Binnaz Abla

neden böyle dedin canım ya bana da sallamıştı sigara içiyorsun sevdiğin alkol alıyor falan diye

ya var bisi bence onda yanina gelip görmüs gibi söylüyor bazisina tutmuyor tamam ama bazisina nasi tutuyor
birde daldan dala cümlelere atlamasi normal degil kahve falinda ztn onun yazdiklari cikicak seyler degil

cok dalga gecmeyin kadinla o kadin bos bi kadin degil söyleyim. dikkat edin

Canim dalga gecmiyoruz ki :) bos bi kadin olmadigi kendini bize bu kadar sevdirmis olmasindan bile belli :) fali ciksin ya da cikmasin bence cok tatli biri hatta sesini duymak cok isterdim keske sesli fal atsa :)

Bisiyler var onda

Yok sanmıyorum bir şey olduğunu :) Bir şey olsa kadından 4 gün sonra aradı, normalden daha cok konustuk, bana dese ki arayacak kafanı karıştıracak ama olmaz kızım amenna hayatım bana geçmişi cok ney yanlış söyledi. Olmayan seyi olmuş dedi. Bence bir şeyi olsa bu kadar yanlış bakamazdı. Bir de bence online bakmazdı zaten para kazanırdıi online ile vakit kaybetmezdi. Tabi bilemeyiz bilsem hiç atmazdım, ben fala başka konular karıştı mı hoşlanmıyorum.

1 yıl geçti aradan resmen Ederse etsin ne olcak Size nasıl olmuştu?

Ben bi yil baskasiyla oldum canim. Hatta onun arkadaslariyla da arkadasti benim ciktigim cocuk. Sadece onu tanimiyordu allahin isi iste. Onun arkadaslariyla falan da baya takilmistik ben sevgilim onun arkadaslari onlarin sevgilisi falan. Yani bakma benim ki cok haksiz sayilmaz ama beni bu duruma o mecbur etti.

duygusuz_girl canim sana yarim saatte fali atan meryem bana bi saati gecti donmedi acaba bu kdr olumsuz seyi bu kizcagiza nasil soylerim diye mi dusunuyor
arkadaşım da attı daha cevap gelmedi kuzum valla.ay ben atarken sisteme yeni girmişti hemen ilk sıraya yerleştim onla alakalı durum olabilir mi :) ay bakalım neler dicek meraktan çatlarım haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…