Binnaz Abla

Ciddimi cherry cim gelecek nasil peki

Is meselelerini tamamiyle bilmis, okurken hatta agzim acik kalmisti.

cumle:
.İş durumun konusunda olumsuz bir durum yok ve hatta sana uzun boylu ve açık tenli olan bir bey efendinin desteği olacak.40 ile 49 yaşları arasında biri olacak.S ve T harfleri bu kişinin isminde veya soy isminde olabilir...

%100 dogru.

.Etrafında senden etkilenen bir de uzun boylu sarışın bir erkek çıkıyor.Senle konuşma yapmamış ama 3 vakit içinde sana duygularını belli edecek ama sen olumlu bakmayacaksın.

3 hafta icinde cikti.

Ah bi de bekletmese. tam 2.5 saat oldu ya online olunca bi de duygusuza da yarim saatte atinca hemen atar demistim. Ha atti ha atacak derken sayfa yenileyip durmaktan basima agrilar girdi.
kuzum arkadaşımda bekliyor bana yarım saat bile sürmedi..attım diye yazdım foruma hemencik geldi 25 dakika falan olmustur.neden öyle oldu ki ...acıkta gorunuyor..

kuzum arkadaşımda bekliyor bana yarım saat bile sürmedi..attım diye yazdım foruma hemencik geldi 25 dakika falan olmustur.neden öyle oldu ki ...acıkta gorunuyor..

Benim aklima falimdaki asiri asiri olumsuzluk geliyor ya da ben kadinin butun enerjisini almis olabilirim cunku sorumda amaan fali atiyorum ama fal baktira baktira hic inancim kalmadi yani ben simdi kartlari sectim ama sayfayi yenileyip bi daha secsem baska kartlar cikacak yani kaderim sayfa yenilemeyle degisecek mi tarzi seyler yazdim ya ben galiba iyi degilim kafayi yedim

Bana da dedikleri şu anla ilgili kızla arkadaş olduklarını başlarda bir iki kelime ettiklerini ama ayrıldıktan sonra kızla çıkmaya başladıkları.evet kızın gözü vardı.o da beni unutmak için kızı kabul etti.kızdan sıkılmaya başladıgını kızın sürekli bunalttıgını söyledi evet kulagıma geliyor..kızın eglencelik kız oldugunu ve sevgiye dair en ufak bir şeyin bulunmadıgını söyledi aynen orası da dogru..aramızın neden bozuldugunu etkenleri kişileri söylenen lafları söyledi..benim hakkımda haber aldıgını düşüncelerimi söyledi onlarda dogruydu.aradaki tartısma nedenleri sucun kime ait oldugunu dıs cevreyi falan her şeyi güzel söyledi..gelecekte mantıklı geldi çünkü bana biir daha söylemişti.o baktırdıgım falcı bahsettiğim..

o kadının kartlara baktıgını düşünmüyorum..bir şeyle destekliyordur..
suyla olabilir ya da bir şeyleri vardır yani. sakin ol sakin burdayız biz

site olarak birimiz söylese hepimize ugruyor durum :) birine aa tamam diyoruz forumu okuyorda heyecanlanıyor mu kadın anlamadım ki benleyken sakindi :)

Ayyy falim geldiiiiiiiiiii ya cok seker bi kadin da bana bi atarlanmis mi anlamadim bana falin sonunda kayahandan neden olmasin sarkisini armagan etmis ve demis ki sen dogmadan ortaya cikmis bir sarkidir demid yani kismen bacaksiz demis bana hahaha ama devdim meryemi kizlar favorilerimden biridir artik. He dedikleri cikacak mi, bence hayir ama NEDEN OLMASIN hahah

ay anlamadım ben şimdi ne şarkısı noluyor ne demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…