Neden bilmiyorum uzun zamandır kendimi kötü hissediyorum. Aşağılanmış, terk edilmiş, unutulmuş hissediyorum. Çok da farklı değil aslında yaşadıklarımız ama gelmesi gereken kişi hiç gelmeyecekmiş gelse dahi sonuca varamayacakmışız gibi hissediyorum. Hayata devam edemiyorum ihtimaller yüzünden. Fal aslında hayatta aldığımız doping gibi bence bir yere kadar seni koşturuyor ardından etkisi geçince eskisi gibi oluyorsun. Bir şeyler değişmeli ama ruhum ve beynim çok yoruldu. İnsanların etrafında bir sürü kişi var herkes sevgilileriyle gerçekten mutlular mı bilmiyorum ama nasıl yapıyorlar anlamıyorum.
Unutmak ve devam etmek kolay değil. Ne kadar kolay okunsa da kolay değil.
kızlar, tellwe'deki bathseba geri mi dönmüş ?? ggeçmişte baktıranlardan yorum alayım? dedikleri çıktı mı? bana genel bir yorum yapmış ancak güzel bir yorummuş.. net olarak çıktı çıkmadı diyemem..
zaten arkadaşlar şu var denk geldinizmi bilmem bazı hocalar vardır ama hakikaten gerçek hocalar kuranla iş yapar yada başka bişeyle asla ve asla bakım yapmazlar
kızlar fal alemdeki rezzan abla için ne diyorsunuz onunda ismini baya duydum dediklerini yaşayan varmı ?
exin düşüncelerini merak ediyosan eceme atsana canım ben dün baktırdım ona çok beğendim o yönden. gelecek için söyledikleri ne kadar olur bilemem ama düşüncelerini hislerini öğrenmek iyi geldi bana tokat gibi çarptı resmenolumsuz konuşmuş yani
ahahah merak etme canım ya rezzan moral bozmadan söylüyo nasıl beceriyosa olumsuz haberleri debenim falım olumsuzdu açıkcası ama dinleyince sanki olumluymuş gibi bi mutlu olmuştum
Neden bilmiyorum uzun zamandır kendimi kötü hissediyorum. Aşağılanmış, terk edilmiş, unutulmuş hissediyorum. Çok da farklı değil aslında yaşadıklarımız ama gelmesi gereken kişi hiç gelmeyecekmiş gelse dahi sonuca varamayacakmışız gibi hissediyorum. Hayata devam edemiyorum ihtimaller yüzünden. Fal aslında hayatta aldığımız doping gibi bence bir yere kadar seni koşturuyor ardından etkisi geçince eskisi gibi oluyorsun. Bir şeyler değişmeli ama ruhum ve beynim çok yoruldu. İnsanların etrafında bir sürü kişi var herkes sevgilileriyle gerçekten mutlular mı bilmiyorum ama nasıl yapıyorlar anlamıyorum.
Valla hislerimize tercüman oldun
dertler bizim mutluluk baskalarinin
bizde bos bos bekleyelim fal ile filan oyalanalim o tutana kdr bekle sonra tutmasin hüsrana ugra vs
ayni döngüden bile sIkIldim.. umut verilmesini istemiyorum artik olacaksa bisi olsun..
klothoyagmura ufuk açılımı yaptıran var mı kızlar ben atmıştım geçenlerde ama çok geç ilerliyo sıra diye iptal edip eceme attım aklımda kaldı şimdi o nasıldır diye
Ufuk acilimi ne acaba ya ben de cok merak ettim kart mi seciyoruz ki acaba
senn falcı kım kızonu ben benim falcıdan öğrendim canım söyledi ki söyledikleri de dogruymus herif beni başkasına aşık oldum sanıyor üstüne üstlük onu kullandıgımı düşünüyor.millet onun parasını yiyo kullanıyor sorun olmuyor ben onu sevmiyormusum duygusal acıdan bir yıl boyunca kullanmısım.onu bunu geçtim ben sevmeden biriyle bir şey yaşayacak kişi değilim.hangi kullanım şekli fena anlamadım gitti.ben rezzan'a taktım da canım şimdi bana ters bişey der benim moral çöküntü olur 10 kilo daha verip buhar olup ucmaktan korkuyorum
YENİ YIL İÇİN YENİ FALIM UFUK AÇILIMI HAZIR.YENİ YILDA NELERİN BEKLEDİĞİNİ ÖĞRENEBİLECEĞİMİZ BİR AÇILIM OLAN BU FALDA AYNI ZAMANDA DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ,MERAK ETTİĞİNİZ KİŞİ VE DURUMLAR İLE İLGİLİ GELİŞMELERE BAKABİLECEĞİMİZ BİR AÇILIMDIR.İÇİNDE ESKİ SEVGİLİ AÇILIMI,YENİ KİŞİ İÇİN AÇILIM,KARİYER AÇILIMI BARINDIRIR.
eski sevgili açılımı diyor denesek mi
şimdi kime atsam bilemedim kızlar ecem mi yoksa rezzan mı?
Hahahah kürt acilimi roman acilimi meclise dondu tellwe de iyicesira kac kisiydi canim sen attiginda
okudugum şehirde 4 yıldır gittiğim falcı var kuzum.sagolsun resimden düşünce okuyor.fincanı acmıyor dedikleri de çıktı baya bi.ama esas olay için bekle diyor.bekleyemiyrum.senn falcı kım kız
ahahhahahah ya9 kişiydi canım 3 günde 8e düşebilmiştim anca
şimdi kime atsam bilemedim kızlar ecem mi yoksa rezzan mı?
rezzan hatun şehir dısındaymıs ecem de de sıra hemen geliyormu ki?Canim ecem diycem ama memnun kalmazsan da cok uzulurum ya
içimden gecenleri tam olarak anlatmişssın...Neden bilmiyorum uzun zamandır kendimi kötü hissediyorum. Aşağılanmış, terk edilmiş, unutulmuş hissediyorum. Çok da farklı değil aslında yaşadıklarımız ama gelmesi gereken kişi hiç gelmeyecekmiş gelse dahi sonuca varamayacakmışız gibi hissediyorum. Hayata devam edemiyorum ihtimaller yüzünden. Fal aslında hayatta aldığımız doping gibi bence bir yere kadar seni koşturuyor ardından etkisi geçince eskisi gibi oluyorsun. Bir şeyler değişmeli ama ruhum ve beynim çok yoruldu. İnsanların etrafında bir sürü kişi var herkes sevgilileriyle gerçekten mutlular mı bilmiyorum ama nasıl yapıyorlar anlamıyorum.
rezzan hatun şehir dısındaymıs ecem de de sıra hemen geliyormu ki?
rezzan hatun şehir dısındaymıs ecem de de sıra hemen geliyormu ki?
Canim ben aksam uzeri atmistim ertesi gun oglen gelmisti ama 7. Sirada falandim benden sonra atanlar biraz daha fazla beklemis sanirim. Yine de diger tellwe falcilari gibi gunlerce bekletmez eminim. Ya kizlar gunlerce bekletmek asiri saygisizlik gibi geliyor bana vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?