Binnaz Abla

Sen bastan olumsuzsun butun kapiyi kapattin zaten tabiki fala takilmamayi coktan ogrendik ama bu her iste boyle ilk basta ihtimal 0 dersek o ise maglup basliyoruz bence fali baktirdiktan sonra unutmak evrene negatif enerji vermemek
orası öyle canım ama napayım yani..herif beni bir kaşık suda bogacak öyle gözü nefretle bürünmüş..

kızlar tellwede kredi almak istiyorum ama tl yerine usd cıkıyor 50 lira diyor nasıl düzeltebilirim o durumu?

Bence de aklimiza yatan birine gercekten inanirsak ve beklersek o fal cikarmis gibi geliyor. Amaaaan inan cikacak mi cikmayacak mi herseyi gectim canim artik ya. Allah akil fikir versin bana vallahi :)

Ben onu da denedim birine baktırdım ve 2 ay bekledim ama yine patladı yine patladı

evet canım eminim şimdi ödeme geçmişime de baktım tl diyor.

Canim amerikada mi yasiyorsun acaba trden fal atanlari usd ile amerikadan da tl ile aliyor olabilirler hahah tellwe cidden berbat bi site ya ama en cok memnun kaldigimiz falcilar da orada sanirim. Gerci ben falci olsam ben de tellweden fal bakmak isterdim sure sinirlaman yok istemedigin fali hemen iade ediyorsun duvar yazina cvp verme zorunlulugun yok ohh ne ala memleket. Anladigim kdryla fiyatini da kendin belirliyorsun

Kizlar aklima cok takilan bir sey oldu benim bu arada. Yakin zamanda eceme ask sonuc fali atan var mi. Sanki benim de partnerimin de anne adini sordugu bi bolum var miydi yok muydu hatirlayamadim. Yani birine anne isimlerimizi verdim eminim ama o ecemin ask sonuc falimi emin olamadim hatirlayan varmi. Hazir anmisken, opuyorum benimkinin anneciginin ellerinden

kartla usd olarak alıyor ben mobil ve ttnet ödemeyi kullanıyorum

Havale denedin mi canim hic ben havaleyi hic anlamadim ya. Benim icin en mantikli odeme secenegi sanirim. Tr hattim yok babama da ayip oluyor artik en mantklisi harcligimdan havale. Gerci hic baktirmamak daha bi mantikli da neyse

canım ben aşk sonucuna baktırdım. suyla desteklenen fallarda illa anne adı gerekli değil, ha olursa iyi olur ama yoksa ya da bilinmiyorsa havva olarak kullanıyorlar. bana da bi falcı söylemişti.

ay valla tl yazıyor ben var anlamamak ve bu durumu valla telwe soguttu adamı ya.fal sepetinde önerebileceğiniz kim var orada da sorun cıkıyor ben ödeme yaparken o ayrı

Havale denedin mi canim hic ben havaleyi hic anlamadim ya. Benim icin en mantikli odeme secenegi sanirim. Tr hattim yok babama da ayip oluyor artik en mantklisi harcligimdan havale. Gerci hic baktirmamak daha bi mantikli da neyse
havale de hesabından banka hesabından tellwe hesabına havale yaparak oluyodur ama ben ttnet ve mobil ödemeden memnunun bilhassa da ttnet ödeme daha mantıklı, ödemeyi zorda kalırsan ileri atıyosun

canım ben aşk sonucuna baktırdım. suyla desteklenen fallarda illa anne adı gerekli değil, ha olursa iyi olur ama yoksa ya da bilinmiyorsa havva olarak kullanıyorlar. bana da bi falcı söylemişti.

Ben acaba kime verdim anne isimlerimizi ya, bi yerde bildigin anne adi olarak soru vardi diye hatirliyorum yoksa kirk yil dusunsem yazmak gelmez aklima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…