Binnaz Abla

su mithatçı kızz benii öldürdüüüüüü, kız bizdende beter kafayı yemişşş
bunu yazmışşşş ..mithat beni ne zaman arıcak?ne zaman ayaklarıma kapanacak?duyguya facede küfret bütün beğenilerini çıkart ve aşk dolu sözlerini çıkart seni öle affederim desem sonrada onu affetmesem nasıl olur ama?
durumu benden daha vahim olanlrda varmışşşş

Nesibe niye yok ortalarda???? Biliyor musunuz? Herkes var falsepetinde ismi yok(

Canim site daha kendine gelmedi ondan boyle oluyor, uzulme.. Bi de Nesibe'min bilgisayari bozulmaya baslamis eger site kendine gelene kadar yenisini almazsa biraz daha ozleyecegiz O'nu..
beyzaa acil yardım özel mesaj yazdım bi bakar mısın ?

Bana dedigi birşeyi tam dediği zamanda yaşadim, ama asil beklediğim şey daha çikmadı

Sen boyle dedkce cok korkuyorum ya bi taha bna olumsz dedi cnkuuu cikacak diye korkuyorum oooffff

taha bana cok istedigim bir sey icin asla olmaz dediginde o fali silmistim gozum gormesin diye..ama dogru cikti canim iste seni cok iyi anliyorum ama yapacak birsey yok

Canim site daha kendine gelmedi ondan boyle oluyor, uzulme.. Bi de Nesibe'min bilgisayari bozulmaya baslamis eger site kendine gelene kadar yenisini almazsa biraz daha ozleyecegiz O'nu..

üzülüyorum, gerçi bir sure daha bakmaz bana..

Taha'nın bana söyledikleri genelde çıktı ama şöyle mesela 5 gün içinde arayacak dedi 2 hafta içinde aradı.
Çıkmayan şeylerde oldu ama en azından planda vardı fakat gerçekleşmedi ama genele vurursak dedikleri genelde tutarlı.

kızlar kirazeye fal yollarım dun gece ve hala gelmedı yorumum kı ona baktırmak cok ıstıyodum :S fal alemde acılmıyo bende sızdede aynı sorun varmı ???

kızlar kirazeye fal yollarım dun gece ve hala gelmedı yorumum kı ona baktırmak cok ıstıyodum :S fal alemde acılmıyo bende sızdede aynı sorun varmı ???

Ben de gönderdim bana da gelmedi hala Kiraze'nin yorumu.. Rahatsızlanmıştır belki yoksa hayatta o kadar bekletmez..

Bu arada az önce Melek'e gönderdim tarot, özlemişim O'nu :) ikisinin de falı geldiğinde paylaşırım burdan..

Cansuu sen bu mesajımı okuma olur mu? :))

melek hangı sıtede sen onu sevıyosun galıba enerjın tutmuş :) acelyaya bı daha baktıryım dedım ama bana cok olumsuz konuştu ve bı dedıgı bı dedıgını tutmayan arladşlar var pnesıbede ortada yok fal alem acılmıyo puanım vardı rezzana baktırırdım off puffff =)))

Aman Allahimmmmm beyzaa sana inanmiyorummmmmm

fal alem acıılmıyo off puff bgn baktıramazsam kafayı yıcem galıab ıcım sıkılıyo resmen ve hersey gercekten ust uste gelmeye başladım aklıma gelen başıma geldı falzılara gerek yok kotu haber tellalıyım (

nolduu neyin var?bende bugun baktirdim 3 tane(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…