Binnaz Abla

Ben birbirlerinin falini okuduklarindan süpheleniyorum

Ben birbirlerinin falini okuduklarindan süpheleniyorum

bilemiyorum canım o konuda bir şey diyemem ama sadece bu ikisini beğendiğimi belirtmek istedim. binnaz abla konusunda düşüncelerine katılıyorum ama çok baktırdım orda fal eskiden hepsi birbirinden saçma ve pembeymiş lale gül ve şafak ildem hariç

kızlar fal alemdeki rezzan abla için ne diyorsunuz onunda ismini baya duydum dediklerini yaşayan varmı ?

kızlar fal alemdeki rezzan abla için ne diyorsunuz onunda ismini baya duydum dediklerini yaşayan varmı ?

yaşamam için mayıs haziran aylarını beklemem lazım ama ben çok beğendim çok çok çok çok beğendim katina atmıştım bi de kahve atmak istiyorum bi ara sanırım kahvede daha iyiymiş

yaşamam için mayıs haziran aylarını beklemem lazım ama ben çok beğendim çok çok çok çok beğendim katina atmıştım bi de kahve atmak istiyorum bi ara sanırım kahvede daha iyiymiş
Bizim ex adına kahve içtim atsam mı acaba onu.gerçi bütün düşüncelerini biliyorum da merak ettim.herkes övüyor.katina mı atsam bilemedim gerçi nesibe ve alex'e katina atmıstım aynı şeyleri söylediler.nesibe biraz agır oldu o kadar.mert reiki nasıl peki?

merti bilmiyorum hiç baktırmadım ama alex bana resmen saçmaladı ya neden öyle oldu bilmiyorum 10 dakika boyunca hiç bişey anlatmamış sende büyü var bozman lazım mutlaka hoca bul hacı bul bilmemne içimi sıktın falan bunları anlatmış

Allah Allah bana geçmiş ve bugünü karakter yapımı karsı tarafın hayatında yer alan ınsana kadar her şeyi çok net bir biçimde söyledi.

mwrt rwiki uzun suredır girmyr btde kızlar ben duayla hwrseyın degısecegne ınanıyorum. bence gercekten gelecek bilinemez fal baktırarak hata ettm
evet canım öyle ama ben istiareye yattım renk olarak yeşil ve beyaz gördüm bir dede bana elma veriyordu.Hatta uc tane daha yeşil elma al dedi.O gün şey demiştim hatta istiareye yatarken Allah'ım eğer bu kişiyle tekrar birleşme varsa bana sadece renk göster her gün rüyamda görüyorum bugun gösterme dedim.ki renk gördüm ertesi günde masmavi muhabbet kuşu gordum üç tane ama yatmamıstım..inş hayırlara vesile olur hepimiz için..

exin düşüncelerini merak ediyosan eceme atsana canım ben dün baktırdım ona çok beğendim o yönden. gelecek için söyledikleri ne kadar olur bilemem ama düşüncelerini hislerini öğrenmek iyi geldi bana tokat gibi çarptı resmenolumsuz konuşmuş yani

[QUuygusuz_girl, post: 39287712, member: 229614"]evet canım öyle ama ben istiareye yattım renk olarak yeşil ve beyaz gördüm bir dede bana elma veriyordu.Hatta uc tane daha yeşil elma al dedi.O gün şey demiştim hatta istiareye yatarken Allah'ım eğer bu kişiyle tekrar birleşme varsa bana sadece renk göster her gün rüyamda görüyorum bugun gösterme dedim.ki renk gördüm ertesi günde masmavi muhabbet kuşu gordum üç tane ama yatmamıstım..inş hayırlara vesile olur hepimiz için..[/QUOTE]
ya bitanem bende aynı sekilde beyaz ve yeşil gördüm dileğim için ama tam tayin edemesemde ruyamda zaman vardı 3 vade 4.snde işim oluyofu ama o zaman ay mı yıl mı blmyrum işte (

hayatım maşallah dılegının olma mujdesı bu bence.. benm rüyamda cok guzeldi ama suan olanlar hc guzel seyler degl belkıde o vakıt gelmedı.. blmyrum (

cnmmm ecem kim bende karsı tarafın dusuncesını ogrenmek ıstıyorum bu ecem nerde

sen de mi eceme ask falı attın ? Ya bu ecoş bir bana mı bilemedi, tutmadı mı tutmuyor kör olasıca enerji

onu ben benim falcıdan öğrendim canım söyledi ki söyledikleri de dogruymus herif beni başkasına aşık oldum sanıyor üstüne üstlük onu kullandıgımı düşünüyor.millet onun parasını yiyo kullanıyor sorun olmuyor ben onu sevmiyormusum duygusal acıdan bir yıl boyunca kullanmısım.onu bunu geçtim ben sevmeden biriyle bir şey yaşayacak kişi değilim.hangi kullanım şekli fena anlamadım gitti. ben rezzan'a taktım da canım şimdi bana ters bişey der benim moral çöküntü olur 10 kilo daha verip buhar olup ucmaktan korkuyorum

ask sonuç mu yolladın cnm

evet canım aşk sonuç yolladım

ahahah merak etme canım ya rezzan moral bozmadan söylüyo nasıl beceriyosa olumsuz haberleri de benim falım olumsuzdu açıkcası ama dinleyince sanki olumluymuş gibi bi mutlu olmuştum

hayatım maşallah dılegının olma mujdesı bu bence.. benm rüyamda cok guzeldi ama suan olanlar hc guzel seyler degl belkıde o vakıt gelmedı.. blmyrum (
Güzelim bilmiyorum kii valla rüyayı gordukten sonra da şey demeye başladım acaba bilinçaltıma mı işledi diye doyumsuzuz yani her konuda ılla bir şey arıyoruz benim de hayatım senden farksız değil bir ara daha kötüydüm duruldumda böyle bazen içim kötü uyanıyorum.Bir şöyle durum var bizim eskisinin hayatında bir kız var o kızı goruyorum uc gecedir yalvarıyor bana nolur cık git diyor bana yardım edin canım acıyor nolur hayatımızdan cık dıyor anlamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…