- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Ben deli divane aşık oldum bir kez kotuluğunu istemedim aşk temiz kalmalı kin nefret giriyorsa o aşk değil ki sadece elde etme isteği
Yani simdi buna oh icim rahatladi diyicem sacma olucakah bebegim inanma inanma gecmis an dogruysa amenna ama sirf bi falci kotu seyler olacak dedi diye sakin ruh halinin etkilenmesine izin vermee he de gec :)
Enerji meselesi yine galiba..benim her şeyi anlattı..Meryem bana hic uymadi sallamasyon geldi hatta
Bazisina tutturuyor sasiriyorum..
Ben de bir kez aşık oldum 18 deydik daha, birbirimize aynen senin bu dediğine benzer şeyler söylemiştik. Aşk temiz kalmalı vsCok doğru demişsin canım bazen hırs ile sevgiyi aşkı karıştırıyoruz. Ben karşı tarafa bir şey diyemiyorum da, ağzımdan bir şey çıksa bile sonra benim bunu demeye hakkım yok diyorum, herkesin binbir düşüncesi var, bana zarar vererek yapmadığını biliyorum, böyle oldu. Ben bunun için ona ne diyebilirim ki hayat denen bir şey var bazen olmayınca olmuyor. Kaldı ki bilerek zarar verse bile ona beddua etmek bana daha cok zarar verir, benim aklımdan gitmez. O yüzden bırakmak daha iyi. Bırakmak kadar hafifletici bir şey yok. Affetmek de öyle ama kişiye göre değişir bu biraz.
İlkay gür çok doğru konuşmuş, helal olsun.
Canım meryem telwe de mi binnazabla.com da mı ve hangi falını önerirsin?kuzum kızı,tanısma şekillerini falan düşünceler her şeyi bildi yaşanan olayları söylenen sözleri aynen yazmıs kadın...bu kadar tesadüf olamaz ki kızın eğlencelik bi kız dıs görünüşü dahil her şeyi.. benim eski beyin düşünceleri ve takiplerini de yazmıs beni baya şey dogru yani..
çok mutlu sevgilin dedi sen onu düşünüp üzülüyon ama yeni sevgilisiyle ciddi karar almışlar yakında görcen üzülcen dedi aile tanıdıklar falan var işin içinde dedi sen onu unut dedi dedi de dedi
Kuzum valla şimdi tutmaz sana falan güme giderim..Fal alem ben öylesine katina attım da benim hepsi dogru yani..yarım saatte geldi...Canım meryem telwe de mi binnazabla.com da mı ve hangi falını önerirsin?
Kuzum valla şimdi tutmaz sana falan güme giderim..Fal alem ben öylesine katina attım da benim hepsi dogru yani..yarım saatte geldi...
Emineye atacağıma meryeme atsaydım puh seçimime benim, ikisi arasında gittim geldim emineye attım
Umarım adamı inandırabilirsin kuzum hahaBen de katina attim babama da bi kac tanesini sonradan odemeli atmistim diycem ahahahahah sanki cahil cuhela adam kandiriyorum ya geberticek beni ama sonradan odeme olabilecegine inanabilir bence dimi :)
Umarım adamı inandırabilirsin kuzum haha
Emine diyince istemsizce gulumsuyorum yaa hahah
Benim annemle babam da bir bilse evlatlıktan red etmekle kalmayıp camdan asagı atar alır tekrar atarlarAh ya adamcagiz bilse bi cocugun pesinde kizi ne hallerde, nasil hisseder kim bilir.
ya sorma emine diyince tüylerim diken diken oluyor valla. Hastalık mastalık dedi gün sayıyorum çıkmasın diye 3 4 güne bir ayı dolacak, kahve de uzun süreyi öngörmez diye sevinceğimKadının bana net bildiği şeyler, gözlük takıyorsun (lens kullanıyorum) yüzün güzel hep topla kullan (kime desen tutar) bu cocuğu cok dillendirmişsin ( bunu da fal atan kimse desen tutar, kadın online fala dadanmış eşe dosta mı anlatmayacak )
Benim annemle babam da bir bilse evlatlıktan red etmekle kalmayıp camdan asagı atar alır tekrar atarlaryazık ya valla
ya sorma emine diyince tüylerim diken diken oluyor valla. Hastalık mastalık dedi gün sayıyorum çıkmasın diye 3 4 güne bir ayı dolacak, kahve de uzun süreyi öngörmez diye sevinceğimKadının bana net bildiği şeyler, gözlük takıyorsun (lens kullanıyorum) yüzün güzel hep topla kullan (kime desen tutar) bu cocuğu cok dillendirmişsin ( bunu da fal atan kimse desen tutar, kadın online fala dadanmış eşe dosta mı anlatmayacak )
cok dalga gecmeyin kadinla o kadin bos bi kadin degil söyleyim. dikkat edin
neden böyle dedin canım ya bana da sallamıştı sigara içiyorsun sevdiğin alkol alıyor falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?