- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
orası öyle canım ama napayım yani..herif beni bir kaşık suda bogacak öyle gözü nefretle bürünmüş..Sen bastan olumsuzsun butun kapiyi kapattin zaten tabiki fala takilmamayi coktan ogrendik ama bu her iste boyle ilk basta ihtimal 0 dersek o ise maglup basliyoruz bence fali baktirdiktan sonra unutmak evrene negatif enerji vermemek
Benimki cok kotuydu hicbirsey yoktu bence diger fallari deneyin derimecem23 'ün su falı nasıl?
peki hangi falları atmıstınız eceme ? hangileri daha tutarlıydı ?Benimki cok kotuydu hicbirsey yoktu bence diger fallari deneyin derim
bende de patladı ocak sonu ıkı kişi falan demişti baya yalan atıyolar ya. sSelin İmer ben de de patladı..
ecem23 'ün su falı nasıl kızlar?
Bence de aklimiza yatan birine gercekten inanirsak ve beklersek o fal cikarmis gibi geliyor. Amaaaan inan cikacak mi cikmayacak mi herseyi gectim canim artik ya. Allah akil fikir versin bana vallahi :)
kızlar tellwede kredi almak istiyorum ama tl yerine usd cıkıyor 50 lira diyor nasıl düzeltebilirim o durumu?
Ben on gün önce almıştım öyle değildiKredi kartıyla usd satıyor vicdansızlar ben atmıyorum o yüzden
Ben on gün önce almıştım öyle değildi
evet canım eminim şimdi ödeme geçmişime de baktım tl diyor.Emin misin canım mobil ödeme öyle değil ama kartla yıllardan beri usd
evet canım eminim şimdi ödeme geçmişime de baktım tl diyor.
kartla usd olarak alıyor ben mobil ve ttnet ödemeyi kullanıyorumBen on gün önce almıştım öyle değildi
kartla usd olarak alıyor ben mobil ve ttnet ödemeyi kullanıyorum
canım ben aşk sonucuna baktırdım. suyla desteklenen fallarda illa anne adı gerekli değil, ha olursa iyi olur ama yoksa ya da bilinmiyorsa havva olarak kullanıyorlar. bana da bi falcı söylemişti.Kizlar aklima cok takilan bir sey oldu benim bu arada. Yakin zamanda eceme ask sonuc fali atan var mi. Sanki benim de partnerimin de anne adini sordugu bi bolum var miydi yok muydu hatirlayamadim. Yani birine anne isimlerimizi verdim eminim ama o ecemin ask sonuc falimi emin olamadim hatirlayan varmi. Hazir anmisken, opuyorum benimkinin anneciginin ellerinden
ay valla tl yazıyor ben var anlamamak ve bu durumuCanim amerikada mi yasiyorsun acabatrden fal atanlari usd ile amerikadan da tl ile aliyor olabilirler hahah tellwe cidden berbat bi site ya ama en cok memnun kaldigimiz falcilar da orada sanirim. Gerci ben falci olsam ben de tellweden fal bakmak isterdim sure sinirlaman yok istemedigin fali hemen iade ediyorsun duvar yazina cvp verme zorunlulugun yok ohh ne ala memleket. Anladigim kdryla fiyatini da kendin belirliyorsun
havale de hesabından banka hesabından tellwe hesabına havale yaparak oluyodur ama ben ttnet ve mobil ödemeden memnunun bilhassa da ttnet ödeme daha mantıklı, ödemeyi zorda kalırsan ileri atıyosunHavale denedin mi canim hic ben havaleyi hic anlamadim ya. Benim icin en mantikli odeme secenegi sanirim. Tr hattim yok babama da ayip oluyor artik en mantklisi harcligimdan havale. Gerci hic baktirmamak daha bi mantikli da neyse
canım ben aşk sonucuna baktırdım. suyla desteklenen fallarda illa anne adı gerekli değil, ha olursa iyi olur ama yoksa ya da bilinmiyorsa havva olarak kullanıyorlar. bana da bi falcı söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?