- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
İyiyim bitanemmm evet yaa ben de yasaklanmıştım bi ara ama işte kürkçü dükkanı ayrı bi olay :)))) bu vesileyle çürük çarıklar anlaşılıyo kuzum en azından. Allah bir daha ayırmasınCanimmmm
Nabersin :)
Yasaklandik resmen
Coktan kaybettigime gore, ozgurluk alanina tecavuz falan etmis olabilirim emin degilimnapiyim ya sacmalamisim resmen dusununce. Benim de hatalarim varmis. Kizlar hala gosterimde mi bilmiyorum ama bana masal anlatmayi izlediniz mi. Orda da diyordu da,' seviyorsam abartirim' bizde de durum bu galiba
benimde hatalarım varmışalemsiniz walla
ben de guclu oldgm ıcın kaybettm bazı seylerı az sıneye ceksdım byle olmazdıgeneli güçlü kadını pek sevmiyor. sen ne burcusun?
galiba işin sırrı sevmemek ama devamlı "sana git diyemem ama kal demek de gelmiyor içimden" gibi davranmak
Arti kendini bulunmaz hint kumasi gibi gostericeksin yuzde yuz ise yariyor. Kizlar bi de galiba erkekler guclu kadin sevmiyor ya. Cidden. Biraz ustun olmak altinda ezilmemek fln istiyor. Anladigm kadaryla.
ay çok güldüm yazıyı okuyuncaöküz dedim davar dedim şaban filmleri gibi
Şimdi beni kaba saba sanmayın kızlar mini minnacık kibarcık biriyim ama damarıma bastı ben de dedim, yapmasaydı demezdim, tabi hoş değil demesem iyiydi ama olsun tam uyuyor ona yine olsa yine derim
Aman de canim icinde kalmasin en son ben ana baci duz gittim seninki ne ki adam olaydi anasina kufrettirmeseydi ya banane canima yetti artik
Bizi keşke bu halleri getirmeseler ama onlar getiriyor, onlar yaptırıyoruz insanız biz de yapıyoruz, inşallah yaptıklarının farklarına varırlar bir gün
Şimdi beni kaba saba sanmayın kızlar mini minnacık kibarcık biriyim ama damarıma bastı ben de dedim, yapmasaydı demezdim, tabi hoş değil demesem iyiydi ama olsun tam uyuyor ona yine olsa yine derim
Canim ya bi sarki var biliyor musun bataklikta bir gul gibi solup gitsin guzelligim neyleyim sensiz sadeti curusun gelinligim diye :) senden o davara benden de benimkine gitsin :)
kızlaR sevdiklerinize sürekli davar demeyin. bir insana 40kere deli dersen deli olurmuş misali
bende attim kabul etmiolar silmedigim eski fincanim varmisKızlar fal diyarına aynı fincanı ikinci kez yolladım, yemediler, geri yolladılar
bende attim kabul etmiolar silmedigim eski fincanim varmis
ama bot falci bakmis sanki pek uymadi bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?