Binnaz Abla

Canim bu kdr umut baglamayin bu fallara üzülüyorum okurken

Ah canim bide bilsen umut bagladigim seyin basitligini :) eminim burda hepimiz beni seviyor mu evlenecek mi edecek mi bilmem ne oyle seyler icin fal baktiriyoruz. Ben sana bekledigim seyi soyleyeyim de bi kere daha uzul : beni son kez gorecek mi, arayacak mi

Benim derdim pek sizler gibi deil hicbisi yok is , ask bos yani.. ama bir erkek icinde fal baktirmak dogru degil cunku falcilar soru uzerinden cok salliyorlar soru sormadan az bilgi ver en dogruyu söyleyen falciyi bulursan ne ala...

Benim derdim pek sizler gibi deil hicbisi yok is , ask bos yani.. ama bir erkek icinde fal baktirmak dogru degil cunku falcilar soru uzerinden cok salliyorlar soru sormadan az bilgi ver en dogruyu söyleyen falciyi bulursan ne ala...

Dogru soyluyorsun canim soru uzerinden bir seyler soylemek cok kolay :)) zaten fallari dinledigim kadar hocalarin ses kayitlarini dinlemis olsaydim simdiye okulu yarilamistim

sürekli birilerinin gelip (ki bu kişiler falcılar, okurlar veya falcıların fanatikleri olabiliyor.. ) bizim paylaşımlarımızı ve düşüncelerimizi özgürce ifade etmemizi engellemeye - susturmaya çalışmasından ve bunu gerek aşağılayarak gerek irrite edici gerekse didaktik bir dini veya sosyal dille yapmalarından bıktım..

insanların mal ve hizmet aldıkları her ürün için beğenme-beğenmeme ve hatta şikayet etme hakları vardır. sırf bu özgürlük için kurumlar veya kar amacı gütmeyen kuruluşlar kurulmuştur, kurulmalıdır da! ve hatta tüketicileri haklarını aramaları konusunda bilinçlendirmek için onlarca kamu spotu, binlerce tl.lik harcamalar yapılır. demokrasinin temel gereklerinden biri.

bu bilgileri çok da farklı bir "hizmet alımı" alanı olmayan fal konusuna aktarırsak: bizler yani forum yazarları, bence, burada, adeta bir avuç "danışman" olarak çalışmaktayız. isteyen gelir, okur, "danışır", istemeyen de okumaz, gelmez ve danışmaz..! eğer çok sevdiğiniz, memnun olduğunuz falcılar varsa, sizler de belirtme- övme hakkına sahipsiniz keza biz artık hangi falcının ne kadar iyi olduğunu aşağı-yukarı tespit etmiş durumdayız..

Selin İmer bana ocak ayında eskisiyle görüşmen var dedi.Görüşme olmadı bu bir.İkincisi hayatında yeni bir insan olacak ve bu insanla seni 14 şubatta bir mekanda gece görüyorum elinde de kırmızı gül desem değil başka bir çiçek var haberin olsun dedi.14 şubatta ailemin yanındayım gece dışarı cıkmam mümkün değil onu geçtim eskisini unutamıyorum ki yenisini alayım hayatıma hatta o gün herkes aynı ortamda eğlenirken biz köşeye çekilip muck muck olacakmısız kadının bana falı aynen böyleydi :))))

Umutta bana tarihler verdi üç tane biri geçti kaldı ikisi.Bana herkes aranızda güçlü aşk var diyor hiçbir şey anlatmıyorum sorularda bile yeni biri var mı dıyorum sadece herkes eskisiyle arandaki bağ bitmemiş ki yenisi olsun diyorlar bir de hayatındaki kız Allah yaratmış töbe haşa ama çok şey neyse herkes kıza giydiriyor tüm falcılar anlaştı mı ne ama kıza helal olsun aldatılıyor falan ama hala ayrılmadı bu devirde öyle sazan mı olmak gerekiyor ben çok mu güçlüydüm ki erkekler güçlü kadın değil biraz sazan kadın istiyor her ne kadar güçlü kadın istiyoruz deselerde.yapamıyorum da diğer türlü yine o ayrı mesele.

Allah'ı var bir derstten kalacaksın dedi kaldım hakkını yiyemem onca yazıda bir orası dogruydu o da bir cümle :))))

Ben de senin durumundayim aşkı gectim işim olsun yeter tabi herseyin başı sağlık kızlar bunu unutmayalım

Allah'ı var bir derstten kalacaksın dedi kaldım hakkını yiyemem onca yazıda bir orası dogruydu o da bir cümle :))))

Ya size yine bir suru sey soylemis. Bana hic bir ongorude bulunmadi sadece martin ilk gunleri bi telefon dedi ama bana soyledigi sozler benim cok hosuma gitti yani ikinci bi rezzan abla vakasi diyebilirim benim icin fal cikmaz belki ama hayatimda dikkate almak isteyecegim bi bakis acisi vardi atabilirim fali da isteyene. Onun disinda zaten tek bi sey soyledi sira da ona gelene kadar ne fallarim patlayacak kim bilir

Umutlu oldugum tek bir fal var oda eceme ait gerceklessin ilk is size yazicam kizlar ya hic bi fala bu kdr inanmamistim ama onda da belirli bir tarih yok iste

Ay acaba ben umuta baktirdim mi ya hemen bakicam hesabima su binnaz ablaya uye olma meselesi ve btn fallarimizi goruyor olmamiz harika oldu ya

Valla bu kadar da pembe tablo yani pes keske olsa diycemde

Ay acaba ben umuta baktirdim mi ya hemen bakicam hesabima su binnaz ablaya uye olma meselesi ve btn fallarimizi goruyor olmamiz harika oldu ya
Umut bana bir konuda tam tarihiyle tutmustu hatta yok imkansiz demistim ama ramazan bayramiydi o manayla aramisti birdahada atmadim

Valla enerjimiz tutmamış olabilir de görünce bu ne dedim para çöpe gitti bana da telefon dedi hatta arkadaşım da attı ona da bana dediklerinin aynısını söylemişti üç dört satır olarak aynı cümleler noktalama işaretleri falan her şey aynıydı copy olma ihtimali yüksekti yani.bilemiyorum umutluydum selinden ama güme gitti. ecemin falları cıkıyor dıye duydum hiç atmadım ama son zamanlar da topikte aktif neredeydi ecem ?

Kizlar bu arada iki hesabimdan da saydim bu cocuk hayatima girdi gireli tam 152 tane fal atmisim ki bu da sadece binnaz ablaya. Bi fal ortalama on lira desek ki kahve genelde 15 tarotlar da 20 civari allah askina bosu bosuna aptal aptal fallara verdigim paraya bakar misiniz kizlar biz salaklik ediyoruz galiba bu ne ya

Umut bana bir konuda tam tarihiyle tutmustu hatta yok imkansiz demistim ama ramazan bayramiydi o manayla aramisti birdahada atmadim
Ben de baya kişiye sordum da çogu kişi tuttu sadece bir gün attı bir gün önce ya da bir gün sonra oldu demişti.Ben de imkansız diyorum.Çünkü öyle bir inat olduktan sonra ben ölüyorum su ver desem herif su vermez inadından.

Tellwede canim bakalim hayirlisi ama anda ve gecmiste cok iyi. Sadece fali ilk attiginda tesekkr ettm harikaydnz dedim aklima soru sormak gelmsmisti hemen onemli degil dedi ama sonra kafama bi soru takildi onu sordum uc gundur cvp vermedi ya

Ahahah al benden de o kdr canim benim ki de ayni durumda. Ben ölüyorum desem oh ettin ne guzel buluyorsun der bana :)

canım o parayla dolabı baştan aşagı yenilerdin aynı şey benim için de geçerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…