Canım bnce biz o adamlardan vaz gecmedıgımız ıcın bagınız kopmamış dyrlar onların tarafında coktan koptu cunku o bağ....
Gibisi fazla bebegim ya :) hemde ne simarmak
aaa beni var ya bir günden bir güne $u 28 ya$ima kadar bir tane sevgisini sizin gibi gösteren seven erkek olmadi.. valla öyle kizlar seviyorda karsilikli olmayinca olmuyor iste.. yürümüyor.. artik devirde kötü kendinizi seviyorum diye hirpalamayin..
aaa beni var ya bir günden bir güne $u 28 ya$ima kadar bir tane sevgisini sizin gibi gösteren seven erkek olmadi.. valla öyle kizlar seviyorda karsilikli olmayinca olmuyor iste.. yürümüyor.. artik devirde kötü kendinizi seviyorum diye hirpalamayin..
tugrulmelihe baktıdınmı? buda fena değil. baktırmadıysan fiyatları fırlamadan bir dene istersen
ben sevdiğimi göstermedim daha doğrusu bilerek değil bilmeyerek gösteremedim, öküz dedim davar dedim bende de olmadıOrta ayarı nedir bu işin ya bilen bana da öğretsin Allah rızası için Gerçi muhabbeti tam okuyamadan daldım ama yanlış dalmamışımdır inşallah, yemek yiyip gelcem kızlar size iyi sohbetler ay msn gibi oldu
ben sevdiğimi göstermedim daha doğrusu bilerek değil bilmeyerek gösteremedim, öküz dedim davar dedim bende de olmadıOrta ayarı nedir bu işin ya bilen bana da öğretsin Allah rızası için Gerçi muhabbeti tam okuyamadan daldım ama yanlış dalmamışımdır inşallah, yemek yiyip gelcem kızlar size iyi sohbetler ay msn gibi oldu
Çok sevindim en azından çıkan bir fal haberikızlaar çıkan fal haberim var... burda da yazmıştım da aslında, Venus'un bir dediği çıktı.. 2 vakit ama geç olmaz 2 hafta demişti, birinin ilgisi-çıkma teklifi olacak demşti.. o bugün oldu..
galiba işin sırrı sevmemek ama devamlı "sana git diyemem ama kal demek de gelmiyor içimden" gibi davranmak
bende anlamiyorum bu isleri bilen varsa allah rizasi icin bize anlatsinben sevdiğimi göstermedim daha doğrusu bilerek değil bilmeyerek gösteremedim, öküz dedim davar dedim bende de olmadıOrta ayarı nedir bu işin ya bilen bana da öğretsin Allah rızası için Gerçi muhabbeti tam okuyamadan daldım ama yanlış dalmamışımdır inşallah, yemek yiyip gelcem kızlar size iyi sohbetler ay msn gibi oldu
Arti kendini bulunmaz hint kumasi gibi gostericeksin yuzde yuz ise yariyor. Kizlar bi de galiba erkekler guclu kadin sevmiyor ya. Cidden. Biraz ustun olmak altinda ezilmemek fln istiyor. Anladigm kadaryla.
geneli güçlü kadını pek sevmiyor. sen ne burcusun?
İNŞALLAHHHHHHH AMİİİNMMMİnşallah istediğin günler gelir Urminaam ya kabul etsen de etmesen de o sana gelsin, için soğur, sonra başka bir beyaz atlı prens olsun sen say söv ve prensinin elini tut git, o da hayatı boyunca keşke desin dursun. Ben bazen bana böyle dediklerinde hayır gerek yok, o bana bir şey yapmadı ki diyorum ama yapıyorlar ya onlar yapıyorlar masum değiller. Üzülsünler ve gelsinler, biz istemeyelim inşallah
Hoş geldiniz kızlaaaaaarr özledim sizi
Ben Oglagim canim, terazi benimki de.
sahiplenici seniterazi erkekleri sosyalliği sever. özgürlük alanına çok müdahale etmezsen onu kazanırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?