neden böyle dedin canım ya bana da sallamıştı sigara içiyorsun sevdiğin alkol alıyor falan diye
cok dalga gecmeyin kadinla o kadin bos bi kadin degil söyleyim. dikkat edin
Beni takip etseydi ben ''Ya çook mutluyum :)) '' Pozlu başka bir adamla foto atardım gıcıklığına. Hiç akıllanmıyorum
cok dalga gecmeyin kadinla o kadin bos bi kadin degil söyleyim. dikkat edin
Bisiyler var ondaNasıl boş bir kadın değil canım anlamadım ?
Ben onu yaptim canim cok fena ters tepiyor aman diyim :)
Bisiyler var onda
Ya biliyorum gerçekten ters tepiyor ondan akıllanmıyorum diyorum yaKendimden nefret ettirmiştim bildiğiniz ay aman ederse etsin ne olcak hahaha
1 yıl geçti aradan resmenUmursamasa nefrette etmez :))
1 yıl geçti aradan resmenEderse etsin ne olcak Size nasıl olmuştu?
kızlar falsepetine giriş yapamıyorum var mı aynı sorunu yaşayan?
arkadaşım da attı daha cevap gelmedi kuzum valla.ay ben atarken sisteme yeni girmişti hemen ilk sıraya yerleştim onla alakalı durum olabilir mi :) ay bakalım neler dicek meraktan çatlarım haberdar etduygusuz_girl canim sana yarim saatte fali atan meryem bana bi saati gecti donmedi acaba bu kdr olumsuz seyi bu kizcagiza nasil soylerim diye mi dusunuyor
ben de giriş yaptım canım..kızlar falsepetine giriş yapamıyorum var mı aynı sorunu yaşayan?
Mail atFalalem yine odemeyi yapmama ragmen fali kabul etmedi ya cildiricam
arkadaşım da attı daha cevap gelmedi kuzum valla.ay ben atarken sisteme yeni girmişti hemen ilk sıraya yerleştim onla alakalı durum olabilir mi :) ay bakalım neler dicek meraktan çatlarım haberdar et
kuzum bana da aynısı oluyor direkt hesaba yüklüyorlar bide özelden numara verebilirim sana ulasman için.Mail at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?