Binnaz Abla

Neden bilmiyorum uzun zamandır kendimi kötü hissediyorum. Aşağılanmış, terk edilmiş, unutulmuş hissediyorum. Çok da farklı değil aslında yaşadıklarımız ama gelmesi gereken kişi hiç gelmeyecekmiş gelse dahi sonuca varamayacakmışız gibi hissediyorum. Hayata devam edemiyorum ihtimaller yüzünden. Fal aslında hayatta aldığımız doping gibi bence bir yere kadar seni koşturuyor ardından etkisi geçince eskisi gibi oluyorsun. Bir şeyler değişmeli ama ruhum ve beynim çok yoruldu. İnsanların etrafında bir sürü kişi var herkes sevgilileriyle gerçekten mutlular mı bilmiyorum ama nasıl yapıyorlar anlamıyorum.
Unutmak ve devam etmek kolay değil. Ne kadar kolay okunsa da kolay değil.

bu durum bu kadar iyi anlatılamazdı

o zaman iyiymiş canım benim sisteme girsin bi yakalayım. valla yaşadınmı bari olumsuz şeyleri :) allahım ya ben de senin gibi olacagım o zaman olumsuz konustu ama oh yandan yandan havaya bürünebilirim

o zaman iyiymiş canım benim sisteme girsin bi yakalayım. valla yaşadınmı bari olumsuz şeyleri :) allahım ya ben de senin gibi olacagım o zaman olumsuz konustu ama oh yandan yandan havaya bürünebilirim

ahahaaha ya valla delircez sonunda galiba durum tam olarak anlattığı gibi şu anda zaten olumsuz iletişimler görüşmeler mayıs haziran gibi olcakmış. düşünsene sonu olumsuz duyguları bitmiş ama ben iletişime geçcez diye mutlu oluyorum

güzelim valla ben de aynıyım.bir de şöyle durum var bir gün iyiysem on gün kötüyüm.gezegenlerin de üzerine suc atıyorum.böyle diyorum ki kendıme ee geldi güvenebilecekmisin inanabilecekmisin onu geçtim acaba sevgi mi takıntı mı bu konuda karar ver sonra bakıyorm ki ne elde olan bir şey var nede düşünce söz ve o kişi...

tatlım ben de senin gibi olacagım o zaman yakalamam lazım bu hatunu ama sistemde sorun varmıs hepte bana denk gelir zaten.

Kolay değil hayatım ama yapmak zorundayız. Senin bir umudun var mı, yani bu adam sana umut verecek şeyler yapıyor mu? Yapıyorsa açıkca konus ( bana bunu yapıyor acıkca konusmayı koydum kafama zamanını bekliyorum) ondan sonra yoluna bak. Yok yapmıyorsa uzun süresir görüşmüyorsanız bence artık fal vs atma çünkü biz fal attıkca bilinçaltımızda daha çok bağlanıyoruz. Aslında konustukca bile bağlanıyoruz. Keskin silmek lazım ama yapamıyoruz

kızlar, tellwe'deki bathseba geri mi dönmüş ?? ggeçmişte baktıranlardan yorum alayım? dedikleri çıktı mı? bana genel bir yorum yapmış ancak güzel bir yorummuş.. net olarak çıktı çıkmadı diyemem..

bu durum bu kadar iyi anlatılamazdı

Yani ne bileyim bunu arkadaşlarıma anlatsam büyük ihtimalle anlamazlar. Anlasalar da istedikleri gibi anlarlar. Herkesin kendine göre sıkıntısı var ve insanların dertlerinin karşılaştırılması anlamsız. Ben burdaki bazı arkadaşlara de güçlü ve sabırlı olmalarını söylüyorum ama bunu söylerken bile bana çok ironik geliyor çünkü olunmayacağını çok iyi biliyoum. Falcıların söyledikleri gibi olmayacağını bilmeme rağmen inanmak hoş oluyor. Bir fal patladığında ötekine tutunuyoruz öyle öyle zaman geçiyor. Zamanla birlikte de yara kapanmasa bile kabuk bağlıyor ara sıra sızıntısı oluyor işte şu andaki gibi. Hiç bir şey geçmiyor sadece tahammül sınırın artıyor.

dünkü parti nasıldı, var mıydı söyle eli yüzü düzgün boyu boyuna huyu huyuna, aslan gibi delikanlılar Valla ben de bulduğum her seminere, partiye, konferansa monferansa gitmeyi düşünüyorum, amaaan azcık yeni insanlarla tanışalım diğ miii

öf ya keşke benimki de öyle olsa bildiğin 7 küsür aydır birlikteler ve sanki ciddiler bi kaç kişi hariç herkes ayrılcaklarını söylüyo ama fala da güvenilmez ki
valla kuzum bu kızla da üç aydır birlikte kız ölürüm ederim vs. vs. modunda ben kuduruyorum sinirden..seni 7 aydır düşünemiyorum bile.ciddi olsa kaç yazar bir yerde ah varsa cıkar bir yerden.bizimki bana inat yaptı içiyorlar sürekli keyifler iyi ortamlar falan..kız da babaannemin bi alt modeli.çok güzel dünya güzeli böyle anlatamam.

Ben o adamların hepsini sildim çoktan gelse dahi ben istemem artık. Hiçbiri de adam değildi.Sadece geçmiş geçmişte kalamıyor bir türlü. Bana sürekli bir adamdan bahsediyorlar fallarda da inanasım gelmiyor açıkçası. Selena o adamın da gideceğini söylemişti yaşım çok küçük daha ama dengesiz bir ruh halim var galiba bu yüzden taktım kafayı

çok güzel yazmışsın baldankabak... umut insanı çaresiz bırakıyor, eğer umut da yoksa beklemenin anlamı yok.. bu heriflerin genel olarak bizlere yaptığı buydu..

rezzan hatunun profilinde nasıl sorun olur ya hep bana mı denk gelir of diğerleri yeşil yeşil yanıyor bizimkinde sorun var

Valla yaşın 19 di mi senin ? Neee güzel şeysin sen yaşın 19 mfö dan sana gelsin bebeğim Valla hayatım üzülme de demiyorum sana ben üniversiteyi aşksız bitirdim öyle pişmanım ki keşke bu dengesizle okurken karşılaşabilseymişiz hem her şey cok farklı olurdu hem de üzüntümü de dibine kdar yaşardım. Şimdi istesen de yaşayamıyorsun toplanman gerekiyor. Sen yine cok üzülme de tabi :) Bir de hakkaten bunu söylemek cok sacma ama 19 ben de 6 yaş kücüksün ohoooo bu 6 yılda kimler kimler girer hayatına onları düşün, onlar da giderlerse gitsinler el sallarız yenisini düşünürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…