- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
copy paste vakası o zaman canım :)ya suan şoktayım e kadın bana da o tip sey demişti eskisi bana doncek ben ıkı erkek atasında kalcaö yok çok hareletşı olcak bazı seyler bılmeö ne bılmem ne herkese aynı seyımı nderıyo bunlar
Ben birbirlerinin falini okuduklarindan süpheleniyorumuzun zamandır binnaz ablada fal falan baktırmıyorum ama biraz önce bütün eski fallarımı okudum lale gül ve şafak ildem gerçekten iyiymiş. aylinin falına şaşırmıştım nerden bildi bunları diye ama halbuki şafak ildem bana aynılarını aylinden 1 ay kadar önce söylemiş ben ciddiye almamışım binnaz ablada diye.
Ben birbirlerinin falini okuduklarindan süpheleniyorum
kızlar fal alemdeki rezzan abla için ne diyorsunuz onunda ismini baya duydum dediklerini yaşayan varmı ?
Bizim ex adına kahve içtim atsam mı acaba onu.gerçi bütün düşüncelerini biliyorum da merak ettim.herkes övüyor.katina mı atsam bilemedim gerçi nesibe ve alex'e katina atmıstım aynı şeyleri söylediler.nesibe biraz agır oldu o kadar.mert reiki nasıl peki?yaşamam için mayıs haziran aylarını beklemem lazımama ben çok beğendim çok çok çok çok beğendim katina atmıştım bi de kahve atmak istiyorum bi ara sanırım kahvede daha iyiymiş
Bizim ex adına kahve içtim atsam mı acaba onu.gerçi bütün düşüncelerini biliyorum da merak ettim.herkes övüyor.katina mı atsam bilemedim gerçi nesibe ve alex'e katina atmıstım aynı şeyleri söylediler.nesibe biraz agır oldu o kadar.mert reiki nasıl peki?
Allah Allah bana geçmiş ve bugünü karakter yapımı karsı tarafın hayatında yer alan ınsana kadar her şeyi çok net bir biçimde söyledi.merti bilmiyorum hiç baktırmadım ama alex bana resmen saçmaladı ya neden öyle oldu bilmiyorum 10 dakika boyunca hiç bişey anlatmamış sende büyü var bozman lazım mutlaka hoca bul hacı bul bilmemne içimi sıktın falan bunları anlatmış
evet canım öyle ama ben istiareye yattım renk olarak yeşil ve beyaz gördüm bir dede bana elma veriyordu.Hatta uc tane daha yeşil elma al dedi.O gün şey demiştim hatta istiareye yatarken Allah'ım eğer bu kişiyle tekrar birleşme varsa bana sadece renk göster her gün rüyamda görüyorum bugun gösterme dedim.ki renk gördüm ertesi günde masmavi muhabbet kuşu gordum üç tane ama yatmamıstım..inş hayırlara vesile olur hepimiz için..mwrt rwiki uzun suredır girmyr btde kızlar ben duayla hwrseyın degısecegne ınanıyorum. bence gercekten gelecek bilinemez fal baktırarak hata ettm
Bizim ex adına kahve içtim atsam mı acaba onu.gerçi bütün düşüncelerini biliyorum da merak ettim.herkes övüyor.katina mı atsam bilemedim gerçi nesibe ve alex'e katina atmıstım aynı şeyleri söylediler.nesibe biraz agır oldu o kadar.mert reiki nasıl peki?
hayatım maşallah dılegının olma mujdesı bu bence.. benm rüyamda cok guzeldi ama suan olanlar hc guzel seyler degl belkıde o vakıt gelmedı.. blmyrumevet canım öyle ama ben istiareye yattım renk olarak yeşil ve beyaz gördüm bir dede bana elma veriyordu.Hatta uc tane daha yeşil elma al dedi.O gün şey demiştim hatta istiareye yatarken Allah'ım eğer bu kişiyle tekrar birleşme varsa bana sadece renk göster her gün rüyamda görüyorum bugun gösterme dedim.ki renk gördüm ertesi günde masmavi muhabbet kuşu gordum üç tane ama yatmamıstım..inş hayırlara vesile olur hepimiz için..
cnmmm ecem kim bende karsı tarafın dusuncesını ogrenmek ıstıyorum bu ecem nerdeexin düşüncelerini merak ediyosan eceme atsana canım ben dün baktırdım ona çok beğendim o yönden. gelecek için söyledikleri ne kadar olur bilemem ama düşüncelerini hislerini öğrenmek iyi geldi bana tokat gibi çarptı resmenolumsuz konuşmuş yani
exin düşüncelerini merak ediyosan eceme atsana canım ben dün baktırdım ona çok beğendim o yönden. gelecek için söyledikleri ne kadar olur bilemem ama düşüncelerini hislerini öğrenmek iyi geldi bana tokat gibi çarptı resmenolumsuz konuşmuş yani
cnmmm ecem kim bende karsı tarafın dusuncesını ogrenmek ıstıyorum bu ecem nerde
onu ben benim falcıdan öğrendim canım söyledi ki söyledikleri de dogruymus herif beni başkasına aşık oldum sanıyor üstüne üstlük onu kullandıgımı düşünüyor.millet onun parasını yiyo kullanıyor sorun olmuyor ben onu sevmiyormusum duygusal acıdan bir yıl boyunca kullanmısım.onu bunu geçtim ben sevmeden biriyle bir şey yaşayacak kişi değilim.hangi kullanım şekli fena anlamadım gitti.exin düşüncelerini merak ediyosan eceme atsana canım ben dün baktırdım ona çok beğendim o yönden. gelecek için söyledikleri ne kadar olur bilemem ama düşüncelerini hislerini öğrenmek iyi geldi bana tokat gibi çarptı resmenolumsuz konuşmuş yani
ask sonuç mu yolladın cnm
onu ben benim falcıdan öğrendim canım söyledi ki söyledikleri de dogruymus herif beni başkasına aşık oldum sanıyor üstüne üstlük onu kullandıgımı düşünüyor.millet onun parasını yiyo kullanıyor sorun olmuyor ben onu sevmiyormusum duygusal acıdan bir yıl boyunca kullanmısım.onu bunu geçtim ben sevmeden biriyle bir şey yaşayacak kişi değilim.hangi kullanım şekli fena anlamadım gitti.ben rezzan'a taktım da canım şimdi bana ters bişey der benim moral çöküntü olur 10 kilo daha verip buhar olup ucmaktan korkuyorum
Güzelim bilmiyorum kii valla rüyayı gordukten sonra da şey demeye başladım acaba bilinçaltıma mı işledi diye doyumsuzuz yani her konuda ılla bir şey arıyoruzhayatım maşallah dılegının olma mujdesı bu bence.. benm rüyamda cok guzeldi ama suan olanlar hc guzel seyler degl belkıde o vakıt gelmedı.. blmyrum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?