Binnaz Abla

geciniz o zaman canımcım
o kadar para etmez yani. adam bir kaç cümle yazmış hani iyi bir yorumcu ya da hisleri kuvvetli falan diyemem. o kartalara bakıp faldan anlamayan ben bile sana onun yaptığı yorumdan daha iyi yorum yaparım kuzum

o kadar para etmez yani. adam bir kaç cümle yazmış hani iyi bir yorumcu ya da hisleri kuvvetli falan diyemem. o kartalara bakıp faldan anlamayan ben bile sana onun yaptığı yorumdan daha iyi yorum yaparım kuzum
medyumayseli gördünmü yeni gelmiş resmi gikkatimi çekti

yorum rüyanda çektiğin karta bağlı inşallah hatırlıyosundur,o tek kart senin geleceğini belirleyecek,bence bu diyorum

sen kendini verdikce şeytanlar dolaşıyo olabilirmi,yani seni kurtarak şey dua ama şeytan engellemek isteyebilir,
sen yine ağla ama devam et sen pes etme sana engel olmak isteyen pes etsin,yaa bende niye böle bi şey dedim bilmiyorum.

Ay kizlar ben salak gibi binnaz ablaya surekli 2 farkli e postadan fallar atip durmus simdi birinde 95 birinde 145 puan var ikisi de adam gibi bir fal etmiyor acaba mail mi atsam ya iki e posta da benim onlari bi birlestiriversek diye babam bi daha kredi kartinda tek bi fal gorursem seni oldururum dedi ya kibrisa gitmeden bi hat alicam kardesime vericem artik mobil oderim napiyim :)

sen hiç akıllanmıycan dimi

fareler çokmu kötü anlamda bir kart.

Aslinda degil canim biliyor musun. Kotunun iyisi bence. Iyi seyler hakettigini soyluyor en azindan. Ama alamadigini. Benim sonuc kartim oldugu icin de alamayacagimi ayni zamanda :)

Ay ben de boyle cok anliyor gibi konustum ama yani benim fallardan tecrube edindigim kadariyla bu diyim

Ay sorma canim gittim puanlarimla pelin diye birine katina attim sonuc kartim da fareler cikti ay atmaz olaydim simdi sadece kart anlami soyleyen biriyse aboo beni yerden yere vuracak kesin
Pelinin falini paylasirmisin benimle ozelden o kadin hic bilemior cnm bende attim da konusalim bunu

cnm biraz gec oldu ama ben tamaameeennn aynı histeyim, birebir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…