Nesibe niye yok ortalarda???? Biliyor musunuz? Herkes var falsepetinde ismi yok(
beyzaa acil yardım özel mesaj yazdım bi bakar mısın ?Canim site daha kendine gelmedi ondan boyle oluyor, uzulme.. Bi de Nesibe'min bilgisayari bozulmaya baslamis eger site kendine gelene kadar yenisini almazsa biraz daha ozleyecegiz O'nu..
arkadaşlar ben cok fal baktrıdım gerçekten rezzan abla ve nesibenin dediklerini yaşadım bunu gerçi hep söylüyorum :) şimdi nesibecimin son falının cıkmasını bekliyorum ama tabi o yok şu anda ortalklarda bende derin hanımı online yakalarsam baktırmak istiyorum derin hanımın dediklerini yaşayan arkadaşlar varmıdır merak ediyorum
Sen boyle dedkce cok korkuyorum ya bi taha bna olumsz dedi cnkuuu cikacak diye korkuyorum oooffff
Canim site daha kendine gelmedi ondan boyle oluyor, uzulme.. Bi de Nesibe'min bilgisayari bozulmaya baslamis eger site kendine gelene kadar yenisini almazsa biraz daha ozleyecegiz O'nu..
En son ne zaman baktirmistin sen?üzülüyorum, gerçi bir sure daha bakmaz bana..
Sen boyle dedkce cok korkuyorum ya bi taha bna olumsz dedi cnkuuu cikacak diye korkuyorum oooffff
tahanın bana söyledği şey olamadı arkidişler temmuz demişti ama ne gelen var ne giden :)
En son ne zaman baktirmistin sen?
En son ne zaman baktirmistin sen?
Baktım simdi 22 gun falan olmus. Ben o arada rezzan ablaya baktırdıgım icin karıştırdım heralde. Bakar ama Nesibe degil mi?
kızlar kirazeye fal yollarım dun gece ve hala gelmedı yorumum kı ona baktırmak cok ıstıyodum :S fal alemde acılmıyo bende sızdede aynı sorun varmı ???
Ben de gönderdim bana da gelmedi hala Kiraze'nin yorumu.. Rahatsızlanmıştır belki yoksa hayatta o kadar bekletmez..
Bu arada az önce Melek'e gönderdim tarot, özlemişim O'nu :) ikisinin de falı geldiğinde paylaşırım burdan..
Cansuu sen bu mesajımı okuma olur mu? :))
Ben de gönderdim bana da gelmedi hala Kiraze'nin yorumu.. Rahatsızlanmıştır belki yoksa hayatta o kadar bekletmez..
Bu arada az önce Melek'e gönderdim tarot, özlemişim O'nu :) ikisinin de falı geldiğinde paylaşırım burdan..
Cansuu sen bu mesajımı okuma olur mu? :))
fal alem acıılmıyo off puff bgn baktıramazsam kafayı yıcem galıabıcım sıkılıyo resmen ve hersey gercekten ust uste gelmeye başladım aklıma gelen başıma geldı falzılara gerek yok kotu haber tellalıyım (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?