- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Pelinin falini paylasirmisin benimle ozelden o kadin hic bilemior cnm bende attim da konusalim bunu
cnm biraz gec oldu ama ben tamaameeennn aynı histeyim, birebir...
bende artık fal bak baktıra baktıra kartların tek anlamları geçerli değilmiş,biribirleriyle uyuşmaları ve anlam yüklemeleri önemliymiş,ben fareleri sana sordum kötümü biliyorsun diye anlamak istedim,ama faraler adalet işareti sen bile bile sana zarar veren bu durumu devam ediyorsun,işte aslında sende kendine haksızlık yapıyorsun,fareler sevdiğin kişiyle senin arada başkası var diyor,ama sen bunu anlamıyorsun,aslında farelerden kaçarsan kurtulacaksın,tabi diğer kartlarda bunu doğrulaması lazım gibi gibi,ahh bende döktürdüm galiba kelin merhemi olsa başına sürecekte işte.Aslinda degil canim biliyor musun. Kotunun iyisi bence. Iyi seyler hakettigini soyluyor en azindan. Ama alamadigini. Benim sonuc kartim oldugu icin de alamayacagimi ayni zamanda :)
Ay ben de boyle cok anliyor gibi konustum ama yani benim fallardan tecrube edindigim kadariyla bu diyim
bende artık fal bak baktıra baktıra kartların tek anlamları geçerli değilmiş,biribirleriyle uyuşmaları ve anlam yüklemeleri önemliymiş,ben fareleri sana sordum kötümü biliyorsun diye anlamak istedim,ama faraler adalet işareti sen bile bile sana zarar veren bu durumu devam ediyorsun,işte aslında sende kendine haksızlık yapıyorsun,fareler sevdiğin kişiyle senin arada başkası var diyor,ama sen bunu anlamıyorsun,aslında farelerden kaçarsan kurtulacaksın,tabi diğer kartlarda bunu doğrulaması lazım gibi gibi,ahh bende döktürdüm galiba kelin merhemi olsa başına sürecekte işte.
üzülme canım yaa inşallah o fareler onların arasına girsin,vardır elbette kartların arasında bunuda söyleyecek bir kart inşallah.Evet ya aramda baskasi var gercektenof ya o kizi sevme ihtimali beni bitiriyor. Napalim ya ben elmayi seviyorum elmanin allah belasini versin durumu :)
üzülme canım yaa inşallah o fareler onların arasına girsin,vardır elbette kartların arasında bunuda söyleyecek bir kart inşallah.
ben gittim canım.
cuma akşamında inşllah dualarn kabul olsun hayatımmmkızlar bu gece bütün sıkıntılarınızı geride bırakacağınız bir gece olsun
dilerim sabaha hayırlara uyanırsınız.
Daha iyi olmana sevindim anistonum benim. Dualarını sakın bırakma bitanem benim inan çok daha güzel günler görücez hepimizkızlar maşallah dyrek yazıyorum dun bılıyorsunuz cok kotydum dun gece 1000den fazla hz yunusun duasını okudum allahıma bın sukur suan cok daha ıyıyım Rabbıme sıgınıyorum ve beım olanlar ıcın mılyonzkez sukredıyorumcanım arkdaşlarm sızede cok cok dua edyrum hepımıze yanı
Kızlar yiğittin kuzenı hastanedeydı nasıl oldu bılen varmı?? Msj attım ulaşamadım cok ıyı bır cocuktu bılgısı olan varmı
yorum rüyanda çektiğin karta bağlı inşallah hatırlıyosundur,o tek kart senin geleceğini belirleyecek,bence bu diyorum
Günaydınnn kızlarr..hayırlı cumalar
Ayy ben fallarla kafayı bozdum galiba. Rüyamda tarot falı bakıyormuşum..dediklerim çıkıyormuş. İnsanlar bana fal baktırmak için izdiham yaşadılar
Bakarım tabi baldankabağım..iyi kahve falı da bakarım ben.. Güzel sallarımmahahaha Greycan denemek istersen ben kobay olurum sana, açıver bir tarot bakalım rüyaların gerçek olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?