Binnaz Abla

Pelinin falini paylasirmisin benimle ozelden o kadin hic bilemior cnm bende attim da konusalim bunu

Tabi ki de paylasirim canim benim bu gece falimi bekleyebilir miyim bilmiyorum ya da atar mi bilmiyorum ama yarin sabah okur okumaz yollarim sana. Fal puanlarla olunca bedavaymis gibi geldi normalde bilemeyen birine atsam icime evlat acisi gibi otururdu ya :) bu arada en cok korktugum soruyu sorayim sana simdiden pembeci mi?

cnm biraz gec oldu ama ben tamaameeennn aynı histeyim, birebir...

Oleey ya beni o kdr sinr etti ki fali cok sevndm bunu duymus olmamaa :) insallah gunahina girmiyorumdur insallah yanilmiyorumdur.

bende artık fal bak baktıra baktıra kartların tek anlamları geçerli değilmiş,biribirleriyle uyuşmaları ve anlam yüklemeleri önemliymiş,ben fareleri sana sordum kötümü biliyorsun diye anlamak istedim,ama faraler adalet işareti sen bile bile sana zarar veren bu durumu devam ediyorsun,işte aslında sende kendine haksızlık yapıyorsun,fareler sevdiğin kişiyle senin arada başkası var diyor,ama sen bunu anlamıyorsun,aslında farelerden kaçarsan kurtulacaksın,tabi diğer kartlarda bunu doğrulaması lazım gibi gibi,ahh bende döktürdüm galiba kelin merhemi olsa başına sürecekte işte.

Evet ya aramda baskasi var gercekten of ya o kizi sevme ihtimali beni bitiriyor. Napalim ya ben elmayi seviyorum elmanin allah belasini versin durumu :)

Evet ya aramda baskasi var gercekten of ya o kizi sevme ihtimali beni bitiriyor. Napalim ya ben elmayi seviyorum elmanin allah belasini versin durumu :)
üzülme canım yaa inşallah o fareler onların arasına girsin,vardır elbette kartların arasında bunuda söyleyecek bir kart inşallah.
ben gittim canım.

Yahu prenses bile aşama kaydetmiş biz halen daha bekleyelim

prenses34

ne demek istedinizi anlamadım?yani ben neziplen evlenecekmiyim?yoksa hayatıma başka birimi giricek?yada nezip benim istediğim gibi olcakda evini eşyalarını daha iyi bir işde çalışıp para durumlarını ayarlayabilcekmi?Ailesi hakkımda ne düşünüyor?beni beğendilermi?aramızdaki yaş farkını söledim annesine sanki bu durum hoşuna gitmedi gibi düşünüyorum.belkide yanılıyorumdur.Sonuçdaben kimle evlencem?

kızlar maşallah dyrek yazıyorum dun bılıyorsunuz cok kotydum dun gece 1000den fazla hz yunusun duasını okudum allahıma bın sukur suan cok daha ıyıyım Rabbıme sıgınıyorum ve beım olanlar ıcın mılyonzkez sukredıyorumcanım arkdaşlarm sızede cok cok dua edyrum hepımıze yanı

Daha iyi olmana sevindim anistonum benim. Dualarını sakın bırakma bitanem benim inan çok daha güzel günler görücez hepimiz

Günaydınnn kızlarr..hayırlı cumalar
Ayy ben fallarla kafayı bozdum galiba. Rüyamda tarot falı bakıyormuşum..dediklerim çıkıyormuş. İnsanlar bana fal baktırmak için izdiham yaşadılar

ahahaha Greycan denemek istersen ben kobay olurum sana, açıver bir tarot bakalım rüyaların gerçek olacak mı

• merhaba kızlar dün akşam sizin yazdıklarınızdan bazılarını okudum . ve Binnaz abla yı , fal alemi , fal sepeti , biryolunvar epey kötüleyen arkadaşlar olduğunu gördüm . açıkçası ben sadece Binnazabla da Selma hanım ve hülya hanıma baktırdım . ikisi de muhteşemler . yeni başladıklarında da Züleyha hanım ile bade hanımı da denemiştim . ve hepsinin yaptıkları yorum birbirinden farklıydı ama tutarlıydı . açıkçası kötüleyen arkadaşlar fal bakan bütün kişilere neden bu kadar kafayı takmış anlamadım ama herhalde duymak istediklerini yazmadığı için sürekli ona gitmeyin buna gitmeyin diye yorum yapıyor .fal bence tamamen enerjisi meselesidir . unutmayın ki hiçbiri müneccim değil , sadece hissiyatı güçlü olan kişiler sonuçta geleceği Allahtan başkası bilemez . bu fal bakan arkadaşlar kartların birleşimi sayesinde sizi iyi yada kötü yönlendirir ama olumsuz yorum aldınız diye o çok kötü , bu muhteşem diye yorum yapmaya hakkınız yok . sonuçta sizde paranızın karşılığı olarak puanlama yapıyor ve istediğinizi yazabiliyorsunuz . bence arkadaşlar yüreğinize o anda kim dokunuyorsa ona baktırın .burada ona baktırmayın buna baktırmayın diye yazan arkadaşların FAL BAKAN kişiler olmadığını nerden biliyorsunuz ki ? belki de kendine yönlendiriyor sizi ? bence burayı okuyarak bilgi sahibi olun ama içinizden geleni yapın . sonuçta baktırdığınız kişilere sizin enerjiniz tutmaz benim tutar , onun tutmaz , başkasının tutar . bunu ancak deneme yanılma yolu ile bulabilirsiniz . bence içinizden gelen ne ise onu yapın . sonuçta burası sizin psikolojinizi düzeltmek amacı ile hizmet veren tamamen iyi niyetli bir site , nasıl arkadaş ortamında yorumu kuvvetli kişilere fal baktırıyorsak burada da aynı mantık işliyor. ama siz kalkıp ta buradaki insanlardan geleceği öğrenmek amacı ile yorum bekliyorsanız bence ilk önce kendi beklentilerinizi değiştirmelisiniz. Bence Binnaz abla gayet aklı başında ve profesyonel yorumculara sahip bir site. ben sadece buradan dediğim gibi fal baktırdım ama kafayı takıp ta tüm falcıların çetelesini araştırmıyorum , bu şekilde bir mantığını amacı nedir onu da sorgulamak lazım ?? sonuçta fal 50 kişiye baktırılmaz tek bir kişi ile yolunuza devam etmelisiniz ki enerji dağılmasın !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…