Binnaz Abla

ayyyyy urminam çıksın çıksın da hoşlandığın olsun hoşlanmadığın olsun çıksın fallar bugün ona çıkar yarın esas oğlana
baldankabak, eğer ola ki o esas oğlan bir gün öyle ifadelerle gelirseee ahdım olsun, agzıma geleni sayıcam.. ben kaç gece göz yaşlarımla yattım, kaç sabah gözümün şişlikleri insin de öyle dışarı çıkayım diye buzlu torbalardan medet buldum belirsiz !! ona da demiştim, eğer en ufak hissin varsa beklerim diye, oralı olmamıştı.. artık iş işten geçti bende..kalbimde hala yeri var ama gururumdan geri dönmeyeceğim asla

ama gerçekten de son zamanlarda garip tepkiler-msjlar göndermeye başladı.. iyice içimi soğutuyor, aynen devam etsin..şu bugün gelenden az bişey hoşlansaydım bile kesinlikle kabul edecektim teklifini, artık o aşamadayım

tekrar dinledimde Venus anda başarızmış bende biraz pembe gelecekte

Gelecegi bilemem ama anda kesinlikle basarisiz. Benimkinin koca burunlu yeni sevgilisi icin burnu guzel estetikli gibi bi kiz demisti. Surekli eyeliner ceken bakimli falan demisti. Kiza eyeliner versen keceli kalem diye notlarina cizik atar

benim durumda seninkine çok benzer urminaa ben hatta oldukça soğudum daha da gelmesin zaten bir yıl oldu garip ki fallar pembiş pembiş

Sakin azla yetinme bebis bosver sal gitsin. Sabret. Sen bir daha asik olacagin gunu bekle. Ya rezzan ablacigim bana harika bi cumle kurmustu. Ona demistim ki abla ben artik kimseye asik olamam kolay kolay diye. O da bana kolay asik olamiyorum diye bir sey yok, kolay asik olabilecegin bir kisi cikmadi henuz karsina sabret demisti. Ne de guzel demisti ya. Sende de durum aynen bu. Bosver azla yetinme sirilsiklam asik olacagin dogru kisi eninde sonunda gelecek bebegim ben eminim. Tabi ondan once butun temennilerim insallah bu eskisi bin pisman kapina gelir yavrucum

bu mesjı bana da soylemış kabul edyrum canım bende Urminaa mm gbı hergece agla agla yatıyorumm Allah buyuk diyorum

benim durumda seninkine çok benzer urminaa ben hatta oldukça soğudum daha da gelmesin zaten bir yıl oldu garip ki fallar pembiş pembiş
benmkıde 8 ay oldu o sacma fallardan otuu hep umutla bekledım ama bende sogudum artk keşke karşıma adam gbi bir aşk çıksa ya ama ben brdaha cdden asık olamam benı begenenlerı ben hıc begenmıyrum ztm agladgm ınsanda benm ılk sevglmdı... yalan oldu hersey...

bu mesjı bana da soylemış kabul edyrum canım bende Urminaa mm gbı hergece agla agla yatıyorumm Allah buyuk diyorum

Canim benim sana da urminacigima da bana da ve bizimle ayni durumda olan herkese de soyluyorum. Bir kapi kapaniyorsa, daha guzel baska bir kapi acilir ben eminim. Ne demis peygamber efendimiz sav cani yanan sabretsin can yakan da caninin yanacagi gunu beklesin. Biz de yeniden asik olacagimiz gunu bekleyelim siz hic merak etmeyin allah suan bizden neyi eksik ediyorsa vakti gelince kat kat fazlasini verecegi icin ben eminim

çook haklısın.. azla da yetinmemek gerek.. en acı dolu günleri tek başıma atlattım şimdi iyiyken beklemeye razıyım..

çook haklısın.. azla da yetinmemek gerek.. en acı dolu günleri tek başıma atlattım şimdi iyiyken beklemeye razıyım..

Sirf bu yuzden bile neler neler hakediyorsun bebegim ya sen sabret, biliyorum sozlerim cok klasik onune gelen sabret gecer yeniden asik olursun falan diyor ama inan ben icimden gelerek hissederek soyluyorum her gecenin bi sabahi vardir dimi :)

kızlar, bu arada, bu akşam yakışıklı erkeklerle dolu bir partiye gidiyoruuuum bana şans dileyinnnn

Canim o parti ankarada mi ya bende ankarali bir cocuktan hoslandim nedense yillar sonra ilk kez aklim bi baskasina kaydi vallahi soktayim benimkini gorursen selam soyle

Canim o parti ankarada mi ya bende ankarali bir cocuktan hoslandim nedense yillar sonra ilk kez aklim bi baskasina kaydi vallahi soktayim benimkini gorursen selam soyle
yok tatlım, yurtdışında okuyorum ben.. ankaralı erkekler de iyidir işte bi benimki uyuz çıktı, onun dışında geneli efendi-uslu tipler oluyor

sen onu unutamadğın için başkasına aşık olamam diyorsun. problem tam olarak unutamamakta zaten.

sen onu unutamadğın için başkasına aşık olamam diyorsun. problem tam olarak unutamamakta zaten.
aynen canım malesef ole onumu goremıyordum ama sımdı tamamen onume bakıcam ınşallah başarıcam başarmam gerk 1.donem okuldan kaldım 2.donem ole olmaması gerk!

kızlaaar tellwe ye hiskuvveti diye biri gelmiş kahve 5 tl katina 7 hiç baktıran varmı?? Bilgehatun gelmeyince ona
kaydırdımm.yorumlar güzel

İnşallah istediğin günler gelir Urminaam ya kabul etsen de etmesen de o sana gelsin, için soğur, sonra başka bir beyaz atlı prens olsun sen say söv ve prensinin elini tut git, o da hayatı boyunca keşke desin dursun. Ben bazen bana böyle dediklerinde hayır gerek yok, o bana bir şey yapmadı ki diyorum ama yapıyorlar ya onlar yapıyorlar masum değiller. Üzülsünler ve gelsinler, biz istemeyelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…