Binnaz Abla

kızlaaar tellwe ye hiskuvveti diye biri gelmiş kahve 5 tl katina 7 hiç baktıran varmı?? Bilgehatun gelmeyince ona
kaydırdımm.yorumlar güzel

hayatım bilgehatun genelde cuma cumartesi giriyor ben hep öyle denk geldim keşke çekmeseydin 5 liralıklarda iyi biri, genelde sallamasyon 5likler

Of kizlar ya eceme sordum hangi gece yarisi bi tarih verebiliyor musunuz diye ama donmedi daha. Vallahi artik basima agrilar giriyor belirsizliklerden. Ki ortada bi belirsizlikte yok aslinda her sey apacik ortada ya neyse yine bi fal mi atsam. Galiba en iyi falcilar yine tellweden cikiyor ama tellwe cidden beni kasiyor ya cok sinir bozucu bi site. Acaba yine mi eceme atsam.

Kızlar ben bu faldiyarındaki falcıların robot olduğunu düşünmüyorum baya baya doğru bakıyorlar ayol Ama bana bu konuda güven olmaz çünkü biz analı kızlı tellwenin bot akilasını efendime söyleyeyim bot mastro sunu vs aylarca gerçek falcı sanmış insanlarız

Canim beni sok etti bugun fal diyari hemde sadece ilk 4 cumlesni okuyunca bile. Babamla iki gndur birbirimizi yiyoruz sonrasinda onu da bilmis vallahi sasirdim. Bu son fala bakan falci hasret. En iyisiydi vallahi

Canim beni sok etti bugun fal diyari hemde sadece ilk 4 cumlesni okuyunca bile. Babamla iki gndur birbirimizi yiyoruz sonrasinda onu da bilmis vallahi sasirdim. Bu son fala bakan falci hasret. En iyisiydi vallahi

dün de bana falcı hasret bakmıştı fena değildi ama şimdi bana da biri senin bir ilişkin olacak ve arkadaş çevren hiç onaylamayacak demiş, ahanda aynen öyle yani daha ilişki boyutuna geçemedik ama çevremde kimse onaylamıyor Ben sevdim şimdi aynı fincanı bir daha yollıcam günde 2 kere hakkımız var nasılsa

dün attım eceme ben de hala bakıcak ya of

sen evlilik varmı diye mi sordun, yoksa bişey sormadan kendisimi söyledi.

Canim sorum aynen buydu : mrb bu kelebk fali cok eglenceli sabahtn beri oynuyorum oyun gibi size de ilk defa fal atiyorum bnm cok sevdgm bri var ama onun hayatnda baskasi var ama ben ndnse hic ciddiye alamiyorum bilmiyorum kafam cok karisik.

Yani sadece bunu sordum adam okumadi mi anlamadi mi bilmiyorum mesela hic hayatndaki o kzdan bahsetmemis biraz zorlu bi donm var evlilik olr mu derseniz kesn olr diyemem ama bu adam kadernzde var demis. Hisleriniz dogru demis. Boyleydi iste canim. Ya da ne evlilik ne bisey hayatimin sonuna kdr ben bunu unutamiycam kaderim olmus olacak boylece canim sen memnun kaldin m8 ya bu adamdan, belki de dogru soyluyordur nerden bilebilirim ki. Ecem de mesela kaderin bu adam demedi ama daha kader baginiz kopmamis tam olrk dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…