıktı diye sevindim sanırım..cok sevndm canım
kızlaar çıkan fal haberim var... burda da yazmıştım da aslında, Venus'un bir dediği çıktı.. 2 vakit ama geç olmaz 2 hafta demişti, birinin ilgisi-çıkma teklifi olacak demşti.. o bugün oldu..
Urmiiiiiii ankaradaki falcilara bak biiiiaman anistonum ben hiç sevinmedim, yani hoşlandığım biri değildi zaten de fal çıktı diye sevindim sanırım..
kızlaar çıkan fal haberim var... burda da yazmıştım da aslında, Venus'un bir dediği çıktı.. 2 vakit ama geç olmaz 2 hafta demişti, birinin ilgisi-çıkma teklifi olacak demşti.. o bugün oldu..
esas konu aslında benimle ilgilenen başka birine dair attığım bi faldı..eski esas oğlanı artık unutmak konusunda kararlıyım.. venus yine eskisinden de bahsetmiş..bu diğeri ile ilgili olarak da kafandaki soru işaretlerini o kendisi sezecek ve sırf bu konuda rahatlatmak için seninle konuşmalar yapacak demişti.. bu da aslında, toplamda 2 farklı seferde "senin aklına takıldı o o dediğim" diyip bazı açıklamalar yaptı..Peki o falda esas konu ne durumda canim cikacak gibi mi
aman anistonum ben hiç sevinmedim, yani hoşlandığım biri değildi zaten de fal çıktı diye sevindim sanırım..
esas konu aslında benimle ilgilenen başka birine dair attığım bi faldı..eski esas oğlanı artık unutmak konusunda kararlıyım.. venus yine eskisinden de bahsetmiş..bu diğeri ile ilgili olarak da kafandaki soru işaretlerini o kendisi sezecek ve sırf bu konuda rahatlatmak için seninle konuşmalar yapacak demişti.. bu da aslında, toplamda 2 farklı seferde "senin aklına takıldı o o dediğim" diyip bazı açıklamalar yaptı..
eski ex-le ilgili olarak dediklerinin çıkacağını sanmıyorum LoveMeKyreniacım, çünkü Venuse göre bana gelip bana karşı hep hislerinin olduğunu söyleyecekmiş falan filan.. 3 yıldır söylemeyen adam neden birden akıllansın üstelik artık hayatında da sevdiği kız var.. o direkt patlamalık bir tahmindi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?