Binnaz Abla

Binnaz abla da ece ye baktiran var mi aranizda.bana eski sevgilin donecek,evlenceksiniz demis,kizlar imkansiz birsey bu.ben donse dahi kabul etmem.onu sevmiyorum.parami istesem vermezler degil mi? Cunku gercekten fal ufleme geldi bana.olsem evlenmem kendimi biliyorum.

bu fal sepetindeki yazılar hiç okunmuyor, karman çorman. Derin, kahve falı bakmıyormuydu? :44: Kahvede Dema rak diye biri var ismi de pek okunmuyor??

Sana mesaj yazdıktan sonra "tellwede bakılan fallar" başlığını okudum, son birkaç sayfa.. Bi oku bence orayı Cansucum.. Merak falan kalmayacak sende..

Dun aksam okdun onu bitanem evet dedgn gbi istemiyorm isinamdm cidden bnde

bu fal sepetindeki yazılar hiç okunmuyor, karman çorman. Derin, kahve falı bakmıyormuydu? :44: Kahvede Dema rak diye biri var ismi de pek okunmuyor??

fal sepetinin dizayni cok kotu rengi de kahve insanin ici karariyor.Hic sevmiyorum yorumcularin abuk subuk resimler kullanmasini da..sanirim tam olarak hayata gecmedi bu site.kahve bakan maalesef cok az

Ece bana da sallamıştı eski sevgilimle ilgili çok güzel senaryo yazmıştı gerçekten tebriklerimi sunuyorum burdan okuyordur belki okuyanlar varda
Diğer dedikleri de çok genel şeylerdi herkese söylenecek cinsten... İyi ki eski sevgilimle ilgili dedikleri olmadı

Bu Tellwe'deki MedyumEmel'e nasıl fal göndericez? Gözükmüyor çünkü, falları cevapladıktan sonra çevrimiçi olunca mı gözüküyor bilen var mı? :26:

bunlar senaryo yazsin bazilari cok yaratici demekfal isi senaryoya benziyor aslinda eski sevgilinin donmesi,hic yoktan geri gelmesi hatta evlenmeniz filan..biraz ugrassak bizde canim cicim bu isi yapariz

bunlar senaryo yazsin bazilari cok yaratici demekfal isi senaryoya benziyor aslinda eski sevgilinin donmesi,hic yoktan geri gelmesi hatta evlenmeniz filan..biraz ugrassak bizde canim cicim bu isi yapariz

Aynen öyle eski falları bi okudum da çok komik gerçekten neler neler demişler sırf puan toplamak uğruna olumlu konuşuyorlar yazıklar olsun o Binnaz'da Eylül,Elif,İlkay(falsepetinde arrtık),Sevgi,Pınar,Selma,Esra,Ece,Dilay,Çağla(sitede yok artık),Ata ne sorarsan sor olacak diyor...Bi Sevgi'den memnundum o da ikinci falında çuvallamıştı benle ilgili olan şeyleri ilk falında bilmişti ama diğeri fos çıktı ,Binnaz'dan da soğudum artık... Gerçek yorum yapan az insan var. Ötekiler puan toplama yarışında.

ya bende anlamiyorum hakkaten nasil boyle yuksek puan aliyorlar.bana net konusan taha olmustu bak hic unutamiyorum onu 1 sene boyunca herkese baktirdim %90 olacak olacak dediler bir taha dedi hicbir geleceginizi gormuyorum baskasi geliyor sana diye.Elife baktirdim 10 gun sonra evleniceksinden baskasi vara dondu fal,eylul takmis bu seni seviyorda seviyor ya nasil seviyor seven insan boyle mi olur diye patlatasin geliyor ama iste ya umut yokmu insanin icinde sende kaniyorsun bu duruma.sevgiyi bende severim olgun yorumlari vardir ama yinede bir taha gibi iste bu diyemedim onada.gecende yazdim dusuk puanlilara yonelicem artik demek durust davraniyorlar ki insanlarda bunlara dusuk verebiliyor diye dusunuyorum.:44::44:

arkadaşlar ben cok fal baktrıdım gerçekten rezzan abla ve nesibenin dediklerini yaşadım bunu gerçi hep söylüyorum :) şimdi nesibecimin son falının cıkmasını bekliyorum ama tabi o yok şu anda ortalklarda bende derin hanımı online yakalarsam baktırmak istiyorum derin hanımın dediklerini yaşayan arkadaşlar varmıdır merak ediyorum

Evet insanlar duymak istediklerini duyunca basıyor puanı o zaman bende açayım bir hesap sorusuna göre pembe tablo çizeyim olumlu konuşayım umut vereyim ne güzel iş,fal mal değil bu resmen dolandırıcılık, bende öyle yapıcam düşük puanlara yönelicem... Taha'ya bende baktırmayı düşündüm bi ara bu dediğinden sonra belki baktırabilirim çünkü ben gerçekçi yorum istiyorum, şuan bana olmayacak diyen sadece Bilge var bir de Rezzan ki o ilk falda olacak deyip sonrakinde aksini söyledi napmaya çalıştığını bilemedim

bilge de bana cook onceki fallarimda olacak dedigi sey olmadi.cok cok olumsuz bilge ben hisleri kuvvetli diye dusunuyorum ama baska bir sey var ne oldugunu bilemiyorum ona fal baktirmami engelliyor ,icimden gelmiyor hic.tahayi goremedim fal sepetinde ben cnm yazdim simdi mail bakalim ayrildimi ayrilmadimi gorucez

Sen boyle dedkce cok korkuyorum ya bi taha bna olumsz dedi cnkuuu cikacak diye korkuyorum oooffff

Ben aslında Bilge'den olumsuz söylemesine rağmen memnun kalmıştım çünkü anlatımını falan beğenmiştim , o zaman olacağına ihtimal vermiyordum tabi ama şimdi olacağına inanıyorum diğerleri de olacak dedi hep, üstelik Bilge'nin herkese olumsuz konuştuğunu duydum tamam canım burdan haber verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…