Binnaz Abla

Canimmmm
Nabersin :)
Yasaklandik resmen
İyiyim bitanemmm evet yaa ben de yasaklanmıştım bi ara ama işte kürkçü dükkanı ayrı bi olay :)))) bu vesileyle çürük çarıklar anlaşılıyo kuzum en azından. Allah bir daha ayırmasın

benimde hatalarım varmış alemsiniz walla

galiba işin sırrı sevmemek ama devamlı "sana git diyemem ama kal demek de gelmiyor içimden" gibi davranmak

ahanda doğru aynen hepimizin ihtiyacı olan şey bu da nasıl yapcaz bunu Bir sonraki telefon görüşmesinde bu cümleyi kurmak istiyorum. Öküzden daha hayırlı sonuç doğurur sanırım Benim de ayarım yok ya öküz dedin hadi yüzüne davar niye diyorsun

Amannn boşverin ya üzülür üzülür kalkarız ayağa nolcak. Her acı dinmiyor mu, bu da diniyor diner. Ben kendim için en kötü senaryoyu yazdım. Bir daha birini sevemezsem filan 2 kedi 2 köpek alıp mutlu mesut yaşayacağım. İlerleyen yıllarda belki bir de çocuk evlat ednirim, anneliği de yaşarım. Zaten yolun yarısına geldim. Yaşar gideriz.

Arti kendini bulunmaz hint kumasi gibi gostericeksin yuzde yuz ise yariyor. Kizlar bi de galiba erkekler guclu kadin sevmiyor ya. Cidden. Biraz ustun olmak altinda ezilmemek fln istiyor. Anladigm kadaryla.

ya aynen biz bunu 4 5 arkadaş onaylıyoruz. Güçlü kadın kesinlikle istemiyorlar. Bunu bizim fakültede yokladık, bir baktık hep 'erkektir' kızları kazanmış, mutlu mesut ilişkileri var ama kendimi koyuyorum o yere asla kabul etmeyeceğim şeyler var. Onlar kabul ediyorlar mutlu ilişkiler yaşıyorlar. Biraz erkeğe sırtını dayayan kadınları seviyorlar. Mendeburlar illa kendilerini iyi üstün hissedecekler ya Tabi istisnalar yok mu var ama biz niye böyleyiz diye epey kafa yormuştuk ve sonucunu buna bağlamıştık, en aızndan kendi çevrem için böyle, her seyi kabul etmeyen sağlam duran kadınlardan korkuyorlar mı napıyorlar bilemem ama istemiyorlar.

ay çok güldüm yazıyı okuyunca öküz dedim davar dedim şaban filmleri gibi

Şimdi beni kaba saba sanmayın kızlar mini minnacık kibarcık biriyim ama damarıma bastı ben de dedim, yapmasaydı demezdim, tabi hoş değil demesem iyiydi ama olsun tam uyuyor ona yine olsa yine derim

Şimdi beni kaba saba sanmayın kızlar mini minnacık kibarcık biriyim ama damarıma bastı ben de dedim, yapmasaydı demezdim, tabi hoş değil demesem iyiydi ama olsun tam uyuyor ona yine olsa yine derim

Aman de canim icinde kalmasin en son ben ana baci duz gittim seninki ne ki adam olaydi anasina kufrettirmeseydi ya banane canima yetti artik

Aman de canim icinde kalmasin en son ben ana baci duz gittim seninki ne ki adam olaydi anasina kufrettirmeseydi ya banane canima yetti artik

Bizi keşke bu halleri getirmeseler ama onlar getiriyor, onlar yaptırıyoruz insanız biz de yapıyoruz, inşallah yaptıklarının farklarına varırlar bir gün

Bizi keşke bu halleri getirmeseler ama onlar getiriyor, onlar yaptırıyoruz insanız biz de yapıyoruz, inşallah yaptıklarının farklarına varırlar bir gün

Canim ya bi sarki var biliyor musun bataklikta bir gul gibi solup gitsin guzelligim neyleyim sensiz sadeti curusun gelinligim diye :) senden o davara benden de benimkine gitsin :)

Canim ya bi sarki var biliyor musun bataklikta bir gul gibi solup gitsin guzelligim neyleyim sensiz sadeti curusun gelinligim diye :) senden o davara benden de benimkine gitsin :)

Dur hayatım gaza geldik yine niçin çürüsün gelinliğimiz dur daha ben o davar için çürütemem valla gelinliğimi sen de o esassız oğlan için çürütmeyeceksin. Bizden onlara gitse gitse o smiley gider bak işte bu. Ben inanıyorum forumcanak huzura ereceğiz, yerimizi yeni nesillere devredeceğiz

kızlaR sevdiklerinize sürekli davar demeyin. bir insana 40kere deli dersen deli olurmuş misali

ay yok hayatım bundaki davarlık benden kaynaklı değil valla bana gelişi buydu, geldiğinde davardı zaten Yaaaa ikizler burcuyum ya yine değiştim bakın şimdi de kıyamam ya çok da davar değil az davar Yok yok yine vazgeçtim baya davar

arkadaşlar telwede medyumvedata baktıran varmı bayagı bi fal çeşidi varda indirim yapmış indirimli tutarı 30 tl

Kızlar yiğittin kuzenı hastanedeydı nasıl oldu bılen varmı?? Msj attım ulaşamadım cok ıyı bır cocuktu bılgısı olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…