Binnaz Abla

Ben deli divane aşık oldum bir kez kotuluğunu istemedim aşk temiz kalmalı kin nefret giriyorsa o aşk değil ki sadece elde etme isteği

Ben de bir kez aşık oldum 18 deydik daha, birbirimize aynen senin bu dediğine benzer şeyler söylemiştik. Aşk temiz kalmalı vs Cok doğru demişsin canım bazen hırs ile sevgiyi aşkı karıştırıyoruz. Ben karşı tarafa bir şey diyemiyorum da, ağzımdan bir şey çıksa bile sonra benim bunu demeye hakkım yok diyorum, herkesin binbir düşüncesi var, bana zarar vererek yapmadığını biliyorum, böyle oldu. Ben bunun için ona ne diyebilirim ki hayat denen bir şey var bazen olmayınca olmuyor. Kaldı ki bilerek zarar verse bile ona beddua etmek bana daha cok zarar verir, benim aklımdan gitmez. O yüzden bırakmak daha iyi. Bırakmak kadar hafifletici bir şey yok. Affetmek de öyle ama kişiye göre değişir bu biraz.

İlkay gür çok doğru konuşmuş, helal olsun.

Yani simdi buna oh icim rahatladi diyicem sacma olucak ah bebegim inanma inanma gecmis an dogruysa amenna ama sirf bi falci kotu seyler olacak dedi diye sakin ruh halinin etkilenmesine izin vermee he de gec :)

çok mutlu sevgilin dedi sen onu düşünüp üzülüyon ama yeni sevgilisiyle ciddi karar almışlar yakında görcen üzülcen dedi aile tanıdıklar falan var işin içinde dedi sen onu unut dedi dedi de dedi

Affedebilmek harika bisey gercekten. Ay ben de sarki sozlerine taktim da su soylediklerine cok uyucak bi isin karaca sarkisi var, aklimda kalanlara helal olsun ne pismanim ne kirgin selam olsun diye, aynen boyle diyip gidebilmek gerek :)

Canım meryem telwe de mi binnazabla.com da mı ve hangi falını önerirsin?

Kuzum valla şimdi tutmaz sana falan güme giderim..Fal alem ben öylesine katina attım da benim hepsi dogru yani..yarım saatte geldi...

Ben de katina attim babama da bi kac tanesini sonradan odemeli atmistim diycem ahahahahah sanki cahil cuhela adam kandiriyorum ya geberticek beni ama sonradan odeme olabilecegine inanabilir bence dimi :)

Emine diyince istemsizce gulumsuyorum yaa hahah

ya sorma emine diyince tüylerim diken diken oluyor valla. Hastalık mastalık dedi gün sayıyorum çıkmasın diye 3 4 güne bir ayı dolacak, kahve de uzun süreyi öngörmez diye sevinceğim Kadının bana net bildiği şeyler, gözlük takıyorsun (lens kullanıyorum) yüzün güzel hep topla kullan (kime desen tutar) bu cocuğu cok dillendirmişsin ( bunu da fal atan kimse desen tutar, kadın online fala dadanmış eşe dosta mı anlatmayacak )

Ahahah cok guldum canim bu yazdiklarina ama kadina da kizamiyoruz ya nedense sevdirdi bize kendini :)

Benim annemle babam da bir bilse evlatlıktan red etmekle kalmayıp camdan asagı atar alır tekrar atarlar yazık ya valla

Hahahah tekrar alirlar kismina koptum ya, ana baba yuregi iste :)

cok dalga gecmeyin kadinla o kadin bos bi kadin degil söyleyim. dikkat edin

Beni takip etseydi ben ''Ya çook mutluyum :)) '' Pozlu başka bir adamla foto atardım gıcıklığına. Hiç akıllanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…