Binnaz Abla

Merhaba canım binnazabla dakilerin o dediğin kişilere baktıralı bir yıl oldu ve hepsi pembe tablocu bilge dışından hele hülya tam pembeci en pembişinden. Senin enerjin tutmuştur çıkar falları ama burda kimsenin falı çıkmadı. Genelde ya Selin İmer çıktı yada Bilge Özdoğru. Selin İmer bende patladı. Sana tavsiyem bu kişilerin sadece falını beğendin diye savunma. Senin benim gibiler üzerinden ciddi paralar kırıyorlar ve çoğu umut tacirliğinden başka bir şey yapmıyor. Burda 2 3 yıldır online fal atanlar var ki benim bir yılı geçti Yol yakınken don sen bacım

Son düzenleme:

Madde madde cevap vericem size;

1- Burdaki bayanlar toplulugunun gecmisi 2012 yilindan itibaren fal baktiran ki$iler olarak biraradadir.Aramiza katilan bircok kisi oldugu gibi kopup gidenlerde oldu.Bu yüzden aramizda falci yok.Birbirimizi taniyoruz

2-Burdaki her bir arkadasimiz her falcidan en az 1 fal baktirdi ve o fallardan memnun kaldilarsa bunu belirttiler memmn kalmadiklari icin uyardilar. cünkü her sitede fal bakan falci degil bunu cok iyi biliyoruz bo$una iddaya girmeyin.

3-Burdaki her bir arkadasimin istedigi ki$i hakkinda istedigi yorumu yapma özgürlügü mevcuttur buna siz karisamazsiniz neden bu kadar tepki vererek topicimize gelme ihtiyaci duydunuz madem bu kadar memnunsunuz baktirdiginiz ki$ilerden neden bu kadar rahatsizsiniz? Biz sizin herhangi bir siteden (muhtemelen binnazabla sitesinden) bir yönetici ve benzeri ki$i olarak o siteden cikari olan bir sahis olup kendinizi burda aklamaya calismadiginizi nereden bilelim?

Bakarım tabi baldankabağım..iyi kahve falı da bakarım ben.. Güzel sallarımm

valla sallaya sallaya, baktıra baktıra en sonunda forumcanak fal sitesi açacağız diye korkuyorum Eksiğimiz yok fazlamız var, belki kazen de reklam konusunda yardımcı olur bize

"deepbluem, post: 39273868, member: 170635"]Daha iyi olmana sevindim anistonum benim. Dualarını sakın bırakma bitanem benim inan çok daha güzel günler görücez hepimiz [/QUOTE]
canmm benm inşaölah elimden tesbihimi düşürmüyorum. başka türlü hhzurlu değilim çünkü

ben buraya 2008 yılından beri üyeyim ve sıkı takipçisiyim . ilk kayıt olduğum zaman da tüp bebek tedavisi yaptırıyordum ve yaptırdığım yer ile ilgili dünyanın kötü sözlerini yazdılar , doktorlar hakkında demediklerini bırakmadılar . ama benim gittiğim yerde ilk denemem de hamile kaldım . Allaha şükür hiçbir emeğim boşa gitmedi. o zaman da topicleri takip ediyordum ve hiçbirşey yazmadım ta ki sonuç olumlu olana kadar . olumlu sonuç aldım ve tüp bebek topiclerinde bu kadar ön yargı ile yaklaşmanın yanlış olduğunu belirttim . ve birçok kişi benim bu bilgim sayesinde evlat sahibi oldu .hatta çoğu ile sosyal medyadan olsun , telefon ile olsun arkadaşız .çocuklarımızın resimlerini paylaşıyoruz .
burada da 2014 Ocak ayından beri sizleri takip ediyorum . fal baktırdım ve bekledim. çünkü verdikleri süreler uzun sürelerdi. fal baktırdığım kişilerin söyledikleri yavaş yavaş çıkmaya başladığı için bu mesajı yazma gereği duydum . bu kadar ön yargı ile kimseye yaklaşmayın . sana enerjisi tutar , ötekine tutmaz . bunu bilemezsin . insanları yanlış yönlendiriyorsunuz . ben sadece bunu yazmak istedim .
benim kim olduğum ile ilgili kısma gelince de sizin gibi biriyim . 3 çocuk annesi , Mali müşavir bir bayanım . kimse de benim babamın kızı yada oğlu değildir . beni bu şekilde herhangi bir site ile bağlantısı var diyerek karalamaya çalışman sadece senin bir şeyleri örtbas etmeye çalıştığını gösterir . çünkü suçlu insan ancak başkasına suç atar .
bu konuyu da daha fazla uzatmayacağım . size cevap bile vermeyeceğim . bir daha da insanları suçlamadan önce yazacaklarınızı iyice tartıp , ölçüp biçin .

Dikkat ederseniz bende 2008 yilindan beri üyeyim ama konumuz bu degil
Fal konusuna gelirsek memnun kalsaydik pembe tablocu demezdik burda ben kimseye ne suc atarim nede örtbas ile ugrasirim buraya gelip reklam yapan insanlar yok mu?
sizin bu derece binnaz abla sitesinin avukatligini yapmanizdan hoslanmadim.
bana cevap yazmak zorunda degilsiniz yazmayin da zaten polemige girmek istemiyorum
$una aciklik getirelim burasi özgür bir platform istedigimi begenirim istedigimi begenmem bu bana kalmis buna kari$amazsiniz ..

ya kızlar her gun yenı bırı cıkıyor forumu karıştırmak ıcın.. lütfen kala almayın.

Bosver canim nasil olsa daha cok gelen olucaktir .. Biz insanlari yanlis yönlendiriyoruz baksana..
Sen ne kdr cok binnazabla sitesinden fal attin ben bile azbucuk hatirliyorum hangisi tutturdu sana .. insan herseyi yasayarak ögreniyor burda bu kadar tartisma cikmasi falcilarin rantina sekte vurduruyoruz o yüzden.
Birini begenmedigimizde süpheye giriyor insanlar herkes burayi okuyor ama yazmiyor..

ya kimsr tutturMadı hemde bir suru fal bktirmiştim kldıkı ki birni begenince biz ztn hemen paylaşırız üstelik artısını ve eksisini diyerek.ayrıca isteyende baktrr istediği yerde elini tutan mı var.. amam BÖYLE GÜZEL BİR GUNE TARTIŞMAYLA BAŞLAMICAz:)

doğrudur canım. bende mesela bilge hanımı hiç beğenmedim. tamamen pembe tablocu geldi. kişiden kişiye göre değişir . sonuçta enerji meselesi. :)

evet yanlış anlamışım . valla bilmiyorum bana çok pembe pembe çizmişti. çok borcumuz vardı . iş durumu ile ilgili baktırdım . şöyle olacak , böyle olacak diye sonuç olumsuz oldu. yalnız selma nın dediklerini yalnız birebir yaşadım.

Selin İmer ben de de patladı..

Ya benim anlamadığım size niye bu kadar dert oluyor ki ?
Herkes özgürdür ister olumlu konuşuruz ister olumsuz ,
Avukatımısınız binnazdakilerin ?
Heyy Allahım yaa herkes mantık abidesi kesildi başımıza ?

Selin İmer ben de de patladı..

Bakalim bende ne olacak. Selin imere ben dedim ki onun sevgilisi var bense beni cok seven birinden yeni ayrildim dedim sorumda. Kadin ise bana sen seni cok seven biriyle berabersin ama o gundelik iliskiler yasiyor demis. Ben anlamiyorum ki sorularimizi da mi okumuyorlar adam gibi. Ama selin imerin falina kotu diyemem asla. Soyledigim ayrinti disinda fali cok iyiydi boyle gormus gecirmis olgun birinin agzindan cikabildcek cumleler soyledi bana. Yani en azindan dikkate alinmasi gereken bi kac cumlesi vardi. Tarih olarakda mart ayinin ilk gunleri demis 5 marta kadar beklerim 6 martta bile gerceklesse patlamistir

Canim bu kdr umut baglamayin bu fallara üzülüyorum okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…