ben en son watsapta aliyi kaybettik diye durum güncellemisini görmüştüm bayagı oldu ama kuzenimi bilmiyorumKızlar yiğittin kuzenı hastanedeydı nasıl oldu bılen varmı?? Msj attım ulaşamadım cok ıyı bır cocuktu bılgısı olan varmı
Öğrendım cok uzuldum dunya ıyısı bır cocuktu.Rabbım mekanını cennet etsın,aılesıne sabır versınben en son watsapta aliyi kaybettik diye durum güncellemisini görmüştüm bayagı oldu ama kuzenimi bilmiyorum
ayy cok deglmı ya 30 abartmış kendını yaarkadaşlar telwede medyumvedata baktıran varmı bayagı bi fal çeşidi varda indirim yapmış indirimli tutarı 30 tl
indirimli fiyatmış birde indirimsiz ne kadardı acep oyuda fena değil hani canımayy cok deglmı ya 30 abartmış kendını ya
Canımmmm ben ona katina atmıştım yeni başladığında gayet sıradan bir yorumdu. olumluydu ama sallamasyon gibi geldi bana o yüzden pek dikkate almadım kendisiniindirimli fiyatmış birde indirimsiz ne kadardı acep oyuda fena değil hani canım
geciniz o zaman canımcımCanımmmm ben ona katina atmıştım yeni başladığında gayet sıradan bir yorumdu. olumluydu ama sallamasyon gibi geldi bana o yüzden pek dikkate almadım kendisini
o kadar para etmez yani. adam bir kaç cümle yazmış hani iyi bir yorumcu ya da hisleri kuvvetli falan diyemem. o kartalara bakıp faldan anlamayan ben bile sana onun yaptığı yorumdan daha iyi yorum yaparım kuzumgeciniz o zaman canımcım
medyumayseli gördünmü yeni gelmiş resmi gikkatimi çektio kadar para etmez yani. adam bir kaç cümle yazmış hani iyi bir yorumcu ya da hisleri kuvvetli falan diyemem. o kartalara bakıp faldan anlamayan ben bile sana onun yaptığı yorumdan daha iyi yorum yaparım kuzum
yorum rüyanda çektiğin karta bağlı inşallah hatırlıyosundur,o tek kart senin geleceğini belirleyecek,bence bu diyorum@thalix ruyamda seni gordum. Selena bir tezgahta fal bakiyordu, ben de gecerken senin icin tek kart secip bu ne diyorum. Bana kiziyor soylemiyor filan ben de kendim icin secmemistim thalix e secmistim diyorum. Ondan sinra bir cafeye geciyorum selena orada birine fal bakiyor. Ben de hemen siteye yetistiriyorum sizin online fallariniz dursun selena hanim baskalarina bakiyor diye, duvarina filan da yaziyorum. Sonra da oturup ay simdi bir daha bana fal bakmaz diye uzuluyorum.
Evet ruya yorumlayan varsa alalim kizlarsanirim ben kafayi iyice yedim
medyumayseli gördünmü yeni gelmiş resmi gikkatimi çekti
sen kendini verdikce şeytanlar dolaşıyo olabilirmi,yani seni kurtarak şey dua ama şeytan engellemek isteyebilir,Kızlarrr hepınıze bırsey sorucam. Gecen haftadan beri kendımi ibadete verdım, Allah kabul ederse.yarında cok buyuk bır iş için hbr beklıyorum persembe ve cumanın onemıyle okumalarıma başlıyım dedım, sabahdan beri ne secdeye durabılıyorum nede esma okuyabılıyorum ağlamaklı oluyorum içimden gelmıyo aklımı verrmıyorum kafam dagınık suzce bu neden olur,???
sen hiç akıllanmıycan dimiAy kizlar ben salak gibi binnaz ablaya surekli 2 farkli e postadan fallar atip durmus simdi birinde 95 birinde 145 puan var ikisi de adam gibi bir fal etmiyor acaba mail mi atsam ya iki e posta da benim onlari bi birlestiriversek diyebabam bi daha kredi kartinda tek bi fal gorursem seni oldururum dedi ya kibrisa gitmeden bi hat alicam kardesime vericem artik mobil oderim napiyim :)
sen hiç akıllanmıycan dimi
fareler çokmu kötü anlamda bir kart.Ay sorma canim gittim puanlarimla pelin diye birine katina attim sonuc kartim da fareler cikti ay atmaz olaydim simdi sadece kart anlami soyleyen biriyse aboo beni yerden yere vuracak kesin
fareler çokmu kötü anlamda bir kart.
Pelinin falini paylasirmisin benimle ozelden o kadin hic bilemior cnm bende attim da konusalim bunuAy sorma canim gittim puanlarimla pelin diye birine katina attim sonuc kartim da fareler cikti ay atmaz olaydim simdi sadece kart anlami soyleyen biriyse aboo beni yerden yere vuracak kesin
Zaten hep esas konular patlar kiyidan koseden soylenen her sey cikar ofvenüsün fali bana acaip olumsuzdu ya. Hic kanim isinamadi. Daha olumsuz konusan bi suru insan oldu hepsine hak verdim mantikli geldi ama ne bileyim venusunkine inanamadim nedense. Mesela olumsuz bi fal dinleyince gozlerim dolar falcinin soyledikleri sozlerden etkilendiklerim olur ya ne guzel demissiniz diye tesekkur bile ederim ama venusunkini yav he he modunda dinlemistim niyeyse. Icime sinmedi ya benimde butun fallar patlar gider venusunki tutar kesin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?