kı9zlar tellwedeki medym emele baktıran var mı?
bende baktırdımmm dedikleri cıksın die deli gibi bkliorum :)
valla ben daha yeni baktırdım bi hafta bnile olmadı tatlım bana verdiği zaaman nesibeciğin ve rezzan ablanın verdiği zamana uyuyor ama benm pek umudumda kalmadı sankisana tarih vermişmiydi?
Bende m ediyorum valla onuu catliycm
Sana mesaj yazdıktan sonra "tellwede bakılan fallar" başlığını okudum, son birkaç sayfa.. Bi oku bence orayı Cansucum.. Merak falan kalmayacak sende..
bu fal sepetindeki yazılar hiç okunmuyor, karman çorman. Derin, kahve falı bakmıyormuydu? :44: Kahvede Dema rak diye biri var ismi de pek okunmuyor??
Binnaz abla da ece ye baktiran var mi aranizda.bana eski sevgilin donecek,evlenceksiniz demis,kizlar imkansiz birsey bu.ben donse dahi kabul etmem.onu sevmiyorum.parami istesem vermezler degil mi? Cunku gercekten fal ufleme geldi bana.olsem evlenmem kendimi biliyorum.
Ece bana da sallamıştı eski sevgilimle ilgili çok güzel senaryo yazmıştı gerçekten tebriklerimi sunuyorum burdan okuyordur belki okuyanlar vardaDiğer dedikleri de çok genel şeylerdi herkese söylenecek cinsten... İyi ki eski sevgilimle ilgili dedikleri olmadı
bunlar senaryo yazsin bazilari cok yaratici demekfal isi senaryoya benziyor aslinda eski sevgilinin donmesi,hic yoktan geri gelmesi hatta evlenmeniz filan..biraz ugrassak bizde canim cicim bu isi yapariz
Aynen öyle eski falları bi okudum da çok komik gerçekten neler neler demişler sırf puan toplamak uğruna olumlu konuşuyorlar yazıklar olsun o Binnaz'da Eylül,Elif,İlkay(falsepetinde arrtık),Sevgi,Pınar,Selma,Esra,Ece,Dilay,Çağla(sitede yok artık),Ata ne sorarsan sor olacak diyor...Bi Sevgi'den memnundum o da ikinci falında çuvallamıştı benle ilgili olan şeyleri ilk falında bilmişti ama diğeri fos çıktı ,Binnaz'dan da soğudum artık... Gerçek yorum yapan az insan var. Ötekiler puan toplama yarışında.
ya bende anlamiyorum hakkaten nasil boyle yuksek puan aliyorlar.bana net konusan taha olmustu bak hic unutamiyorum onu 1 sene boyunca herkese baktirdim %90 olacak olacak dediler bir taha dedi hicbir geleceginizi gormuyorum baskasi geliyor sana diye.Elife baktirdim 10 gun sonra evleniceksinden baskasi vara dondu fal,eylul takmis bu seni seviyorda seviyor ya nasil seviyor seven insan boyle mi olur diye patlatasin geliyor ama iste ya umut yokmu insanin icinde sende kaniyorsun bu duruma.sevgiyi bende severim olgun yorumlari vardir ama yinede bir taha gibi iste bu diyemedim onada.gecende yazdim dusuk puanlilara yonelicem artik demek durust davraniyorlar ki insanlarda bunlara dusuk verebiliyor diye dusunuyorum.:44::44:
bilge de bana cook onceki fallarimda olacak dedigi sey olmadi.cok cok olumsuz bilge ben hisleri kuvvetli diye dusunuyorum ama baska bir sey var ne oldugunu bilemiyorum ona fal baktirmami engelliyor ,icimden gelmiyor hic.tahayi goremedim fal sepetinde ben cnm yazdim simdi mail bakalim ayrildimi ayrilmadimi gorucez
Evet insanlar duymak istediklerini duyunca basıyor puanı o zaman bende açayım bir hesap sorusuna göre pembe tablo çizeyim olumlu konuşayım umut vereyim ne güzel iş,fal mal değil bu resmen dolandırıcılık, bende öyle yapıcam düşük puanlara yönelicem... Taha'ya bende baktırmayı düşündüm bi ara bu dediğinden sonra belki baktırabilirim çünkü ben gerçekçi yorum istiyorum, şuan bana olmayacak diyen sadece Bilge var bir de Rezzan ki o ilk falda olacak deyip sonrakinde aksini söyledi napmaya çalıştığını bilemedim
ya bende anlamiyorum hakkaten nasil boyle yuksek puan aliyorlar.bana net konusan taha olmustu bak hic unutamiyorum onu 1 sene boyunca herkese baktirdim %90 olacak olacak dediler bir taha dedi hicbir geleceginizi gormuyorum baskasi geliyor sana diye.Elife baktirdim 10 gun sonra evleniceksinden baskasi vara dondu fal,eylul takmis bu seni seviyorda seviyor ya nasil seviyor seven insan boyle mi olur diye patlatasin geliyor ama iste ya umut yokmu insanin icinde sende kaniyorsun bu duruma.sevgiyi bende severim olgun yorumlari vardir ama yinede bir taha gibi iste bu diyemedim onada.gecende yazdim dusuk puanlilara yonelicem artik demek durust davraniyorlar ki insanlarda bunlara dusuk verebiliyor diye dusunuyorum.:44::44:
bilge de bana cook onceki fallarimda olacak dedigi sey olmadi.cok cok olumsuz bilge ben hisleri kuvvetli diye dusunuyorum ama baska bir sey var ne oldugunu bilemiyorum ona fal baktirmami engelliyor ,icimden gelmiyor hic.tahayi goremedim fal sepetinde ben cnm yazdim simdi mail bakalim ayrildimi ayrilmadimi gorucez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?