- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Falalemi hic sevmiyorum cidden tellwe kadar kotu bazenkuzum bana da aynısı oluyor direkt hesaba yüklüyorlar bide özelden numara verebilirim sana ulasman için.
Meryem bana da acayip bildi
Ciddimi cherry cim gelecek nasil pekiBana dediklerinden cikanlar oldu, hem de zamaniyla.
Bana dediklerinden cikanlar oldu, hem de zamaniyla.
Ciddimi cherry cim gelecek nasil peki
kuzum arkadaşımda bekliyor bana yarım saat bile sürmedi..attım diye yazdım foruma hemencik geldi 25 dakika falan olmustur.neden öyle oldu ki ...acıkta gorunuyor..Ah bi de bekletmese.tam 2.5 saat oldu ya online olunca bi de duygusuza da yarim saatte atinca hemen atar demistim. Ha atti ha atacak derken sayfa yenileyip durmaktan basima agrilar girdi.
kuzum arkadaşımda bekliyor bana yarım saat bile sürmedi..attım diye yazdım foruma hemencik geldi 25 dakika falan olmustur.neden öyle oldu ki ...acıkta gorunuyor..
o kadının kartlara baktıgını düşünmüyorum..bir şeyle destekliyordur..Benim aklima falimdaki asiri asiri olumsuzluk geliyor ya da ben kadinin butun enerjisini almis olabilirim cunku sorumda amaan fali atiyorum ama fal baktira baktira hic inancim kalmadi yani ben simdi kartlari sectim ama sayfayi yenileyip bi daha secsem baska kartlar cikacak yani kaderim sayfa yenilemeyle degisecek mi tarzi seyler yazdim yaben galiba iyi degilim kafayi yedim
o kadının kartlara baktıgını düşünmüyorum..bir şeyle destekliyordur..
suyla olabilir ya da bir şeyleri vardır yani. sakin ol sakin burdayız biz
mesaj attı arkadaşımda 4 saat içinde yorum yapması gerekiyormus...Atsin artik vallahi catliycam buzdolabinda ne varsa yedimmeraktan duramiyorum yerimde
mesaj attı arkadaşımda 4 saat içinde yorum yapması gerekiyormus...
Bana onca laf ettiniz para bosa gitti falan diye şimdi kadının ahını aldınız galiba hahaSiz atali 4 saati gecti mi benim suan 3 saate 14 dk var
Bana onca laf ettiniz para bosa gitti falan diye şimdi kadının ahını aldınız galiba haha
site olarak birimiz söylese hepimize ugruyor durum :) birine aa tamam diyoruz forumu okuyorda heyecanlanıyor mu kadın anlamadım ki benleyken sakindi :)Hiii olur mu asla sana oyle bisey demedim karistiriyor olabilirsin canim :) :)
site olarak birimiz söylese hepimize ugruyor durum :) birine aa tamam diyoruz forumu okuyorda heyecanlanıyor mu kadın anlamadım ki benleyken sakindi :)
ay anlamadım ben şimdi ne şarkısı noluyorAyyy falim geldiiiiiiiiiiiya cok seker bi kadin da bana bi atarlanmis mi anlamadim bana falin sonunda kayahandan neden olmasin sarkisini armagan etmis ve demis ki sen dogmadan ortaya cikmis bir sarkidir demid yani kismen bacaksiz demis bana hahaha ama devdim meryemi kizlar favorilerimden biridir artik. He dedikleri cikacak mi, bence hayir ama NEDEN OLMASIN hahah
Nerdeki meryem??Bana dediklerinden cikanlar oldu, hem de zamaniyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?