Binnaz Abla

kızlar her şeyi dogru bildi kızı falan da tarif etti ve baktırdıgım falcı kadının aynılarını söyledi ve söylediği her şey dogru haberiniz olsun agzım acık kaldı bu arada.. fal alem meryem..helal olsun tutturdu bana..

Yeminle banada bunların aynısını dedi.istersen dua yazarım falan filan.

Yani bireysel olarak farklı şeyler yaşıyoruz farklı düşünüyoruz çok normal
Ben hep allahım o da mutlu olsun derim kaderimde yoksa kalbimden at diye dua ederim

Ah canim ya, odum kopuyor yazdiklarimdan biri beni taniyacak diye acik acik yazamiyorum o yuzden. Soyle diyim, ben onu tanidigimda 18 yasindaydim ve benden alip goturduklerinin haddi hesabi yok. Bir daha asla yerine konulamayacak seyler. Sen niye kabul ettin diyceksin, deli gibi sevdigim icin. Simdi allah askina ben, nasil diyim gencligimi cocuklugumu safligimi aldi gitti de varsin mutlu olsun diye. Gelsin bi ozur dilesin beni affet desin hata yaptim desin, ya sonra gerekirse ben hic gulmiyim ama o hep mutlu olsun ama bi bana yasattiklarini da anlasin istiyorum ya cok mu sey istiyorum ya da garip mi onun kotulugunu mu istemek oluyor bunlar

Canim ya hassasiyetini ,naifligini anliyorum
Ama senin düsündüügün bu erkek var ya o senin degerini bilecek ki$i degil iste
Senin en güzel yillarinla böyle kolayca oynadigini/harcadigini anlasaydi zaten su an yaninda olurdu bunu anlayip senden af dileyecek bi kararkteri yok bu ki$inin ...
O kadar düsünseydi bu durumda olmazdiniz ztn ayri kalmazdiniz...
Sen bu i$e bir sünger cek be gülüm vazgec.. Fali da birak ben sana söyliyim ciddi ciddi..

Allah Allah nedenki:S benim direkt kabul etti.

Ben de mail atinca geldi canim fal beklemede suan da bu meryeme yorumlarda hep insallaah dediginiz cikar beklemedeyim gelecekte ciksin vs yazmislar ya meryeme fal atan herkesin bekledigi sey olumlu sonuclanacak ya da meryem pembeci aklima baska bsy gelmedi valla

Yanimda olmasina bile gerek yok, ozur dilerim hataliydim ama sevemiyorum seni, yokum ben dese, yolu acik olsun diye dualar bile edicem halbuki ama, heo ben suclu ben kotuyum. En son ayrilik sebebimiz neydi biliyor musun canim, ona buyu yaptirdigimi iddia etti :) ne diyim canim ya, allah sizleri kiz kardesimi ilerde olacaksa kizimi, boyle adamlarla karsilastirmasin.

meryemin yorumu yüzünden 1 hafta depresyonda gezdim ben ne pembesi

kuzum kızı,tanısma şekillerini falan düşünceler her şeyi bildi yaşanan olayları söylenen sözleri aynen yazmıs kadın...bu kadar tesadüf olamaz ki kızın eğlencelik bi kız dıs görünüşü dahil her şeyi.. benim eski beyin düşünceleri ve takiplerini de yazmıs beni baya şey dogru yani..

ruh hastası galiba o manyağa bak ya

Alex benim falımda da çok kötüydü, hayatımda hiç bu kadar sıkılmamıştım bir falda. Aynı cümleleri tekrarlayıp durmuş ve Son Derece ağır ağır konuşmuş dakika çok görünsün diye sanki. Ben hiç ama hiç beğenmemiştim çok pişman olmuştum yolladığıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…