Yazık bize valla fallardan medet umuyoruz ama elde var yine sıfır .
alex'e baktırdım ben baya olumlu konustu fal sepetindeki..o da nesibeyle aynı şeyleri söyledi ama daha ılımlıydı.analizleri falan gayet yerindeydi.o da o hayatındaki kıza baya giydirdi sağolsunTellwede canim bakalim hayirlisi ama anda ve gecmiste cok iyi. Sadece fali ilk attiginda tesekkr ettm harikaydnz dedim aklima soru sormak gelmsmisti hemen onemli degil dedi ama sonra kafama bi soru takildi onu sordum uc gundur cvp vermedi ya
Acaba dertlesmek mi istiyoruz ondan mi canim ya, medela ben hic bir arkadasima bu durumdan bahsedemiyorum bana kiziyorlar bi de gururuma da yediremiyorum acaba derdimiz hakkinda yorum yapsinlar mi istiyoruz
alex'e baktırdım ben baya olumlu konustu fal sepetindeki..o da nesibeyle aynı şeyleri söyledi ama daha ılımlıydı.analizleri falan gayet yerindeydi.o da o hayatındaki kıza baya giydirdi sağolsunanda ve geçmişte herkes çok iyi ben de iyi bakıyorum ama gelecek yani gelecek lazım bize.gerçi ben 4 yıl önce 5 liraya fal baktırmıstım kıza gülmüştüm de o kızın dediklerini yasıyorum ana baba ve üç yıl sonra hayatıma kim girecek isim falan vermişti.o isimdeki kişiyle cıkmaya baslamıstım valla tek şey cıktı bilmediği onunda zamanı var :)
mesela bana şey dedi tüm hayatımdaki kuzenlerimin annemin burcuna kadar söyledi arkadasımdı ama samimi değildim gülerek gittim kireç gibi cıktım üçüncü sınıfta x le cıkacaksın adı soyadı su demişti ben de öyle birini tanımıyordum gülmüştüm aynen öyle oldu,eski sevgilin yarın seni arayacak demıstı yok ne araması demıstım bir yıldır aramayan yarın mı arayacak demiştim gülmüştüm aramıstı şok olmustum :) hadi ya tutmuyor mu valla herkes olumsuz konusuyor dedi bana baya olumlu yaklaştııı :))Normalde alexin bana yaptigini baska bi falci yapsa baya saydirirdim ama cidden cok beyefendi cok iyi birine benziyordur fallarinin biri de digerinin 180 derece tersi olduguna gore biri kesin cikacako kiz nerdeydi acaba valla ona helal olsun yani internette miydi.
Bende okuyunca yok imkansiz demistim ama dedigi tarih bayramdi ve bayramlasmak icin arayinca pes demistim 3 gun sure vetmisti iste 11/13 ags.arasi demisti dedigi tarihte oldu sonra dediklerinide yasamisim ama sonucta bitecegini gorememis bence yakin tarihleri tutturuyorBen de baya kişiye sordum da çogu kişi tuttu sadece bir gün attı bir gün önce ya da bir gün sonra oldu demişti.Ben de imkansız diyorum.Çünkü öyle bir inat olduktan sonra ben ölüyorum su ver desem herif su vermez inadından.
mesela bana şey dedi tüm hayatımdaki kuzenlerimin annemin burcuna kadar söyledi arkadasımdı ama samimi değildim gülerek gittim kireç gibi cıktım üçüncü sınıfta x le cıkacaksın adı soyadı su demişti ben de öyle birini tanımıyordum gülmüştüm aynen öyle oldu,eski sevgilin yarın seni arayacak demıstı yok ne araması demıstım bir yıldır aramayan yarın mı arayacak demiştim gülmüştüm aramıstı şok olmustum :) hadi ya tutmuyor mu valla herkes olumsuz konusuyor dedi bana baya olumlu yaklaştııı :))
Bana verdiği sürede su on günlük sürec biri dündü o geçti.Bakalım ben de tutacak mı ama ben ciddden ihtimal vermiyorum öyle bir ihtimal yüzde sıfır dedim okurken.Ne arar ne sorar.Bende okuyunca yok imkansiz demistim ama dedigi tarih bayramdi ve bayramlasmak icin arayinca pes demistim 3 gun sure vetmisti iste 11/13 ags.arasi demisti dedigi tarihte oldu sonra dediklerinide yasamisim ama sonucta bitecegini gorememis bence yakin tarihleri tutturuyor
Burada değilmiş gitmiş.Sorgulamıstım baya bi de. tek bir şeyi cıkmadı o da o erkekle baska erkek arasında kalacaksın demişti onu bekliyorum... bi kalamadım :) ecem tutturdu mu sana ?Ay şok oldum yaaa nerde acaba o kiz simdi
Burada değilmiş gitmiş.Sorgulamıstım baya bi de. tek bir şeyi cıkmadı o da o erkekle baska erkek arasında kalacaksın demişti onu bekliyorum... bi kalamadım :) ecem tutturdu mu sana ?
geleceği merak ede ede bir hal olduk.ama şöyle bir şey varmış.falların 40 günlük süresi varmıs.bu sürede bir kere baktırmak gerekiyormus baktırırsak.cünkü falcıların biri durumu toplar diğeri durumu bozarmıs olaylar bozulurmusNet bi tarih soyleyemiyormus canim yani gelecek adina tutar ya da tutmaz diyemiyorum ama gecmisi baya bildi.
geleceği merak ede ede bir hal olduk.ama şöyle bir şey varmış.falların 40 günlük süresi varmıs.bu sürede bir kere baktırmak gerekiyormus baktırırsak.cünkü falcıların biri durumu toplar diğeri durumu bozarmıs olaylar bozulurmus
ecem23 bitaneeeee. asla umutlandıröıyo.bastıra bastırada sevinceksin diye görmediğim şeyi atamam kafadan dediTellwede canim bakalim hayirlisi ama anda ve gecmiste cok iyi. Sadece fali ilk attiginda tesekkr ettm harikaydnz dedim aklima soru sormak gelmsmisti hemen onemli degil dedi ama sonra kafama bi soru takildi onu sordum uc gundur cvp vermedi ya
ecem23 bitaneeeee. asla umutlandıröıyo.bastıra bastırada sevinceksin diye görmediğim şeyi atamam kafadan dedi
daha bi sevdimm
geleceği merak ede ede bir hal olduk.ama şöyle bir şey varmış.falların 40 günlük süresi varmıs.bu sürede bir kere baktırmak gerekiyormus baktırırsak.cünkü falcıların biri durumutoplar diğeri durumu bozarmıs olaylar bozulurmus
evet canım zaten sürekli baktırdığım zaman benim üzerimdeki ugursuzluklar artıyordu annem bıle fincanı kapattırmıyordu.öyle dedi ki diyen kişide fal bakan biri.yaaaa ne diyosuuuun( -)mad: şok oldum kim dedi bunu emin olduğun birimii
valla çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum canım ama paralar gide gide bi hal oldu onu biliyorum :)Bence de aklimiza yatan birine gercekten inanirsak ve beklersek o fal cikarmis gibi geliyor. Amaaaan inan cikacak mi cikmayacak mi herseyi gectim canim artik ya. Allah akil fikir versin bana vallahi :)
Sen bastan olumsuzsun butun kapiyi kapattin zaten tabiki fala takilmamayi coktan ogrendik ama bu her iste boyle ilk basta ihtimal 0 dersek o ise maglup basliyoruz bence fali baktirdiktan sonra unutmak evrene negatif enerji vermemekBana verdiği sürede su on günlük sürec biri dündü o geçti.Bakalım ben de tutacak mı ama ben ciddden ihtimal vermiyorum öyle bir ihtimal yüzde sıfır dedim okurken.Ne arar ne sorar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?