Neden bilmiyorum uzun zamandır kendimi kötü hissediyorum. Aşağılanmış, terk edilmiş, unutulmuş hissediyorum. Çok da farklı değil aslında yaşadıklarımız ama gelmesi gereken kişi hiç gelmeyecekmiş gelse dahi sonuca varamayacakmışız gibi hissediyorum. Hayata devam edemiyorum ihtimaller yüzünden. Fal aslında hayatta aldığımız doping gibi bence bir yere kadar seni koşturuyor ardından etkisi geçince eskisi gibi oluyorsun. Bir şeyler değişmeli ama ruhum ve beynim çok yoruldu. İnsanların etrafında bir sürü kişi var herkes sevgilileriyle gerçekten mutlular mı bilmiyorum ama nasıl yapıyorlar anlamıyorum.
Unutmak ve devam etmek kolay değil. Ne kadar kolay okunsa da kolay değil.
o zaman iyiymiş canım benim sisteme girsin bi yakalayım.evet canım aşk sonuç yolladım
ahahah merak etme canım ya rezzan moral bozmadan söylüyo nasıl beceriyosa olumsuz haberleri debenim falım olumsuzdu açıkcası ama dinleyince sanki olumluymuş gibi bi mutlu olmuştum
o zaman iyiymiş canım benim sisteme girsin bi yakalayım.valla yaşadınmı bari olumsuz şeyleri :) allahım ya ben de senin gibi olacagım o zaman olumsuz konustu ama oh yandan yandan havaya bürünebilirim
güzelim valla ben de aynıyım.bir de şöyle durum var bir gün iyiysem on gün kötüyüm.gezegenlerin de üzerine suc atıyorum.böyle diyorum ki kendıme ee geldi güvenebilecekmisin inanabilecekmisin onu geçtim acaba sevgi mi takıntı mı bu konuda karar ver sonra bakıyorm ki ne elde olan bir şey var nede düşünce söz ve o kişi...Neden bilmiyorum uzun zamandır kendimi kötü hissediyorum. Aşağılanmış, terk edilmiş, unutulmuş hissediyorum. Çok da farklı değil aslında yaşadıklarımız ama gelmesi gereken kişi hiç gelmeyecekmiş gelse dahi sonuca varamayacakmışız gibi hissediyorum. Hayata devam edemiyorum ihtimaller yüzünden. Fal aslında hayatta aldığımız doping gibi bence bir yere kadar seni koşturuyor ardından etkisi geçince eskisi gibi oluyorsun. Bir şeyler değişmeli ama ruhum ve beynim çok yoruldu. İnsanların etrafında bir sürü kişi var herkes sevgilileriyle gerçekten mutlular mı bilmiyorum ama nasıl yapıyorlar anlamıyorum.
tatlım ben de senin gibi olacagım o zaman yakalamam lazım bu hatunu ama sistemde sorun varmıs hepte bana denk gelir zaten.ahahaaha ya valla delircez sonunda galibadurum tam olarak anlattığı gibi şu anda zaten olumsuz iletişimler görüşmeler mayıs haziran gibi olcakmış. düşünsene sonu olumsuz duyguları bitmiş ama ben iletişime geçcez diye mutlu oluyorum
Neden bilmiyorum uzun zamandır kendimi kötü hissediyorum. Aşağılanmış, terk edilmiş, unutulmuş hissediyorum. Çok da farklı değil aslında yaşadıklarımız ama gelmesi gereken kişi hiç gelmeyecekmiş gelse dahi sonuca varamayacakmışız gibi hissediyorum. Hayata devam edemiyorum ihtimaller yüzünden. Fal aslında hayatta aldığımız doping gibi bence bir yere kadar seni koşturuyor ardından etkisi geçince eskisi gibi oluyorsun. Bir şeyler değişmeli ama ruhum ve beynim çok yoruldu. İnsanların etrafında bir sürü kişi var herkes sevgilileriyle gerçekten mutlular mı bilmiyorum ama nasıl yapıyorlar anlamıyorum.
tatlım ben de senin gibi olacagım o zaman yakalamam lazım bu hatunu ama sistemde sorun varmıs hepte bana denk gelir zaten.
evet canım kız normal bir kız değil eglencelik kız eğleniyorlar adı var da birazcık.canım seninki de başka bi kızla mı birlikte şu an
bu durum bu kadar iyi anlatılamazdı
evet canım kız normal bir kız değil eglencelik kız eğleniyorlar adı var da birazcık.bu tabiri sevmiyorum ama artık bıçak kemiğe dayandı yani bende.
kızlar, tellwe'deki bathseba geri mi dönmüş ?? ggeçmişte baktıranlardan yorum alayım? dedikleri çıktı mı? bana genel bir yorum yapmış ancak güzel bir yorummuş.. net olarak çıktı çıkmadı diyemem..
evet canım kız normal bir kız değil eglencelik kız eğleniyorlar adı var da birazcık.
valla kuzum bu kızla da üç aydır birlikte kız ölürüm ederim vs. vs. modunda ben kuduruyorum sinirden..seni 7 aydır düşünemiyorum bile.ciddi olsa kaç yazar bir yerde ah varsa cıkar bir yerden.bizimki bana inat yaptı içiyorlar sürekli keyifler iyi ortamlar falan..kız da babaannemin bi alt modeli.çok güzel dünya güzeli böyle anlatamam.öf ya keşke benimki de öyle olsabildiğin 7 küsür aydır birlikteler ve sanki ciddiler bi kaç kişi hariç herkes ayrılcaklarını söylüyo ama fala da güvenilmez ki
Kolay değil hayatım ama yapmak zorundayız. Senin bir umudun var mı, yani bu adam sana umut verecek şeyler yapıyor mu? Yapıyorsa açıkca konus ( bana bunu yapıyor acıkca konusmayı koydum kafama zamanını bekliyorum) ondan sonra yoluna bak. Yok yapmıyorsa uzun süresir görüşmüyorsanız bence artık fal vs atma çünkü biz fal attıkca bilinçaltımızda daha çok bağlanıyoruz. Aslında konustukca bile bağlanıyoruz. Keskin silmek lazım ama yapamıyoruz
çok güzel yazmışsın baldankabak... umut insanı çaresiz bırakıyor, eğer umut da yoksa beklemenin anlamı yok.. bu heriflerin genel olarak bizlere yaptığı buydu..Kolay değil hayatım ama yapmak zorundayız. Senin bir umudun var mı, yani bu adam sana umut verecek şeyler yapıyor mu? Yapıyorsa açıkca konus ( bana bunu yapıyor acıkca konusmayı koydum kafama zamanını bekliyorum) ondan sonra yoluna bak. Yok yapmıyorsa uzun süresir görüşmüyorsanız bence artık fal vs atma çünkü biz fal attıkca bilinçaltımızda daha çok bağlanıyoruz. Aslında konustukca bile bağlanıyoruz. Keskin silmek lazım ama yapamıyoruz
Ben o adamların hepsini sildim çoktan gelse dahi ben istemem artık. Hiçbiri de adam değildi.Sadece geçmiş geçmişte kalamıyor bir türlü. Bana sürekli bir adamdan bahsediyorlar fallarda da inanasım gelmiyor açıkçası. Selena o adamın da gideceğini söylemişti yaşım çok küçük daha ama dengesiz bir ruh halim var galiba bu yüzden taktım kafayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?