Binnaz Abla

Valla hislerimize tercüman oldun
dertler bizim mutluluk baskalarinin
bizde bos bos bekleyelim fal ile filan oyalanalim o tutana kdr bekle sonra tutmasin hüsrana ugra vs
ayni döngüden bile sIkIldim.. umut verilmesini istemiyorum artik olacaksa bisi olsun..

Bathshebaya baktirmistim uzun bir karakter tahlili biraz gecmisten durumlar konusunda iyiydi ama gelecek hem cikmadi hem de tavsiye niteligindeydi bu yüzden sevmedim
bana kehribanda cikmadi bikac fal atmistim hemde...

zaten arkadaşlar şu var denk geldinizmi bilmem bazı hocalar vardır ama hakikaten gerçek hocalar kuranla iş yapar yada başka bişeyle asla ve asla bakım yapmazlar

ben kurani fal baktirmak icin kullanmaktan hep korkmusumdur canim ya zaten karsima da hic cikmadi oyle kurandan fal bakabilecek biri

kızlar fal alemdeki rezzan abla için ne diyorsunuz onunda ismini baya duydum dediklerini yaşayan varmı ?

Canim abla gibi anne gibi oluyor sana derdini dinluyor cok olgun bi sekilde aciklama yapiyor bir kac sene once hayatima girecrk kisinin kullandgi arabanin rengini bile bilmisti ama sonra i kdr cok hayatimin icine girdi ki yani en kucuk bi olayda bile ina fal atiyordum oyle olunca pek cikmamaya basladi dedikleri

hadi ya ecem olumsuz konusuyormu bebnpembe tablocu mu acaba diye dusunmustum ama cidden bu kiz gecmisi ve ani iyi biliyor ya

ahahah merak etme canım ya rezzan moral bozmadan söylüyo nasıl beceriyosa olumsuz haberleri de benim falım olumsuzdu açıkcası ama dinleyince sanki olumluymuş gibi bi mutlu olmuştum

Ben de rezzan ablaya sirf dertlesmek icin bile fal atardim ya ama ne zamandr atmiyorum nerdeyse 7 8 ay oldu

Insanlar gercek ask sevgiden anlamiyor canim. Inan bana hayatinda o gordugun ciftlerin cogunun arasinda ask yok. Ya kucuck bi hoslanti ya aliskanlik ya sevgi ya bi cikar ama ask yok ya. Ben inanmiyorum. En azindan benim cevremde herkes birbirinin adi sani soyadi bolumu evi arabasi meslegi vs hep boyle seyler pesinde. Ben bi goz odada ac susuz yine de yasardim onunla. O ne yapti, ben para avcisiyim diye bagiran pacozun tekiyle beraber suan. Ne diyim ki, allah herkese hakettigini veriyor valla. Sen de sabret, bu inis cikislar gecici canim ben eminim.

Aynen bak canim ya ben de umut veren bi fal gorunce deliriyorum artik asla ve asla inanmiyorum

klothoyagmura ufuk açılımı yaptıran var mı kızlar ben atmıştım geçenlerde ama çok geç ilerliyo sıra diye iptal edip eceme attım aklımda kaldı şimdi o nasıldır diye

Ufuk acilimi ne acaba ya ben de cok merak ettim kart mi seciyoruz ki acaba

YENİ YIL İÇİN YENİ FALIM UFUK AÇILIMI HAZIR.YENİ YILDA NELERİN BEKLEDİĞİNİ ÖĞRENEBİLECEĞİMİZ BİR AÇILIM OLAN BU FALDA AYNI ZAMANDA DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ,MERAK ETTİĞİNİZ KİŞİ VE DURUMLAR İLE İLGİLİ GELİŞMELERE BAKABİLECEĞİMİZ BİR AÇILIMDIR.İÇİNDE ESKİ SEVGİLİ AÇILIMI,YENİ KİŞİ İÇİN AÇILIM,KARİYER AÇILIMI BARINDIRIR.

eski sevgili açılımı diyor denesek mi

senn falcı kım kız

Hahahah kürt acilimi roman acilimi meclise dondu tellwe de iyice sira kac kisiydi canim sen attiginda

içimden gecenleri tam olarak anlatmişssın...

rezzan hatun şehir dısındaymıs ecem de de sıra hemen geliyormu ki?

Canim ben aksam uzeri atmistim ertesi gun oglen gelmisti ama 7. Sirada falandim benden sonra atanlar biraz daha fazla beklemis sanirim. Yine de diger tellwe falcilari gibi gunlerce bekletmez eminim. Ya kizlar gunlerce bekletmek asiri saygisizlik gibi geliyor bana vallahi

haklısın valla bi de uzun süre beklenilen fallar tatmin etmiyo beni nedense sanırım bekle bekle bekle beklenti büyüdüğü için gelince meeh bu muydu diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…