- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
kızlaaar tellwe ye hiskuvveti diye biri gelmiş kahve 5 tl katina 7 hiç baktıran varmı?? Bilgehatun gelmeyince ona
kaydırdımm.yorumlar güzel
olsun canım yaa hepimiz için yeni birini daha elemiş oluruz:)) yada beğenmiş oluruz bakalımmhayatım bilgehatun genelde cuma cumartesi giriyor ben hep öyle denk geldim keşke çekmeseydin 5 liralıklarda iyi biri, genelde sallamasyon 5likler
olsun canım yaa hepimiz için yeni birini daha elemiş oluruz:)) yada beğenmiş oluruz bakalımm
Bence kendileri belirliyorKizlar acaba bu tellwede ucretleri falcilar mi belirliyor yoksa begenilme durumuna gore site mi
Kim canım ya bende selena dan cekıcem.s.s ıkı gundur bır sıra ılerlemedıkızlaaar tellwe ye hiskuvveti diye biri gelmiş kahve 5 tl katina 7 hiç baktıran varmı?? Bilgehatun gelmeyince ona
kaydırdımm.yorumlar güzel
Ben baktırmadım canım ama sankı begenenıde cok dıye hatırlıyorumKizlar dun de sordum arada kaynadi ama derin 2013 le ilgili yorumu olan var mi?
Kızlar telwede kıme baktırayım ya selenada sıram ılerlemıyor
Kızlar ben bu faldiyarındaki falcıların robot olduğunu düşünmüyorum baya baya doğru bakıyorlar ayolAma bana bu konuda güven olmaz çünkü biz analı kızlı tellwenin bot akilasını efendime söyleyeyim bot mastro sunu vs aylarca gerçek falcı sanmış insanlarız
medyumsileyman var denemediysen bir dene istersen. bende bildiği şeyler vardı. Ama yeni baktırdım, eski biri değil zaten.
Canim beni sok etti bugun fal diyari hemde sadece ilk 4 cumlesni okuyunca bile. Babamla iki gndur birbirimizi yiyoruz sonrasinda onu da bilmis vallahi sasirdim. Bu son fala bakan falci hasret. En iyisiydi vallahi
Ay ona ben kelebek attim ama pembis tabloydu sanki ya. Kaderimmismis bu adam. Of kadersiz miyim neyim oyuncagi miyim neyim
Of kizlar ya eceme sordum hangi gece yarisi bi tarih verebiliyor musunuz diye ama donmedi daha. Vallahi artik basima agrilar giriyor belirsizliklerden. Ki ortada bi belirsizlikte yok aslinda her sey apacik ortada ya neyseyine bi fal mi atsam. Galiba en iyi falcilar yine tellweden cikiyor ama tellwe cidden beni kasiyor ya cok sinir bozucu bi site. Acaba yine mi eceme atsam.
Canim beni sok etti bugun fal diyari hemde sadece ilk 4 cumlesni okuyunca bile. Babamla iki gndur birbirimizi yiyoruz sonrasinda onu da bilmis vallahi sasirdim. Bu son fala bakan falci hasret. En iyisiydi vallahi
sen evlilik varmı diye mi sordun, yoksa bişey sormadan kendisimi söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?