baldankabak, eğer ola ki o esas oğlan bir gün öyle ifadelerle gelirseee ahdım olsun, agzıma geleni sayıcamayyyyy urminam çıksın çıksın da hoşlandığın olsun hoşlanmadığın olsun çıksın fallar bugün ona çıkar yarın esas oğlana
tekrar dinledimde Venus anda başarızmış bende biraz pembe gelecekte
baldankabak, eğer ola ki o esas oğlan bir gün öyle ifadelerle gelirseee ahdım olsun, agzıma geleni sayıcam.. ben kaç gece göz yaşlarımla yattım, kaç sabah gözümün şişlikleri insin de öyle dışarı çıkayım diye buzlu torbalardan medet buldum belirsiz !! ona da demiştim, eğer en ufak hissin varsa beklerim diye, oralı olmamıştı. . artık iş işten geçti bende..kalbimde hala yeri var ama gururumdan geri dönmeyeceğim asla
ama gerçekten de son zamanlarda garip tepkiler-msjlar göndermeye başladı.. iyice içimi soğutuyor, aynen devam etsin..şu bugün gelenden az bişey hoşlansaydım bile kesinlikle kabul edecektim teklifini, artık o aşamadayım
baldankabak, eğer ola ki o esas oğlan bir gün öyle ifadelerle gelirseee ahdım olsun, agzıma geleni sayıcam.. ben kaç gece göz yaşlarımla yattım, kaç sabah gözümün şişlikleri insin de öyle dışarı çıkayım diye buzlu torbalardan medet buldum belirsiz !! ona da demiştim, eğer en ufak hissin varsa beklerim diye, oralı olmamıştı. . artık iş işten geçti bende..kalbimde hala yeri var ama gururumdan geri dönmeyeceğim asla
ama gerçekten de son zamanlarda garip tepkiler-msjlar göndermeye başladı.. iyice içimi soğutuyor, aynen devam etsin..şu bugün gelenden az bişey hoşlansaydım bile kesinlikle kabul edecektim teklifini, artık o aşamadayım
hem fal cıktı dye hemde nasıp cıktı dye ama sevdgn bırı deglse pek bı anlamı yok ozaman bzm ıcın:))aman anistonum ben hiç sevinmedim, yani hoşlandığım biri değildi zaten de fal çıktı diye sevindim sanırım..
Sakin azla yetinme bebis bosver sal gitsin. Sabret. Sen bir daha asik olacagin gunu bekle. Ya rezzan ablacigim bana harika bi cumle kurmustu. Ona demistim ki abla ben artik kimseye asik olamam kolay kolay diye. O da bana kolay asik olamiyorum diye bir sey yok, kolay asik olabilecegin bir kisi cikmadi henuz karsina sabret demisti. Ne de guzel demisti ya. Sende de durum aynen bu. Bosver azla yetinme sirilsiklam asik olacagin dogru kisi eninde sonunda gelecek bebegim ben eminim. Tabi ondan once butun temennilerim insallah bu eskisi bin pisman kapina gelir yavrucum
bu mesjı bana da soylemış kabul edyrum canım bendeSakin azla yetinme bebis bosver sal gitsin. Sabret. Sen bir daha asik olacagin gunu bekle. Ya rezzan ablacigim bana harika bi cumle kurmustu. Ona demistim ki abla ben artik kimseye asik olamam kolay kolay diye. O da bana kolay asik olamiyorum diye bir sey yok, kolay asik olabilecegin bir kisi cikmadi henuz karsina sabret demisti. Ne de guzel demisti ya. Sende de durum aynen bu. Bosver azla yetinme sirilsiklam asik olacagin dogru kisi eninde sonunda gelecek bebegim ben eminim. Tabi ondan once butun temennilerim insallah bu eskisi bin pisman kapina gelir yavrucum
benmkıde 8 ay oldu o sacma fallardan otuu hep umutla bekledım ama bende sogudum artk keşke karşıma adam gbi bir aşk çıksa ya ama ben brdaha cdden asık olamam benı begenenlerı ben hıc begenmıyrum ztm agladgm ınsanda benm ılk sevglmdı... yalan oldu hersey...benim durumda seninkine çok benzer urminaa ben hatta oldukça soğudum daha da gelmesin zaten bir yıl oldu garip ki fallar pembiş pembiş
bu mesjı bana da soylemış kabul edyrum canım bendeUrminaa mm gbı hergece agla agla yatıyorumm Allah buyuk diyorum
çook haklısın.. azla da yetinmemek gerek.. en acı dolu günleri tek başıma atlattım şimdi iyiyken beklemeye razıyım..Sakin azla yetinme bebis bosver sal gitsin. Sabret. Sen bir daha asik olacagin gunu bekle. Ya rezzan ablacigim bana harika bi cumle kurmustu. Ona demistim ki abla ben artik kimseye asik olamam kolay kolay diye. O da bana kolay asik olamiyorum diye bir sey yok, kolay asik olabilecegin bir kisi cikmadi henuz karsina sabret demisti. Ne de guzel demisti ya. Sende de durum aynen bu. Bosver azla yetinme sirilsiklam asik olacagin dogru kisi eninde sonunda gelecek bebegim ben eminim. Tabi ondan once butun temennilerim insallah bu eskisi bin pisman kapina gelir yavrucum
çook haklısın.. azla da yetinmemek gerek.. en acı dolu günleri tek başıma atlattım şimdi iyiyken beklemeye razıyım..
kızlar, bu arada, bu akşam yakışıklı erkeklerle dolu bir partiye gidiyoruuuumbana şans dileyinnnn
yok tatlım, yurtdışında okuyorum ben.. ankaralı erkekler de iyidir işte bi benimki uyuz çıktı, onun dışında geneli efendi-uslu tipler oluyorCanim o parti ankarada mi ya bende ankarali bir cocuktan hoslandim nedense yillar sonra ilk kez aklim bi baskasina kaydi vallahi soktayim benimkini gorursen selam soyle
benmkıde 8 ay oldu o sacma fallardan otuu hep umutla bekledım ama bende sogudum artk keşke karşıma adam gbi bir aşk çıksa ya ama ben brdaha cdden asık olamam benı begenenlerı ben hıc begenmıyrum ztm agladgm ınsanda benm ılk sevglmdı... yalan oldu hersey...
yok tatlım, yurtdışında okuyorum ben.. ankaralı erkekler de iyidir işte bi benimki uyuz çıktı, onun dışında geneli efendi-uslu tipler oluyor
aynen canım malesef ole onumu goremıyordum ama sımdı tamamen onume bakıcam ınşallah başarıcam başarmam gerk 1.donem okuldan kaldım 2.donem ole olmaması gerk!sen onu unutamadğın için başkasına aşık olamam diyorsun. problem tam olarak unutamamakta zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?