Binnaz Abla

Bi siteye bizim eski bey adına fal attım da duygusal olarak hala çöküntüdesiniz diyor ben ne yaptım ki acaba biz de durum tam tersi ben acı çektiren taraftım ama 10 kilo veren yine ben oldum anlamadım bu işi

ay valla tl yazıyor ben var anlamamak ve bu durumu valla telwe soguttu adamı ya.fal sepetinde önerebileceğiniz kim var orada da sorun cıkıyor ben ödeme yaparken o ayrı

Bak fal sepetinde ben de cok sorun yasiyorum ya asla odemem gozukmuyor mutlaka makbuz nomu sikayet kismina yazip oyle zorla kendi odememi kabul ettiriyorum venusten memnunlar canim ama ben hic memnun kalmamistim.

Bak fal sepetinde ben de cok sorun yasiyorun ya asla odemem gozukmuyor mutlaka makbuz nomu sijayet kismina yazip oyle zorla kendi odememi kabul ettiriyorum venusten memnunlar canim ama ben hic memnun kalmamistim.
memnun kalmayanlar var ondan da enerji meselesi de değil bence bu ben memnunum dediğim kişilerinde falı cıkmadı.anlamadım gitti.

memnun kalmayanlar var ondan da enerji meselesi de değil bence bu ben memnunum dediğim kişilerinde falı cıkmadı.anlamadım gitti.

Galiba falda gelecek adina soylenenlere he deyip gecmek lazim canim ya. Iyi de olsa kotu de olsa. Kader bu sonucta. Her sey yukardakinin elinde degil mi. Bi bakarsin degismis. O yuzden daha cok gecmisteki belirsizlikler ya da su anki hisler duygular uzerine fal atmaliyiz atacaksak. Hem gunahi da daha az olur belki

Bak fal sepetinde ben de cok sorun yasiyorum ya asla odemem gozukmuyor mutlaka makbuz nomu sikayet kismina yazip oyle zorla kendi odememi kabul ettiriyorum venusten memnunlar canim ama ben hic memnun kalmamistim.
Bende de oluyordu ödeme sayfasını hemen kapatma yonlendirmeye tıkla

Bir de bir kere inat yapmıstım ben karşı taraf adım atacak adım asla atma dedı falcı ben inadına gittim mesaj attım.Cevap vermedi o ayrı mesele.Geleceği varsa da gelmez zaten bizde bitiyor ya kaderimiz elimizde.

zaten arkadaşlar şu var denk geldinizmi bilmem bazı hocalar vardır ama hakikaten gerçek hocalar kuranla iş yapar yada başka bişeyle asla ve asla bakım yapmazlar

Benim de soruma az once cevap vermis bana da gormeden soyleyemem dedi daha da bi umutlandim demekki kesin gorerek soyledi bana o seyi ya yasasinn :)

bide dürüstlüğünü şuran
zaten arkadaşlar şu var denk geldinizmi bilmem bazı hocalar vardır ama hakikaten gerçek hocalar kuranla iş yapar yada başka bişeyle asla ve asla bakım yapmazlar

canım asıl kalp gözü ve duru görüsü açık olanlara gelecekten kesitler gösteriliyor. böyle şahıslar genelde mürşidlere bağlı oluyor ya da deli ye yakın arafta yaşayan insanlar oluyor. söyledikleri çıkıyor Allahın bir lütfu olarak.öyle insanlarda herkesin
önüne çıkmıyor malesef. ve çıksada işi fala dökmemek için görse de senden saklıyor herşeyi anlatmıyorlar.

canım asıl kalp gözü ve duru görüsü açık olanlara gelecekten kesitler gösteriliyor. böyle şahıslar genelde mürşidlere bağlı oluyor ya da deli ye yakın arafta yaşayan insanlar oluyor. söyledikleri çıkıyor Allahın bir lütfu olarak.öyle insanlarda herkesin
önüne çıkmıyor malesef. ve çıksada işi fala dökmemek için görse de senden saklıyor herşeyi anlatmıyorlar.[/QUOTE]
kesinlikle canım ve ben gördüklerinede eminim ama söylemiyorlar işte, direk gaybı allah bilir bana gelecek sorma diyor

kesinlikle canım ve ben gördüklerinede eminim ama söylemiyorlar işte, direk gaybı allah bilir bana gelecek sorma diyor[/QUOTE]

çünkü zaten söylese o ilim ondan alınıyor yada ilahi olarak bir ceza yada ihtar alıyorlar bu yüzden söylemiyorlar.
bana sorarsan birde gerçekten kalplerimiz en doğruyu söyleyen yer.duymak istemediğimizi söylese bile dinlemeliyiz. birşey olmayacaksa kalpte beyinde onu bangır bangır bağırıyor zaten de bizim işimize gelmiyor.

birde benden size ufak bir sır yada tüyo diyelim;
abdest alıp yatınca besmele ile sağınıza dönerek her defasında besmele ile 7 kere (ela yalemu men halak ve hüvel latiyful habiyr) okuyup görmek istediğiniz şeyleri Allahtan yalvaararak isteyin Allahım anlayacağım şekilde sır perdesini arala beni şu şu konular hakkında haberdar et deyip uyuyana kadar ya habir çekin...bunu sık sık tekrarlayın..inanılmazdır...

kesinlikle canım ve ben gördüklerinede eminim ama söylemiyorlar işte, direk gaybı allah bilir bana gelecek sorma diyor

çünkü zaten söylese o ilim ondan alınıyor yada ilahi olarak bir ceza yada ihtar alıyorlar bu yüzden söylemiyorlar.
bana sorarsan birde gerçekten kalplerimiz en doğruyu söyleyen yer.duymak istemediğimizi söylese bile dinlemeliyiz. birşey olmayacaksa kalpte beyinde onu bangır bangır bağırıyor zaten de bizim işimize gelmiyor.

birde benden size ufak bir sır yada tüyo diyelim;
abdest alıp yatınca besmele ile sağınıza dönerek her defasında besmele ile 7 kere (ela yalemu men halak ve hüvel latiyful habiyr) okuyup görmek istediğiniz şeyleri Allahtan yalvaararak isteyin Allahım anlayacağım şekilde sır perdesini arala beni şu şu konular hakkında haberdar et deyip uyuyana kadar ya habir çekin...bunu sık sık tekrarlayın..inanılmazdır...[/QUOTE]
bu dua bazı yerde 21 bazı yerde 9 yazıyor ama istihare içinde çok doğru bilgi verilmiyor bu husus sadece peygamberlere mahsus dediler geçen televizyonda yani yanıltıcı dendi

bu dua bazı yerde 21 bazı yerde 9 yazıyor ama istihare içinde çok doğru bilgi verilmiyor bu husus sadece peygamberlere mahsus dediler geçen televizyonda yani yanıltıcı dendi[/QUOTE]

canım bunu istihare olarak değil haberdar olmak istediğin mevzularda Allah bir nevi vizyonunu açıyor gösteriyor uyarıyor seni olacaklara karşı.ben erkek arkadaşımın beni aldattığını 2-3 kez bu duayla kızı tipine kadar birebir gösterildi rüyamda tabi adam ayakta uyuttuğu için olay patlayana kadar hiç inanmadım.hep ikaz ediliyorsun iyi yada köttü şeyler gösteriliyor.
21 kez okumak çok daha iyi kuvvetli

ya suan şoktayım e kadın bana da o tip sey demişti eskisi bana doncek ben ıkı erkek atasında kalcaö yok çok hareletşı olcak bazı seyler bılmeö ne bılmem ne herkese aynı seyımı nderıyo bunlar

bu dua bazı yerde 21 bazı yerde 9 yazıyor ama istihare içinde çok doğru bilgi verilmiyor bu husus sadece peygamberlere mahsus dediler geçen televizyonda yani yanıltıcı dendi

canım bunu istihare olarak değil haberdar olmak istediğin mevzularda Allah bir nevi vizyonunu açıyor gösteriyor uyarıyor seni olacaklara karşı.ben erkek arkadaşımın beni aldattığını 2-3 kez bu duayla kızı tipine kadar birebir gösterildi rüyamda tabi adam ayakta uyuttuğu için olay patlayana kadar hiç inanmadım.hep ikaz ediliyorsun iyi yada köttü şeyler gösteriliyor.
21 kez okumak çok daha iyi kuvvetli[/QUOTE]

okey o zaman olur ne mutlu sana aslında gösterilmiş canım kötü bir olay ama sonuçta dua yerine gitmiş

ya suan şoktayım e kadın bana da o tip sey demişti eskisi bana doncek ben ıkı erkek atasında kalcaö yok çok hareletşı olcak bazı seyler bılmeö ne bılmem ne herkese aynı seyımı nderıyo bunlar
canım o kadın hepimize aynı şeyi söyledi ben ilk baktırdığımda ne bu bolluk demiştim hem eskisi hem yenisi geliyordu ama hepsinin gelen yerleri agrıyor galiba kimse gelmedi

Kızlar yine mi oynadı bu gezegenler, merkur mu venus mu geri gitti Bir ağırlık var üzerimde bugün bir mutsuzluk, tabi sabahtan beri oturmamamın ve hiçbir şey yemememin de etkisi olabilir bu

Beynimin her hücresi çığlık çığlığa bu iş olmaz, vazgeç, olsa bile nasıl olcak baska sehirlerde imkanı yok bu işin diye bağırıp duruyor, susturamıyorum, biraz çiklota yersem belki susar

Aman baktirmayin bu binnazabladakilere soruya gore hikayeyi yaziyolar yaziklar olsun naldiginiz o paralar insanlarin caresizligiyle umutsuzluguyla oynayip umut dagitiyosunuz sozde...

uzun zamandır binnaz ablada fal falan baktırmıyorum ama biraz önce bütün eski fallarımı okudum lale gül ve şafak ildem gerçekten iyiymiş. aylinin falına şaşırmıştım nerden bildi bunları diye ama halbuki şafak ildem bana aynılarını aylinden 1 ay kadar önce söylemiş ben ciddiye almamışım binnaz ablada diye.

Dolunay var canım..Ben napayım gezegenler aslan ve kova burcu üzerinde.biri burcum diğeri yükselenim olan yine bana oluyor en çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…