Binnaz Abla

Canım bnce biz o adamlardan vaz gecmedıgımız ıcın bagınız kopmamış dyrlar onların tarafında coktan koptu cunku o bağ....

aaa beni var ya bir günden bir güne $u 28 ya$ima kadar bir tane sevgisini sizin gibi gösteren seven erkek olmadi.. valla öyle kizlar seviyorda karsilikli olmayinca olmuyor iste.. yürümüyor.. artik devirde kötü kendinizi seviyorum diye hirpalamayin..

kızlar fldiyarında bende baktrdım bütün çeşitlerden tarotlar çok kötü falcı ayselle bengisu bakmış. yıldıznama şaşırttı beni ama ciddi hoşuma gitti gonul gozu bakmış ona da. kahve falına ramona bakmış hoşlanmadım bi daha yolladım farklı resimlerle bekliyorum bakalım

ben sevdiğimi göstermedim daha doğrusu bilerek değil bilmeyerek gösteremedim, öküz dedim davar dedim bende de olmadı Orta ayarı nedir bu işin ya bilen bana da öğretsin Allah rızası için Gerçi muhabbeti tam okuyamadan daldım ama yanlış dalmamışımdır inşallah, yemek yiyip gelcem kızlar size iyi sohbetler ay msn gibi oldu

yok canım hırpalamak hiç iyi değil. Arada mantığı devreye sokmak iyi oluyor..Ama Sen birgün çok pis aşık olacakmışsın gibime geliyor, hissediyorum, ama ne zaman bilemiyorum

galiba işin sırrı sevmemek ama devamlı "sana git diyemem ama kal demek de gelmiyor içimden" gibi davranmak

ay çok güldüm yazıyı okuyunca öküz dedim davar dedim şaban filmleri gibi

ayyy ben al diyarında da bi emine buldum yaşasın kopyalıyorum falını

Bir kısmetin var. Ama birisi engelliyor bu kısmetin sana gelmesini. Önünü kapatmış, ulaşamıyor sana. Tanıdığın birisi değil bu. Kısmetin kimse, onun tarafından birisi engel koymuş aranıza. Hanede birbirine küsmüş kişiler var. Yakın zamanda barış olacak bunların arasında. Canım senin hayat yolun ne kadar zorlu, ne kadar karmaşık. Bir günün iyi geçmişse diğeri kötü geçmiş. Ama bir patika var falında, bu patikanın sonunda çok güzel, ferah bir ova var. Çok mutlu, huzurlu olacaksın. Az kaldı, biraz daha sabredersen çok güzel olacak herşey Ayyy içinde büyük bir sıkıntı var. Nasıl taşıyorsun sen bu sıkıntıyı tek başına canım yaaa. Kıyamam sana. Biraz ailenden, dostlarından yardım iste, içini dök. Çok mutsuz etmiş seni bu sıkıntı. Canım bir yakınının hastalığı ile ilgili bir haber alacaksın. Bu kişi zaten hastaymış ama durumu ciddileşmiş biraz daha. Ailesinin desteğe çok ihtiyacı var ayrıca. Elinden geldiğince yanlarında olmaya çalış. Canım sevmediğin birileri senin işlerine burnunu sokacak. Çok rahatsız olacaksın ama bir şey de söyleyemeyeceksin. Ümitsizliğe kapılmadan yapman gerekeni yapman lazım ki bu kişiler seni üzemeyeceğini anlasın. Arkdaşlarını çok ihmal etmişin son zamanlarda. Daha fazla zaman ayırman lazım. Sana kırılanlar, küsenler var. Zor zamanlarında yanında olmuş bu insanlar. Kalplerini kırmaman lazım. Ohh büyük bir para gelecek sana bir yerden, keyfince harcayacaksın bu parayı, sefan olsun canım, keyfini çıkar.

galiba işin sırrı sevmemek ama devamlı "sana git diyemem ama kal demek de gelmiyor içimden" gibi davranmak

Arti kendini bulunmaz hint kumasi gibi gostericeksin yuzde yuz ise yariyor. Kizlar bi de galiba erkekler guclu kadin sevmiyor ya. Cidden. Biraz ustun olmak altinda ezilmemek fln istiyor. Anladigm kadaryla.

bende anlamiyorum bu isleri bilen varsa allah rizasi icin bize anlatsin

Arti kendini bulunmaz hint kumasi gibi gostericeksin yuzde yuz ise yariyor. Kizlar bi de galiba erkekler guclu kadin sevmiyor ya. Cidden. Biraz ustun olmak altinda ezilmemek fln istiyor. Anladigm kadaryla.

geneli güçlü kadını pek sevmiyor. sen ne burcusun?

İNŞALLAHHHHHHH AMİİİNMMM

sahiplenici seni terazi erkekleri sosyalliği sever. özgürlük alanına çok müdahale etmezsen onu kazanırsın.

Coktan kaybettigime gore, ozgurluk alanina tecavuz falan etmis olabilirim emin degilim napiyim ya sacmalamisim resmen dusununce. Benim de hatalarim varmis. Kizlar hala gosterimde mi bilmiyorum ama bana masal anlatmayi izlediniz mi. Orda da diyordu da,' seviyorsam abartirim' bizde de durum bu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…