dün de bana falcı hasret bakmıştı fena değildi ama şimdi bana da biri senin bir ilişkin olacak ve arkadaş çevren hiç onaylamayacak demiş, ahanda aynen öyle yani daha ilişki boyutuna geçemedik ama çevremde kimse onaylamıyorBen sevdim şimdi aynı fincanı bir daha yollıcam günde 2 kere hakkımız var nasılsa
falcı seçme şansımızda yok. niye iki hak veriyolar yaa
Ben dun gece tek birsoru ıcın selenaya atmıştım o kzla cddı ılışkılerı olcak mı dye sırf onu duymak ıcın beklyrım cnku selena olumsuz dyo ama olumsuz var demekkı kaderımde cunku paldır kuldur soyluyor canımı yakacak bır cevp verecegını bıle bıle attımOf kizlar ya eceme sordum hangi gece yarisi bi tarih verebiliyor musunuz diye ama donmedi daha. Vallahi artik basima agrilar giriyor belirsizliklerden. Ki ortada bi belirsizlikte yok aslinda her sey apacik ortada ya neyseyine bi fal mi atsam. Galiba en iyi falcilar yine tellweden cikiyor ama tellwe cidden beni kasiyor ya cok sinir bozucu bi site. Acaba yine mi eceme atsam.
Ben dun gece tek birsoru ıcın selenaya atmıştım o kzla cddı ılışkılerı olcak mı dye sırf onu duymak ıcın beklyrım cnku selena olumsuz dyo ama olumsuz var demekkı kaderımde cunku paldır kuldur soyluyor canımı yakacak bır cevp verecegını bıle bıle attım
Canim sorum aynen buydu : mrb bu kelebk fali cok eglenceli sabahtn beri oynuyorum oyun gibi size de ilk defa fal atiyorum bnm cok sevdgm bri var ama onun hayatnda baskasi var ama ben ndnse hic ciddiye alamiyorum bilmiyorum kafam cok karisik.
Yani sadece bunu sordum adam okumadi mi anlamadi mi bilmiyorum mesela hic hayatndaki o kzdan bahsetmemis biraz zorlu bi donm var evlilik olr mu derseniz kesn olr diyemem ama bu adam kadernzde var demis. Hisleriniz dogru demis. Boyleydi iste canim. Ya da ne evlilik ne bisey hayatimin sonuna kdr ben bunu unutamiycam kaderim olmus olacak boylececanim sen memnun kaldin m8 ya bu adamdan, belki de dogru soyluyordur nerden bilebilirim ki. Ecem de mesela kaderin bu adam demedi ama daha kader baginiz kopmamis tam olrk dedi
zorlu bir dönem o kızla olan birlektiliğinden dolay olsa gerek..doğru söylüyor olabilir, olmayabilirde. bende bilmiyorum ki yaa.. yeni bir falcı olduğu için süleyman süpperman diyemiyecem şimdilik
Canim ya falci falan da secemiyoruz bi de iki tanecik hakkimiz var ya ben bu yuzden acaba diyorum ciddi ciddi birileri yorumluyor mu? Cunku anladigim kadariyla cok fazla falci var ve nobetlese bi durum soz konusu. Bi de dun yanlislikla daha once gonderdigim bi fotoyu eklemisim bu fala daha once bakildigi icin faliniz iptal edildi dedi bana
ya bnde 3 gün bilgehatunu bekledim kahve kurtlandı yani. onuda çok övüyolar.çekip hiskuvveti diyeKim canım ya bende selena dan cekıcem.s.s ıkı gundur bır sıra ılerlemedı
Merak ettim ben de fal attım. Bakalım botlar mı yorumluyor yoksa gerçek falcılar mı? Ama gerçek olacağını sanmıyorumCanim ya falci falan da secemiyoruz bi de iki tanecik hakkimiz var ya ben bu yuzden acaba diyorum ciddi ciddi birileri yorumluyor mu? Cunku anladigim kadariyla cok fazla falci var ve nobetlese bi durum soz konusu. Bi de dun yanlislikla daha once gonderdigim bi fotoyu eklemisim bu fala daha once bakildigi icin faliniz iptal edildi dedi bana
bence kendileri belirliyor çünkü bir kişinin fiyat çektiğini görüm para önemli değil istersen düşürürüm yazmıştı duvarına.Kizlar acaba bu tellwede ucretleri falcilar mi belirliyor yoksa begenilme durumuna gore site mi
Canım bnce biz o adamlardan vaz gecmedıgımız ıcın bagınız kopmamış dyrlar onların tarafında coktan koptu cunku o bağ....Canim sorum aynen buydu : mrb bu kelebk fali cok eglenceli sabahtn beri oynuyorum oyun gibi size de ilk defa fal atiyorum bnm cok sevdgm bri var ama onun hayatnda baskasi var ama ben ndnse hic ciddiye alamiyorum bilmiyorum kafam cok karisik.
Yani sadece bunu sordum adam okumadi mi anlamadi mi bilmiyorum mesela hic hayatndaki o kzdan bahsetmemis biraz zorlu bi donm var evlilik olr mu derseniz kesn olr diyemem ama bu adam kadernzde var demis. Hisleriniz dogru demis. Boyleydi iste canim. Ya da ne evlilik ne bisey hayatimin sonuna kdr ben bunu unutamiycam kaderim olmus olacak boylececanim sen memnun kaldin m8 ya bu adamdan, belki de dogru soyluyordur nerden bilebilirim ki. Ecem de mesela kaderin bu adam demedi ama daha kader baginiz kopmamis tam olrk dedi
kesinlikle bakan birileri var. tarot ktina baktırdın mı o nasıl acaba
Canım bnce biz o adamlardan vaz gecmedıgımız ıcın bagınız kopmamış dyrlar onların tarafında coktan koptu cunku o bağ....
Ayyy ben hep en olumsuzunu dusunuyorum ya sankı ona aşıkmolcak gbıme gelyr offf aklıma hep byle şeyler gelıyor ya ofSelenaya kelebek atmistim ama bi gunde bi kisicik sira ilerleyince vazgectim keske vazgecmeseydim. Canim sana bsy diyim mi, inanma o kizla ciddi bir iliskisi olacagina. Evrene boyle bir mesaj gondermeyi dene.
Ayyy ben hep en olumsuzunu dusunuyorum ya sankı ona aşıkmolcak gbıme gelyr offf aklıma hep byle şeyler gelıyor ya of
Hayiiir olmiycakof ben de cok aptalca dusunuyorum galiba. Benimki hakli galiba. Ya bana son konusmamizda ne dedi biliyor musun hayret babani alip nsl beni istemeye gelmedin dedi. Ben bi seye taktim mi takiyorum ya. Mesela bnmkinin de sevgilisi var ama biticek ya sevmiyo eminim. Asiri sekilde inanmak istedigim seyi kafama oyle bi yerlestiriyorum ki kimse silemiyor. Iyi mi kotu mu bilemedim. Seninki icin de sevmiyor o kizi diye dusunuyorum canim ben . Hih.
seninkisi senin ona aşkından dolayı şımarmış gibi geldi.
bana falci aysel baktigüzel sanki begendim ben
Ay bu nesimenin daha dun kelebek fali 7 liraydi bugun bi baktim 20 lira tarottan kahveden pahali ne ara 20 oldu yani yuuuhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?