Binnaz Abla

ikisi dısında birine attım cevap gelince yazarım para çok gibi ya kime atacagımı sasırdım.Bir ay açım okulda belli oluyo artık

Kizlar tellwede ozlem038 diye biri var ask melekleri bi de esmaulhusna fali var ya merak etmedim desem yalan olur valla

hic bosa atma derim
3 tl iken kahve atmistim soruma göre sekillendirilmis iki satir laf safsatasiydi
iade istedim 1 yildiz verrdigim icin iade etti tabi

ask melekleri diye deste var bos bisi ordan kart ceker kartlarin anlamlari hep olumlu, olumsuz hicbisi yok
esmaülhusnada biliyosun allahin 99 ismi senin icin secicek heralde töbe töbe

Ay cok iyi oldu canim soyledigin neredeyse atacaktim vallahi.

kızlar biriniz selenaya ateş falı atmıştı ne oldu o yorum geldi mi?? ilk gördüğümden beri çok merak ediyorum da ben onu

ilkay gür facesinden böyle bir yazi paylasmis ben cok dogru buldum burda paylasiyorum

Ilkay Gür
5 küsur yıllık internet üzerinden fal yorum deneyimlerime dayanarak tespitim ve önerimdir... Eski sevgililer elbette hepimizde iz bırakır, üzülürüz ve olumsuz etkileniriz ayrılınca. Bu doğal süreçtir. Ancak bir insan ayrıldıktan 4 ay sonra aynı acıyı halen yaşatıyor ve halen bu kişiyi tekrar hayatına bekliyorsa bu işte bir terslik vardır. Kimisi 10 yıl sonra bile döner. Yalnız bu eski sevgililer için harcanan zamanlara çok yazık. Biz nasıl hayatımıza bazı kişileri (aşk olarak) istemiyorsak karşı tarafın da böyle bir seçim hakkı vardır. Bazen gerçekten ve yürekten sevmek bırakmayı gerektirir. Gerçekten seven insan üzülse bile sevdiğinin mutlu olmasını ister ama gerçekten seviyorsa... Kişinin kötülüğünü istemek, pişman olup sürünmesini beklemek pek gerçek sevgiye girmiyor. Gerçekten sevdiyseniz bırakın yoluna gitsin. Siz de yolunuza bakın. Bir kere geliyoruz dünyaya. Ayrıca kendi canına kıymadığı sürece hiç aşktan ölen yok, bunu unutmamak lazım. Elbette geçecek. Geçmiyorsa sorun sizin içinizde ve zihninizdedir

Hahah ilkay abla ve yine herzamanki sert atarli giderli sozleri hakli mi? Yuzde yuz hakli.

ne yani sevmiyekte mi beni anlatıyor sandım bir anda.dogru arkadaşımın sevgilisi 5 yıl sonra döndü geeçen yıl şimdi döndü evlenmeyi düşünüyorlar kız halbuki intihar falan etmişti bırakmıstı kızı başkasına gitmişti neler neler olmustu şimdi ise duruma bak

Aynen seviyorsan mutluluğunu istersin kin ve nefret karşıya bir şey yapmıyor olan hep bekleyene oluyor

Seviyorsan mutlulugunu istersin evet ama asiksan ayni seyin gecerli oldugunu dusunmuyorum canim ben.

Yani sevdigim birinin tabi ki de mutlu olmasini isterim ama kalbimin yanip tutustugu bi adam icin de aman o mutlu olsun yeter diyemem, gelsin beraber mutlu olalim diyebilirim ancak.

Hahahah cok haklisim bebegim benim ama kime atarsan at biri mutlaka salliyor diyecek butum forumu memnun eden falciyi kesfedemedik henuz
valla bana patlayan patlayana kuzum bi selin imer işte derstten kalacagımı bildi o da şöyle olabilir o bana kalacaksın dedi ya bilinçaltıma işledi sınava girmedim.kötü etkiler bunlar

o kadar şeyden sonra tekrar güvenip de kabul edebildiyse helal vallahi o arkadaşına büyük sevmiş ben yapamam şu an dönse benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…