Canim bu kdr umut baglamayin bu fallara üzülüyorum okurken
Benim derdim pek sizler gibi deil hicbisi yok is , ask bos yani.. ama bir erkek icinde fal baktirmak dogru degil cunku falcilar soru uzerinden cok salliyorlar soru sormadan az bilgi ver en dogruyu söyleyen falciyi bulursan ne ala...Ah canim bide bilsen umut bagladigim seyin basitligini :) eminim burda hepimiz beni seviyor mu evlenecek mi edecek mi bilmem ne oyle seyler icin fal baktiriyoruz. Ben sana bekledigim seyi soyleyeyim de bi kere daha uzul : beni son kez gorecek mi, arayacak mi
Benim derdim pek sizler gibi deil hicbisi yok is , ask bos yani.. ama bir erkek icinde fal baktirmak dogru degil cunku falcilar soru uzerinden cok salliyorlar soru sormadan az bilgi ver en dogruyu söyleyen falciyi bulursan ne ala...
Bakalim bende ne olacak. Selin imere ben dedim ki onun sevgilisi var bense beni cok seven birinden yeni ayrildim dedim sorumda. Kadin ise bana sen seni cok seven biriyle berabersin ama o gundelik iliskiler yasiyor demis. Ben anlamiyorum ki sorularimizi da mi okumuyorlar adam gibi. Ama selin imerin falina kotu diyemem asla. Soyledigim ayrinti disinda fali cok iyiydi boyle gormus gecirmis olgun birinin agzindan cikabildcek cumleler soyledi bana. Yani en azindan dikkate alinmasi gereken bi kac cumlesi vardi. Tarih olarakda mart ayinin ilk gunleri demis 5 marta kadar beklerim 6 martta bile gerceklesse patlamistir
Allah'ı var bir derstten kalacaksın dedi kaldım hakkını yiyemem onca yazıda bir orası dogruydu o da bir cümle :))))selin imere göre ben o zamanki esas oğlanla çoktaaaan bir ilişkiye başlamıştım.. olaylar inanılmaz bşka yönlerde gelişti, hayatlarımıza başka insanlar girdi.. öyle böyle değil standart sapması fena saptı Selinin
Benim derdim pek sizler gibi deil hicbisi yok is , ask bos yani.. ama bir erkek icinde fal baktirmak dogru degil cunku falcilar soru uzerinden cok salliyorlar soru sormadan az bilgi ver en dogruyu söyleyen falciyi bulursan ne ala...
Allah'ı var bir derstten kalacaksın dedi kaldım hakkını yiyemem onca yazıda bir orası dogruydu o da bir cümle :))))
Umutta bana tarihler verdi üç tane biri geçti kaldı ikisi.Bana herkes aranızda güçlü aşk var diyor hiçbir şey anlatmıyorum sorularda bile yeni biri var mı dıyorum sadece herkes eskisiyle arandaki bağ bitmemiş ki yenisi olsun diyorlar bir de hayatındaki kız Allah yaratmış töbe haşa ama çok şey neyse herkes kıza giydiriyor tüm falcılar anlaştı mı neama kıza helal olsun aldatılıyor falan ama hala ayrılmadı bu devirde öyle sazan mı olmak gerekiyor ben çok mu güçlüydüm ki erkekler güçlü kadın değil biraz sazan kadın istiyor her ne kadar güçlü kadın istiyoruz deselerde.yapamıyorum da diğer türlü yine o ayrı mesele.
Valla bu kadar da pembe tablo yani pes keske olsa diycemdeSelin İmer bana ocak ayında eskisiyle görüşmen var dedi.Görüşme olmadı bu bir.İkincisi hayatında yeni bir insan olacak ve bu insanla seni 14 şubatta bir mekanda gece görüyorum elinde de kırmızı gül desem değil başka bir çiçek var haberin olsun dedi.14 şubatta ailemin yanındayım gece dışarı cıkmam mümkün değil onu geçtim eskisini unutamıyorum ki yenisini alayım hayatımahatta o gün herkes aynı ortamda eğlenirken biz köşeye çekilip muck muck olacakmısız kadının bana falı aynen böyleydi :))))
Umut bana bir konuda tam tarihiyle tutmustu hatta yok imkansiz demistim ama ramazan bayramiydi o manayla aramisti birdahada atmadimAy acaba ben umuta baktirdim mi ya hemen bakicam hesabima su binnaz ablaya uye olma meselesi ve btn fallarimizi goruyor olmamiz harika oldu ya
Ya size yine bir suru sey soylemis. Bana hic bir ongorude bulunmadi sadece martin ilk gunleri bi telefon dedi ama bana soyledigi sozler benim cok hosuma gitti yani ikinci bi rezzan abla vakasi diyebilirim benim icin fal cikmaz belki ama hayatimda dikkate almak isteyecegim bi bakis acisi vardi atabilirim fali da isteyene. Onun disinda zaten tek bi sey soyledi sira da ona gelene kadar ne fallarim patlayacak kim bilir
Umutlu oldugum tek bir fal var oda eceme ait gerceklessin ilk is size yazicam kizlar ya hic bi fala bu kdr inanmamistim ama onda da belirli bir tarih yok iste
Ben de baya kişiye sordum da çogu kişi tuttu sadece bir gün attı bir gün önce ya da bir gün sonra oldu demişti.Ben de imkansız diyorum.Çünkü öyle bir inat olduktan sonra ben ölüyorum su ver desem herif su vermez inadından.Umut bana bir konuda tam tarihiyle tutmustu hatta yok imkansiz demistim ama ramazan bayramiydi o manayla aramisti birdahada atmadim
Valla enerjimiz tutmamış olabilir de görünce bu ne dedim para çöpe gittibana da telefon dedi hatta arkadaşım da attı ona da bana dediklerinin aynısını söylemişti üç dört satır olarak aynı cümleler noktalama işaretleri falan her şey aynıydı copy olma ihtimali yüksekti yani.bilemiyorum umutluydum selinden ama güme gitti. ecemin falları cıkıyor dıye duydum hiç atmadım ama son zamanlar da topikte aktif neredeydi ecem ?
Ben de baya kişiye sordum da çogu kişi tuttu sadece bir gün attı bir gün önce ya da bir gün sonra oldu demişti.Ben de imkansız diyorum.Çünkü öyle bir inat olduktan sonra ben ölüyorum su ver desem herif su vermez inadından.
canım o parayla dolabı baştan aşagı yenilerdinKizlar bu arada iki hesabimdan da saydim bu cocuk hayatima girdi gireli tam 152 tane fal atmisim ki bu da sadece binnaz ablaya. Bi fal ortalama on lira desek ki kahve genelde 15 tarotlar da 20 civariallah askina bosu bosuna aptal aptal fallara verdigim paraya bakar misiniz kizlar biz salaklik ediyoruz galiba bu ne ya
Yazık bize valla fallardan medet umuyoruz ama elde var yine sıfır .Ahahah al benden de o kdr canim benim ki de ayni durumda. Ben ölüyorum desem oh ettin ne guzel buluyorsun der bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?